اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکو دیجیتال با PT2399 با تاخیر،سرعت و طنین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اکو دیجیتال با PT2399 با تاخیر،سرعت و طنین

همونطور که تو چند تا پست عزیزان به مدار اکو اظهار علاقه کردن و منم قول دادم مدار عملی واسه همگی قرار بدم
    منتها مداری که من داشتم والبته به صحت اون واقفم مربوط به خود کاتالوگ ساخت مدار بود و به همین دلیل کیفیت مدار رسم شده نامناسب و فقط واسه چک کردن جای قطعات اومده بود،متاسفانه آیسی مذکور تو کتابخانه پروتئوس نیست و باید دستی طراحی بشه که دیتاشیتش دستور برنامه نویسی چند پایه گویا نبود و مجبور شدم بصورت کاملا دستی و از روی کاتالوگ کاغذی PCB رو طراحی کردم و دوستانی که بصورت دستی کار کرده اند میدونن تا چه اندازه دردسر و سختی داره،ولی بالاخره تموم شد و براتون قرارش میدم تا استفاده ببرید،فقط تورو خدا هر کی ساخت و ارتقائی توش داد و یا نظری داشت حتما مطرح کنه که یه وقت فکر نکنم زحمتام به هدر رفته
    موفق باشین
    1,098
    بله،عکس میتونه به فهمیدن مفهوم،جذابیت و رفع برخی محدودیت های نرم افزاری کمک کنه
    0%
    368
    نخیر،بابا ما که سرعتمون پایینه مگه چه گناهی کردیم؟!!
    0%
    299
    بله،بشرطی که ابعاد و کیفیت عکس و متعاقبا حجمش کمتر بشه
    0%
    142
    نه،هرچی سرعت بالا هم باشه تا بخواد موضوع واسه پاسخ دادن کامل بالا بیاد اعصاب خوردیه
    0%
    150
    به نظر نویسندگان راضی هستیم و حق اونا محفوظه
    0%
    139
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

پاسخ : اکو دیجیتال با PT2399 با تاخیر،سرعت و طنین

راستی رویه کیت چون نیازی به چاپ نداره،عکس با کیفیت از خود کاتالوگ میذارم تا راحت جای قطعات و البته مقدار آنها مشخص باشه

مهمتر،جدول مقدار قطعات برای مدت تاخیر و میزان سرعت رو هم تو اکسل مینویسم و اسرع وقت میذارم
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

خوبه ولی شما که هنوز مداری چیزی نذاشتین!!

دیدگاه

گفتم که اولین فرصت :agree:
        خوب این هم رویه مدار که قطعات دقیق مشخصه،طرف مسی هم که طراحی کردم باهاش هماهنگه و نیازی به آینه کردن و برعکس کردنش نیست :job:
        دانلود عکس رویه:
        http://s1.picofile.com/sasanscience/...ho%20rooye.JPG

اینم عکس طرف مسی که از روش طراحی کردم،توجه کنین کیفیتش نامناسبه:

دیدگاه

ساسان جان من این مدار رو ساختم و یک کمی که سرم خلوت بشه می خواهم براش ولوم delay طراحی کنم .

دیدگاه

ولوم delay طراحی کنید؟؟؟این مدار خودش ولوم delay داره.
            ساسان جان این خیلی شبیه مدار کتاب آقای بخت آوره.همونه؟؟؟
            من شخصاً خیلی خیلی با این آی سی کار کردم و میکنم. در حدی که همین الان چیزی حدود 50-60 تا مدار مونتاژ شده اش رو موجود دارم. بهتره در ورودی و خروجی از یک بافر استفاده کنید. وگرنه نتیجه خیلی عالی نیست مگر برای آمپلی های کم قدرت.
            البته متاسفانه این آی سی یه نویز زمینه هم داره که بیشتر توی تاخیر بالا خودش رو نشون میده و کاریش هم نمیشه کرد. ولی از وقتی اومده همه رو اکو ساز کرده چون بسیار ساده طراحی شده و دیگه خبری از رم خارجی و فیلترها نیست.به طور کلی برای سیستمهای کوچک مناسبه و برای استفاده در مدارات حرفه ای تر یه کم تجربه میطلبه و گرنه مچ نمیشه.
            موفق باشید.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با تشکر از محبت همگی
              همونطور که استاد گفتن ولوم تاخیر همون چیزیه که شما اسمشو بردین آقا محمد و بهمراه تکرار و ولوم حجم صدا ،دیگر ولوم های مدارو تشکیل میدن
              خدمت اشک خان بگم که همونطور که اول اشاره کردم مدار رو از کاتالوگ ساخت مدار یکی از شرکت های تولیدی عکس گرفتم و این pdf که الان میذارم خدمت دوستان همون چیزیه که به روش دستی از این عکس تهیه کدم تا با کیفیت مناسب باشه،اگه طراحیشو هم نپسندیدید دیگه هم از طرف خودم عذر میخام و شما تقصیر رو به گردن پروتئوس هم بیاندازید چون دستی کشیدم :redface:
              مهندس محمود هم آره فکر کنم چنین مداری تو کتاب پروژه های عملی برای جوانان اگه اشتباه نکرده باشم ،داره
              اینم نکته جالبی بود که گفتین،موافقم که تون و ولوم دیجیتال و کراس و فیلتر و اکو با این سری PT راحت شده
              فقط دو نکته:پد های مربعی رو واسه جامپر گذاشتم که تو مدار اصلی نبوده،خودتون چک کنین متوجه میشین
              پدهای دایره ای تو پر محل اتصال ورودی و خروجی و تغذیه هست ،اینم واسه راحتی
              :smile:

