اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکو دیجیتال با PT2399 با تاخیر،سرعت و طنین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اکو دیجیتال با PT2399 با تاخیر،سرعت و طنین

بهتره که از پری استفاده کنید.
    اون صدا ویژویژه؟؟؟ اگه پاسخ مثبت باید بگم طبیعی است. البته اگه به جای زنر از 7805 استفاده کنید کمی بهتر میشه.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      بهتره که از پری استفاده کنید.
      اون صدا ویژویژه؟؟؟ اگه پاسخ مثبت باید بگم طبیعی است. البته اگه به جای زنر از 7805 استفاده کنید کمی بهتر میشه.
      سلام نه اون صدا وقتی پیش میاد که دکمه پاور روشن میشه و اگه کلیدی که مربوط به قطع کردن صدای اکو هست روشن بوده باشه این حالت پیش میاد
      راستی اگه بخواهیم یک کلید تعبیه کنیم که مثلا" برای سخنرانی اکو وجود نداشته باشه اون کلید رو باید به کجا وصل کنیم؟
      با تشکر

دیدگاه

منم منظورم همین صدا بود.2399 زمان روشن شدن این صدا رو میده و کاریش هم نمیشه کرد.
        بین ورودی و گراند مدار یا خروجی و گراند مدار. در هر حال تغذیه رو خاموش و روشن نکنید.
        موفق باشید

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          منم منظورم همین صدا بود.2399 زمان روشن شدن این صدا رو میده و کاریش هم نمیشه کرد.
          بین ورودی و گراند مدار یا خروجی و گراند مدار. در هر حال تغذیه رو خاموش و روشن نکنید.
          موفق باشید
          سلام استاد اشک
          من یک کلید بین مقاومتی که بین ورودی و گراند بود وصل کردم شکل زیر:

اما بازهم صدای اکو قطع نشد . راستی منظورتون از اینکه تغذیه رو روشن و خاموش نکنیم چیه ؟
          با تشکر

دیدگاه

آخه اون مقاومت 100 کیلو اونجا چکار میکنه؟؟؟؟ باید مستقیم به گراند وصل بشه.
            منظورم این بود کلید رو سر راه تغذیه نزارید.
            پایدار باشید.

دیدگاه

سلام آقای اشک اول سال نو رو به شما وخانواده محترمتان تبریک می گویم و از خداوند برایت سلامتی و موفقیت را در کارها آرزومندم.
              استاد اشک تو رو خدا بیشتر به انجمن سر بزن :biggrin:
              راستش در ورودی مدار من اون مقاومت 100 کیلو وجود داشت و من حتی اون رو برداشتم و بین ورودی و گراند ( پایه شماره 4 ) کلید گذاشتم وقتی تست کردم باز هم صدای اکو قطع نمی شد و اصلا صداش ضعیف شد .بعد اومدم کلید رو قبل از ولوم دیلای قرار دادم که اونهم وقتی دستگاه را روشن می کردم صدای روشن شدنش اکو میشد مگر اینکه قبل از روشن کردن ولوم صدا بسته باشه. ( دیگه گیج شدم )خلاصه برای اولین بار یک اکو همراه برای یک از دوستانم درست کردم یک مدت کار کرد بعد آوردش و گفت کیفیت اکوش کمه البته راست هم می گفت و خلاصه دوباره ازش گرفتم تا مثلا بهترش کنم اما چون لوازمش به صورت کیت هست سیم کشی اش زیاد شده و بقول شما خوب نتونستم مچش کنم و البته مدار اکوش فاقد بافر بود که من این مدار روهم ساختم اما کیفیتش باز هم خوب نشد

خلاصه خیلی اذیت شدم .یاد اون حرفتون افتادم که گفتید شما هم اول همین جوری بودید و کسی نبود که به سوالات شما جواب بده البته خدا را شکر من با راهنمایی های شما خیلی چیزها یاد گرفتم.
              استاد اشک ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
              با تشکر

دیدگاه

عید شما و همه بچه گل سایت هم مبارک. دوستان به این حقیر لطف دارند. من یه شاگرد خوب هم نیستم چه برسه به استاد و شرمنده هستم که به خاطر مشکلاتی که دارم نتونستم اونطور که باید و شاید مدیر خوبی باشم و به دوستان خدمت کنم.

اگه میخوای زمان روشن شدن اصلاً صدا نده باید از بافر استفاده کنید و کلید رو بین گراند و خروجی آی سی اکو و یا به عبارتی ورودی بافر قرار بدید. اینطوری هیچ صدایی وارد بافر نمیشه.
                در مورد کیفیت هم نمیتونم خیلی کمکی بکنم. آخه من که صدا رو نشنیدم. مدار کامل رو هم ندیدم. چه کاری از من بر میاد. اگر از نزدیک میدیدم بهتر میتونستم کمک کنم.

ایام به کام و روزگار به نامتون باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk

اگه میخوای زمان روشن شدن اصلاً صدا نده باید از بافر استفاده کنید و کلید رو بین گراند و خروجی آی سی اکو و یا به عبارتی ورودی بافر قرار بدید. اینطوری هیچ صدایی وارد بافر نمیشه.
                  در مورد کیفیت هم نمیتونم خیلی کمکی بکنم. آخه من که صدا رو نشنیدم. مدار کامل رو هم ندیدم. چه کاری از من بر میاد. اگر از نزدیک میدیدم بهتر میتونستم کمک کنم.

