اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه این اسپیکر VKER رو تعمیر کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه این اسپیکر VKER رو تعمیر کنم؟

نوشته اصلی توسط mostafait
    نه آقا صدا در نمیاد!!!!!
    اومتر رو روی همون علامت صدا گذاشتم و وقتی دوسر اومتر رو میزنم بهم صدا میده!!!! بعدش در این وضعیت ترانزیستور هارو تست کردم و هیچ صدای نیومد!!!!!
    بنابراین باید سالم باشه درسته؟!
    حالا باید چیکار کنم/>؟
    قبلا" هم گفتم بااین روش تنها اتصال کوتاه بودن ترانزیستور رو میشه تشخیص داد اگر نشتی داشته باشه این روش جواب نمی ده و باید ترانزیستور دراورده بشه . خب اگه درست تست کرده باشید و صدا بازر در نیومده نشون میده که بین کلکلتور و امیتر اتصال پیش نیومده . حالا برو سراغ مقاومت های بزرگ که نزدیک ترانزیستور ها هستن و با توجه به رنگ روی بدنه ابتدا اهمش رو بدست بیار بعد با اهم متر تست کن اگر همون مقدار بود سالم هستند

دیدگاه

پس برای تست کردن باید 100% ترانزیستور ها از روی برد جدا شه و بیرون تست بشه درسته؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafait
        پس برای تست کردن باید 100% ترانزیستور ها از روی برد جدا شه و بیرون تست بشه درسته؟!
        بله همین طور هست

دیدگاه

قبل از اینکه این کار رو بکنید ......دستتو بزار روی ورودی امپلی(اونجایی که سوکت داره) ببین صدای هیس داره یا نه ....... اگه داشت به احتمال زیاد برد امپلی سالمه وبرای تست بعدی به همو ن جا یه سیگنال ضعیف صدا بده ببین بلندگو صدا میده یانه............اگر بده یعنی مشکل از برد پانل جلو اسپیکره............
          ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

دوستان عزیزاین اسپیکر تقریبا نو هستش 2 ماهه که کار میکنه!

الان بردشو باز کردم از زیر برد چندین جاش رسوب کرده(سفیدک زده) !!!

الان هم می خوام ترانزیستورهارو باز کنم و تست بزنم خبرشو میدم!

دیدگاه

دوستای خوبم ، من هم چند هفته پیش یه اسپیکر راک ، برای تعمیر ،تحویل گرفتم . نمیدونم بگم تجربه خوبی بود یا نه . چون معادل هزینه تعمیرش ، پول قطعه دادم . تو اولین تست دیدم پایه های ایسی C5198 اتصال کوتاه شده و به شدت داغ می کنه . ای سی هارو تعویض کردم . تست ولتاژ گرفتم ، ظاهرا مدار تفذیه مشکلی نداشت . کانکتور ها رو وصل کردم . اسپیکرو روشن کردم ، حدودا 5-6 ثانیه کار کرد ، دویاره بووووووووووووووووومممممممم . #:-s
              اینبار 2 تا ار ای سی های قدرت با چند تایی از 5551 ها و 5401 ها شهید شدن . بعد از کلی شاخ در اوردن (چون تغذیه مدار سالم بود) خلاصه اینکه من 3-4 باری کل قطعات و عوض کردم . متوجه شدم که جنس ترک های استفاده شده تو این مدار فوق العاده مزخرف بوده ، چون بعد از تعویض هر قطعه ای ، باید یه سیم کشی هم اضافه میکردم . ببخشید اگه حرفام طولانی شد ولی واقعا دلم پر بود ، اخرش متوجه شدم که پایه مثبت خازن تغذیه ار PCB جدا شده و یه ضرب جرقه های خیلی ضعیفی می زنه . خودتون که دیگه استادین تو الکتردونیک . این یعتی فاجعه . چون دی سی ای که قراره بره تو مدار ، بگی نگی AC شده و این یعنی اماده ی بووووووووممممم بعدی باش . خلاصه اینکه تو این جنسای چینی باید به اشکالات غیر تخصصی هم دقت کرد . واسه همین بهتره بعد از تعویض قطعاتی که شورت شدن ، قبل از روشن کردن دستگاه پایه به پایه اتصالات روی برد رو تست کنین . بازم عذر خواهی میکنم اگه طولانی بود (;

دیدگاه

میتونی صدای نویز رو برامون ضبط کنی و رو سایت قرار بدی؟؟؟
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X