طرف مسی با کیفیت 6400dpi تحت پی دی اف:

http://s1.picofile.com/sasanscience/.../echo.pdf.html

دیدگاه

با سلام
                ساسان جان مگه ولوم سرعت همون ولوم تاخیر نیست؟
                مدار شما دارای سه ولوم است
                1) ولوم حجم صدا
                2) ولوم سرعت
                3) ولوم تکرار
                آیا درست گفتم ؟

دیدگاه

همینطوره محمد جان ولی مگه منظور شما ار تکرار و سرعت چیه؟؟
                  repaet یا تکرار یه ولوم بسیار کارامد و مربوط به تعداد تکرارهای دنباله دار(اصطلاحا بهش مقیاس درصد صدا در محیط تر یا ambiance in wet scale preset میگن) از به فرض مثال گفتار ماست
                  اما اون speed یا Reverbe یا Delay که ولومی تبعی از ولوم تکراره،یعنی اگه مداری تکرار داشته باشه قانونا میشه خودمون ولومی به پایه خاص آی سی وصل و ولوم سرعت رو بسایم
                  کارش تنظیم مدت زمان بین تکرار ها یا همون سرعت تکرار دنباله صدا یا همون تاخیر بین صدای ما و دنبالش است،واحد این زمان(ثانیه) و واحد ولوم تکرار،تعداد(زیادی) است.
                  وقتی ولوم سرعت یا تاخیر به عدد خیلی کوچیک برسه عملا صدا فقط یک انعکاس یا طنین ازش میمونه که اونقت یگن REverb
                  امیدوارم متوجه شده باشی،البته کوتاهی از من بوده چون یادم رفت جدول تاخیر رو یزارم حالا جدول رو نگاهی بکن بیشتر متوجه میشی
                  جدول مقادیر مقاومت R برای تنطیم تاخیر و نویز:
                  http://s1.picofile.com/sasanscience/...D9%88.xls.html

دیدگاه

اینم یه عکس از جدول واسه اونایی که ایکسل ندارن :job:

هرکی خربزه(تاخیر زیاد)خورد پای لرزش(دیستورشن زیاد) هم میشینه!!!

دیدگاه

ساسان جان این مقاومت R در کجای مدارت قرار میگیرد که مقدار تاخیر رو تعیین می کنه؟آیا میشه به جای این مقاومت از ولوم 50 کیلویی استفاده کرد؟
                      راستی به وبلاگت سر زده بودم که در مورد مدار اکو نوشته بودی یک مقاومت بین ورودی و خروجی وصل می شود که متوجه نشدم منظورت چی بود؟

دیدگاه

اگه برادر عزیز اشک بتونه شماتیک مدارو هم بزاره بهتر میشه تشریح کرد،ولوم سرعت به پایه 6 این آی سی و مقاومت تاخیر برا محدود کردن تاخیر
                        مقاومت بین فاز ورودی و خروجی(اون سیمی از ورودی که نه مشترک و نه زمین است) واسه تاخیر تکرار وطنین،یه جورایی میشه گفت ورودی و خروجی مدار بوسیله یه مقاومت بهم ربط دارن وگرنه اصلا کار واسه طنین غیر ممکن میشه ولی تو این حالت اگه مراعات نکنیم کیفیت میشه خود خود افتضاح :nerd:
                        واسه امتحان میشه پتانسیومتر گداشت ولی دوتا،یکی 1کیلو و دیگری حدود 50 واسه دقت

دیدگاه

اگه اون مقاومت بین ورودی و خروجی رو نزارین فقط یک تکرار دارین.باید بین ورودی و خروجی مدار از یک مقاومت مناسب که با ولوم 50 کیلو سری شده استفاده کرد.
                          میزان مقاومت هم کاملاً تجربی بدست میاد و هیچ فرمولی نداره.چون بسته به آرایش آی سی و نوع استفاده متفاوت میشه. فقط برای شروع از مقاومتهای بالا 68 کیلو استفاده کنید.
                          ساسان جان برای پلودها از پلود سنتز سایت استفاده کنید.قوانین سایت این رو میگه.
                          موفق باشید.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یله دقیقا،اگه اون مقاومت رابط نباشه دیگه طنین بی طنین!!
                            تشکر برادر اشک ولی جدای از اینکه این سرویس فقط عکس رو پلود میکنه(فایل ها نمیشه) و این عکس ها هم بعضی وقت ها به فرمایش خود مدیران ممکنه به اشتباه از سرور پاک بشه و بهمین خاطر از هاست خودم استفاده میکنم که تاریخ انقضا نداشته باشه و واسه آیندگان هم مفید واقع شه
                            ممنون

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز و سلام به استاد اشک عزیز
                              من یک مدار اکویی داشتم که از یک اکو همراه قدیمی باز کردم اما نی دونم ورودی و خروجی مدار کجاست نقشه ای هم ازش پیدا نکردم
                              آیسی های مصرفی:
                              lm311n
                              kia324p
                              tc4011bp
                              km4164a
                              74ls257n
                              mb74ls393
                              4تا آیسی دیگر هم وجود داره که شمارش رو پاک کردن
                              من فقط می خواهم بدونم ورودی و خروجی مدار کجاست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X