ایام به کام و روزگار به نامتون باشه.
                  سلام اگه تو یک مدار اکو از آیسی4558 استفاده شده باشه نشون دهنده این هست که بافر داره؟
                  در مورد کیفیت هم تا این حد بگم که تو اگر خواننده با گام های بلند بخونه تکرار های آخر خراب میشه؟

دیدگاه

بله. البته من هم همیشه از 4558 استفاده میکنم. 4558 یک پ امپ 2 کانال هست. من از یک کانال در ورودی و از یک کانال در خروجی استفاده می کنم.
                    فکر کنم منظورتون اینه که تاخیر مدار کمه. درسته؟؟

دیدگاه

با سلام
                      ضمن عرض خسته نباشید
                      من این اکو را میخوام ببندم . فقط 3 تا سوال ؟
                      این اکو نیاز به تقویت کننده داره ؟ اگر بخوام از یک تقویت کننده 1000 وات یا 400 وات استفاده کنم از چی استفاده کنم ؟ بردی یا شماتیکی دارید ممنون میشم بذارید .

اگر بخوام از ورودی aux استفاده کنم به کجا وصلش کنم ؟ (قبل اکو یا بعد از اکو قبل از تقویت کننده)

اگر بخوام از پری آمپلی برای بهتر شدن صدای میکروفن استفاده کنم چه باید بکنم ؟
                      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

سلام بچه ها کسی میدونه چجوری باید ولوم repeat رو به 2399 یزنم ؟؟ ولوم tim رو نمیگما منظورم تکرار صداست چون مدار من کهrepeat نداره مثلا رو تاخیر 200 میلی ثانیه صدا فقط تا 2 ثانیه تکرار میشه میخوام که این زمان بیشتر شه مثال وقتی با میکروفون گفتیم (( پ )) بیاد این جمله رو با تاخیر 200 میلی و به مدت 5 ثانیه یا بیشتر ادامه بده متوجه شدین چی میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه کسی میدونه بگه
                        AV Maziton 100
                        Render By Artlantis Studio
                        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                          سلام بچه ها کسی میدونه چجوری باید ولوم repeat رو به 2399 یزنم ؟؟ ولوم tim رو نمیگما منظورم تکرار صداست چون مدار من کهrepeat نداره مثلا رو تاخیر 200 میلی ثانیه صدا فقط تا 2 ثانیه تکرار میشه میخوام که این زمان بیشتر شه مثال وقتی با میکروفون گفتیم (( پ )) بیاد این جمله رو با تاخیر 200 میلی و به مدت 5 ثانیه یا بیشتر ادامه بده متوجه شدین چی میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟
                          اگه کسی میدونه بگه
                          سلام
                          مازیار جان قبلا" هم خدمتت گفته بودم باید بین ورودی و خروجی مدار اکو از یک مقاومت مناسب استفاده کنی که من بهت گفتم 33 کیلو بزار .
                          این کارو انجام بدده و نتیجه رو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                            سلام
                            مازیار جان قبلا" هم خدمتت گفته بودم باید بین ورودی و خروجی مدار اکو از یک مقاومت مناسب استفاده کنی که من بهت گفتم 33 کیلو بزار .
                            این کارو انجام بدده و نتیجه رو بگو
                            سلام محمد جان چرا دعوا میکنی خو هیشکی منو دوش نداره :cry2:

:mrgreen: اینکارو همون موقع که گفته بودی انجام دادم ولی صدای اکو کم میشد میخوام یه کاری کنم که تعداد تکرار ها بیشتر بشه اما نمیدونم چطوری اینکارو بکنم تا حالا خودت همچین کاری کردی محمد جان ؟
                            AV Maziton 100

دیدگاه

مازی جون اون مدار من رو بساز حله. تکرارش هم بد نیست. یه مقاومت 120 کیلو توش هست. تا 84 کیلو هم میشه گزاشت. اینجوری تکرار تا بی نهایت میشه. البته بعد از چند ثانیه فقط یه چیزی واسه خودش میگه و کیفیت خودش رو از دست میده. اگه میتونست 5 ثانیه با کیفیت تکرار کنه ما مرض نداشتیم 2395 ببندیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                مازی جون اون مدار من رو بساز حله. تکرارش هم بد نیست. یه مقاومت 120 کیلو توش هست. تا 84 کیلو هم میشه گزاشت. اینجوری تکرار تا بی نهایت میشه. البته بعد از چند ثانیه فقط یه چیزی واسه خودش میگه و کیفیت خودش رو از دست میده. اگه میتونست 5 ثانیه با کیفیت تکرار کنه ما مرض نداشتیم 2395 ببندیم.
                                استاد اشک شرمنده بخدا L-) آخه کدوم مدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :redface:

ای بابا استاد جون ما که قصد جسارت نداشتیم بخدا آخه اینی که ساختم (همونی که پایه 14 خروجی بود) نهایتا 3 بار بیشتر تکرار نمیکنه خوب این خیلی کمه :redface:

AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X