اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه این اسپیکر VKER رو تعمیر کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه این اسپیکر VKER رو تعمیر کنم؟

به نظر من اشکال از ترانزسیتورها نیست. ولوم شما دیجیتاله؟؟؟ میتونی ورودی مدار آمپلی رو پیدا کنی؟؟؟ من بیشتر احتمال قلع مردگی یا شکستگی برد رو میدم.
    این ترانزیستورها اگه بسوزند شما هیچ کنترلی روی کنترل مدار ندارید و به شدت هم داغ خواهند شد. اگر هم قطع کرده باشند شما هیچ صدایی حتی نویز رو هم نخواهید داشت. به نظر من ورودی مشکل داره.
    موفق باشید.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام آقای اشک :biggrin:
      بالاخره ما شما رو بعد از یک ماه غیبت دوباره دیدیم :mrgreen:
      این مورد برای من هم پیش اومده بود مدار آمپی که ساخته بودم وقتی ترانزیستورهای خروجی اش می سوخت صدای نویز خیلی زیادی در بلندگو شنیده میشد . که با تعویض ترانزیستورهای خروجی مشکل حل شد. راستی یک سوال ؟ امکان داره تو یک امپ ترانزیستورهای درایور بسوزه ولی ترانزیستورهای خروجی سالم باشند؟

دیدگاه

:rolleyes:
        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام.

پایه بیس و کلکتور و ... امیتر رو بگو که چیه؟:! نمیدونم!

اینهارو توضیح بده!

با تشکر!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafait
            سلام.

پایه بیس و کلکتور و ... امیتر رو بگو که چیه؟:! نمیدونم!

اینهارو توضیح بده!

با تشکر!
            دوست گلم mostafait
            به طور خلاصه برات می گم.
            دو نوع ترانزیستور داریم مثبت (pnp) و منفی ( npn) .
            هر ترانزیستور سه پایه دارد به نام های بیس ( B ) و کلکتور ( C ) و امیتر (E)
            به شکل نگاه کن :

اما قبل از اینکه ترانزیستورها رو بیرون بکشی این کار ها رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کن :
            1) به برد خوب نگاه کن ببین جاییش شکستگی نداره ورودی ها رو دوباره چک کن
            2) دستگاه رو یک چند دقیقه روشن کن ببین ترانزیستورها داغ میشند یا سرد هستند
            بقیه مراحل رو هم دوست عزیز electronicmohsenhit به شما راهنمایی می کنند

دیدگاه

شاید سیم ورودی زمین یجاش قطع شده !؟
              احتمالا مشکل از ورودیه
              وقتی تو نیستی
              نه هست های ما چونانکه بایدند
              نه باید ها...
              هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
              روز مباداســـت !

دیدگاه

رفیق توی این عکس نگاه کن من روی چه عددی بزارم این اهم متر رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  دوست گلم mostafait
                  به طور خلاصه برات می گم.
                  دو نوع ترانزیستور داریم مثبت (pnp) و منفی ( npn) .
                  هر ترانزیستور سه پایه دارد به نام های بیس ( B ) و کلکتور ( C ) و امیتر (E)
                  به شکل نگاه کن :

اما قبل از اینکه ترانزیستورها رو بیرون بکشی این کار ها رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کن :
                  1) به برد خوب نگاه کن ببین جاییش شکستگی نداره ورودی ها رو دوباره چک کن
                  2) دستگاه رو یک چند دقیقه روشن کن ببین ترانزیستورها داغ میشند یا سرد هستند
                  بقیه مراحل رو هم دوست عزیز electronicmohsenhit به شما راهنمایی می کنند

عزیز ترانزیستور ها داغ نمیشه!

این نشون دهنده چیه؟!

دیدگاه

چهارتا سیم میره به آمپلی فایر سیم زرد و سیاه که جفتشو قطع کردم و با 2تا سیم کانکتورشو وصل کردم بازم همون صدا میومد!

