اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر در مورد ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر

نا امید؟؟ وقتی یکیش داره کار میکنه یعنی اینکه اشکال یا از قطعاته یا از مونتاژ. پس مدار ایرادی نداره. این که دیگه نا امیدی نداره یکم حوصله و دقت میخواد تا ایراد رو پیدا کنی.
    موفق باشید.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

به خروجی بلندگو خازن وصل نکردی که ؟؟ در مدارات دوبل تغذیه ، برای خروجی نباید خازن گذاشت ، چون ac هست و خازن الکترولیتی قطب دار !

فکر کنم ترانزیستورها زیاد با هیت سینک فاصله دارن.(من همیشه مستقیم به هیت سینک میچسبونم و داغ نمیکنه)
      وقتی مدار در تمام قدرت کار میکنه ببین ترانزیستورا چقدر داغ میشن.

یکی از کارهای مهم در آزمایش اولیه مدارات قدرت مثل آمپ اینه که از مقاومتهای پروات 10 اهم استفاده کنی و سر راه سیمهای تغذیه و بلندگو قرار بدی . بدون بلندگو و بدون سیگنال ورودی باید کمتر از 100 میلی آمپر از منبع جریان کشیده بشه ( تقریبی ) وگرنه یه جایی مشکل داره ...

مدار و خوب بررسی کن مخصوصا پایه های ترانزیستورا رو .
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام اقا محمد چرا pcb رو طوری طراحی نمیکنی که ترانزیستورا مستقیم روی برد وصل بشن دیگه نیاز به سیم کشی نداره و احتمال اشتباه وصل کردن سیمها.سیمهای ترانزیستورها رو درست وصل کرده بودی؟من هم با اقا اشک موافقم شاید اشکال از قطعات باشه. بعد تو خروجی حتما مدار محافظ dc استفاده کن تا اگر ترانزیستورها سوختن بلندگوهات نسوزن یا برای تست از خازن استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
          مدار و خوب بررسی کن مخصوصا پایه های ترانزیستورا رو .
          سلام بین هیت سینک و ترانزیستورها از طلق نسوز استفاده کردم و زیر و روی طلق رو هم خمیر سیلیکون زدم . همانطور که گفتم مدار بعد از چند دقیقه کار کردن یهو ترانزیستورش سوخت اگر مشکل داشت که همون لحظه اول می سوخت من همین مدار رو با اون یک مدار جابجا کردم و اونجا مشکلی نداشت . البته از ترسم سریع قطعش کردم که اون دوتا ترانزیستور اون کانال رو هم به باد نده اما همون چند دقیقه که کار کرد مشکلی نداشت
          راستی نوع شکل ترانزیستور نمی تونه دخیل باشه؟ چون قبلا" هم از این نوع گرفته بودم که قضیش همین طوری شد oo:
          راستی اینو هم بگم : داشتم مدار تغذیه رو می بستم که پایه های یک خازن 4700 میکروی 50 ولت بر اثر بی احتیاطی خودم یک لحظه بهم اتصال کوتاه شدن به نظرت اون خازن الان سوخته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            سلام اقا محمد چرا pcb رو طوری طراحی نمیکنی که ترانزیستورا مستقیم روی برد وصل بشن دیگه نیاز به سیم کشی نداره و احتمال اشتباه وصل کردن سیمها.
            راستش این کارو کردم چون در صورت سوختن ترانزیستورها تعویض اونها راحت تر باشه

دیدگاه

راستی نوع شکل ترانزیستور نمی تونه دخیل باشه؟
              الان ترانزیستورای تقلبی خیلی زیاد شدن . اون تاپیکم که چقدر دوستان همراهی کردن ... :NO:

به نظرت اون خازن الان سوخته؟
              نه سالمه ، ولی به خوده مدار ممکنه آسیب زده باشه . البته امکانش ضعیفه ...

یا برای تست از خازن استفاده کن
              ما داشتیم برای دیوار حرف میزدیم دیگه !! :mrgreen: خازن نباید گذاشت !!!!!! مگر اینکه دوتا خازن کاملا مساوی رو برعکس باهم سری کنیم ؛ یکی از پایه های مشترک با هم و دوتای باقی مونده میشه دوسر خازن ( فقط برای تست )

اگه تونستی دو تا دیود یکسوساز مثل 1N4007 رو برعکس به خروجی و تغذیه وصل کن مثل شکل زیر :

http://www.electro-tech-online.com/attachments/general-electronics-chat/29194d1242344202-capacitor-stability-tda2030-bd-transistors-amplifier.gif
              وقتی تو نیستی
              نه هست های ما چونانکه بایدند
              نه باید ها...
              هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
              روز مباداســـت !

دیدگاه

نه جناب claud قصد بی احترامی به حرف شما رو نداشتم ولی برای تست اگه از خازن تا وقتی مدار محافظ نداریم استفاده بشه مشکلی ایجاد نمی کنه وقت مثل یه فیلتر عمل میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  با سلام به دوستان عزیز
                  به نظرتون در مدار محافظ بالا میشه به جای رله دوکنتاکه 12 ولت از دو تا رله تک کنتاکت 12 ولت استفاده کرد؟

دیدگاه

با سلام دوستان کسی نیست جواب سوال ما رو بده ؟ :surprised:

دیدگاه

بله میشه. به شرط این که رله هات خیلی بزرگ نباشن. از همین رله های رایج و معمولی باشه جواب میده.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X