اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال در مورد ترانزیستور 13003

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک سوال در مورد ترانزیستور 13003

سلام.............میشه تصویرش بزاری ......... ما هم استفاده کنیم.......... اگه نمیشه........ در این صورت اگه از دو طرف راه بده ... یا یه موضوع جدیده........... یا اینکه نشتی داره......بالاخره من ولکن نیستم.............. دقیقا شماره و چیزای که روی ترانزیستور هست بزار......... هنگام تست دستهات با ترانزیستور ارتباط نداره........ :angry:
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
      سلام.............میشه تصویرش بزاری ......... ما هم استفاده کنیم.......... اگه نمیشه........ در این صورت اگه از دو طرف راه بده ... یا یه موضوع جدیده........... یا اینکه نشتی داره......بالاخره من ولکن نیستم.............. دقیقا شماره و چیزای که روی ترانزیستور هست بزار......... هنگام تست دستهات با ترانزیستور ارتباط نداره........ :angry:
      سلام راستش الان تو لامپه و بستمش اگه واقعا ضروریه و لازم میدونی ببنی بگو برم لامپ رو باز کنم همونطور که گفتم فقط از یک طرف راه میده پراب مشکی به کلکتور و قرمز به امیتر در حالت تست دیود حدود 700 خورده ای ولی برعکس راه نمیده دستهام به قسمت پایه ها و یا قسمت پشت ترانزیستور که به کلکتور وصله در اتباط نیست در ضمن چرا ناراحت میشی عزیز :icon_razz:
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوست گرامی به چه دلیل ناراحت بشم............. اگه از یه طرف راه میده پس مشکلی نداره چون شاید یه دیود محافظ داشته باشه... :nice: :nice: :nice: :nice:
        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام فرق بین ۱۳۰۰۳ و ۱۳۰۰۵ در چیست و آیا میتوان از هر دو در یک مدار استفاده کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X