اگه میشه راهنمایی کنید که ورودی هارو چطوری باید تست کرد؟!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      با توجه به اون کادر قرمز تو تصویر شما باید سلکتور رو روی قسمت 2000 اهم قرار دهید متسفانه کیفیت عکس جوری نیست که بشه اون عدد ها رو خواند .

خب شما دستگاه رو روشن کردید و متوجه شدید که ترانزیستورها داغ نمی شوند اگر داغ نشوند میشه تقریبا" گفت سالم هستند اما باز هم شک وجود دارد
                      ببین دوست عزیز شما می تونی با روشی دیگر بدون اینکه ترانزیستورها رو در بیاری اونها رو تست کنی اما این روش تست فقط شورتی ( اتصال کوتاه ) ترانزیستور رو نشون می ده و اگر نشتی داشته باشه مشخص نمی شه به هر حال میل خودت هست اگه بخواهی اون روش رو هم بهت می گم .
                      حال شما طبق اون روشی که بهت گفتم ( چند تا پست قبل ) ترانزیستور ها رو تست کن ببینیم چی میشه

دیدگاه

رفیق همون روش که پایه بیس با کلکتور و پایه بیس با امیتر مگه روش مطمئنی نیست؟!

راستی دوست عزیز اگه ترانزیستورهارو جدا نکنم و همونطور روی برد امتحان کنم مقدار ها اشتباه هستش؟!

با تشکر

دیدگاه

با سلام.

ترانزیستور هارو همانطور که چسبیده بود (جدا نکرده) تست کردم البته اگه درست باشه این مقدار هارو اهم متر داد:

1941 اولی

B+C 1.1 B+E 0.8

5198 اولی

B+C 0.9 B+E 0.8

1941 دومی

B+C 1.0 B+E 0.8

5198 دومی

B+C 0.9 B+E 0.8

Cرو به E هم وصل با هم تست کردم مقدار میداد فکر کنم 0.8 بود!

دیدگاه

اوومتر را بزار روی بوق (دیودسنج ) دوتا سیم اوومتر را به هم بزن صدای بوق میده یا نه .............
                            اگه داد اونوقت ترانزیستورها را تست کن ................سه تا پایه های ترانزیستورها راتست کن اگر اوضاع خیلی وخیم باشه ...3 تا پایه نسبت به هم بوق میزنند وباید عدد 0 نشون بدند........اگه اینطور بود مطمعنا ترانزیستور سوخته هست...........
                            :mrgreen:درضمن اون مقاومت 56 اهم و22. اهم با پایه های ترانزیستور در ارتباط اند.........................
                            ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
                              اوومتر را بزار روی بوق (دیودسنج ) دوتا سیم اوومتر را به هم بزن صدای بوق میده یا نه .............
                              اگه داد اونوقت ترانزیستورها را تست کن ................سه تا پایه های ترانزیستورها راتست کن اگر اوضاع خیلی وخیم باشه ...3 تا پایه نسبت به هم بوق میزنند وباید عدد 0 نشون بدند........اگه اینطور بود مطمعنا ترانزیستور سوخته هست
                              بله همان طور که electronicmohsenhit گفتند سلکتور رو روی تست بیزر ( تست دیود ) قرار بده و دو تا سیم اهم متر رو بهم بزن باید صدا بده . حالا یکی از سیم ها رو به پایه کلکتور و یکی دیگر رو به پایه امیتر بزن در این حالت اگر ترانزیستور اتصال نکرده باشه نباید هیچ صدایی از اهم متر در بیاد .
                              تست کن نتیجه رو بگو

دیدگاه

نه آقا صدا در نمیاد!!!!!

اومتر رو روی همون علامت صدا گذاشتم و وقتی دوسر اومتر رو میزنم بهم صدا میده!!!! بعدش در این وضعیت ترانزیستور هارو تست کردم و هیچ صدای نیومد!!!!!

بنابراین باید سالم باشه درسته؟!

حالا باید چیکار کنم/>؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X