اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وجود نویز در میکسر صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : وجود نویز در میکسر صوتی

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    با سلام
    استاد اشک خیلی ممنون که عکس از میکسرتون گذاشتید راستش خواستم ازتون خواهش کنم اگه براتون ممکنه همین مداری که برای اکو با 2399 به همراه بافر ساختید شماتیکش رو قرار دهید .
    سلام اشک عزیز
    یادم رفته بود کپی کاری ممنوعه :mrgreen:
    ولی باید قول بدی تو ساخت یک اکو با بافر کمکم کنی . راستی دیروز جمهوری یک جا 2395 قیمت کردم گفت 5000 تومن . شما هم همین قیمت گرفتی؟؟؟
    pcb میکسری که مدارش رو قرار داده بود کشیدم . اما یک سوال دارم . میشه برای هر کانال میکسر یک led قرار داد تا پیک صدا رو نشون بده مثل همون چیزی که تو میکسر ها هم استفاده میشه می تونی کمک کنی چنین مداری بسازم البته یک مدار پیدا کردم اما ورودی اش باید به اسپیکر وصل شه ببین:

دیدگاه

سلام. اون مدار قدیمیه و ایراداتی هم داره و دیگه ازش استفاده نمیکنم. شماتیکش رو ندارم. تقریباً شماتیک هیچ کدام از کارهام رو ندارم. pcb و آزمایش نتیجه مثبت بود فقط pcb رو نگه میدارم.
      مگه من تا حالا کاری جز کمک در ساخت کردم؟؟ من میخوام یاد بگیری مدار خوب رو از مدار الکی و بی فایده تشخیص بدی.بذار روی همون مداری که قرار دادی کار کنیم نتیجه میده. در ضمن گفتی قبلاً چند تا مدار ساختی که جواب داده. پس مشکل چیه؟؟
      من آی سی رو قم خریدم 6000 تومن. البته طرف گفت نو نیست و استوکه ولی به شرط تست میده. منم تست کردم سالم بودند. هیچ اکویی به پاش نمیرسه. نزدیک 1 ثانیه تاخیر داره. البته بیش از 600 میلی مثل 2399 نویز میگیره ولی توی 600 میلی صداش کاملاً طبیعیه و تاخیرش 2 برابر2399 میشه. از همه مهمتر سلکتور میخوره و چند تا مد پیش فرض هم داره.
      مداری که قرار دادی با پری هم باید کار کنه. فقط مقاومت 1 کیلو رو 470 اهم بزار.
      موفق باشید
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام.
        اون مدار قدیمیه و ایراداتی هم داره و دیگه ازش استفاده نمیکنم.
        پس الان از چه اکویی ( آیسی ) استفاده می کنید .؟
        استاد اشک شرکت جاسکو تو کاتالوگ محصولاتش نوشته از اکویی استفاده می کنه که آیسی اکوش تولید شرکت میتسوبیشی هست چنین آیسی ای داریم شما تحقیق کردی تا حالا؟؟؟

مگه من تا حالا کاری جز کمک در ساخت کردم؟؟ من میخوام یاد بگیری مدار خوب رو از مدار الکی و بی فایده تشخیص بدی
        .
        استاد اشک عزیز شما تاج سر ما هستی . اینو واقعا" میگم من خیلی چیزهایی رو که یاد گرفتم مدیون شما دوست و استاد عزیزم هستم و هر چند شما قم هستی و من تهران . اما تنها جوری که می تونم از زحمات شما تشکر کنم اینه که براتون همیشه دعا می کنم.

در ضمن گفتی قبلاً چند تا مدار ساختی که جواب داده. پس مشکل چیه؟؟
        بله هر کدومش یک مشکل داشت مثلا" یکی که نویز نداشت تاخیرش کم بود .یکی که تاخیر خوبی داشت با آمپلی مچ نمیشد و ... اون مدار هم که نقشه اش رو گذاشتم اون مشکلات رو داشت
        شما اگه یک مدار بسازی و مشکل داشته باشه سعی میکنی بر طرف کنی اما من چون تجربه تو تعمیرات ندارم وقتی مدار بسازم و کار نکنه باید بندازمش کنار .
        بذار روی همون مداری که قرار دادی کار کنیم نتیجه میده.
        بسیار خب - شما گفتی مشکل بایاس داره منظورتون بایاس آیسی هست ؟
        چه جوری میشه حلش کرد .؟؟؟
        به نظرتون ارزش داره روش کار کنیم ؟؟

مداری که قرار دادی با پری هم باید کار کنه. فقط مقاومت 1 کیلو رو 470 اهم بزار.
        یعنی باید ورودی اون مدار مستقیم به خروجی پری وصل باشه؟

دیدگاه

اون آی سی m50195 است که قبلاً شماره اش رو اعلام کرده بودم. تاخیرش مثل همون 2399 ست ولی نویز نداره وصدای خیلی زنده تری داره. البته قدیم قدیما میتسوبیشی ژاپن بود .الان چین میزنه.
          شما لطف دارید.
          بله بایاس باید بررسی بشه. یکم به من فرصت بدید حلش میکنیم.
          بله خروجی پری یا تن فرقی نداره مستقیم یه ورودی این مدار وصل میشه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            اون آی سی m50195 است که قبلاً شماره اش رو اعلام کرده بودم. تاخیرش مثل همون 2399 ست ولی نویز نداره
            استاد اشک
            قیمت این آیسی رو دارین ؟ میشه پیدا کرد ؟من اگه بتونم آیسیشو گیر بیارم مداری ازش دارین که بهم بدین

دیدگاه

دقیقاً نه ولی حدود 4000 تومن باید باشه. نقشه هم توی نت هست و دیتاشیت هم داره. من pcb که جاسکو میزنه رو هم داشتم. ولی نقشه رو یادم نیست. باید بگردم.
              یه سرچ بزن ببین چی پیدا میکنی. البته تاخیرش زیاد نیست هاااااا. فقط کیفیتش بهتره. چون رم خارجی لازم داره. ولی مچ کردنش سخت تر از 2399 است. بعداً نگی نگفتی. :read:

دیدگاه

سلام استاد اشک
                به 2399 نمیشه رم وصل کرد؟
                این مدار اکو رو تا حالا ساختید ؟
                اگه ساختید کیفیتش چه طوره؟
                بر روی عکس کلیک کنید

دیدگاه

نه نمیشه.
                  نه نساختم.
                  این مدار خیلی قدیمیه. آی سی ها احتمالاً گیر نمیاد ولی کیفیتش خیلی کمتر از 2399 است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    بله بایاس باید بررسی بشه. یکم به من فرصت بدید حلش میکنیم.
                    سلام
                    اشک عزیز می دونم که شما هم سرتون شلوغه و مشغول ساخت تغذیه سوئیچینگ هستید خواستم خواهش کنم اگه براتون ممکنه یک نگاهی به اون مدار اکویی که ساختم ( صفحه قبل همین پست ) بیاندازید و اگر قابل رفع شدن نیست من برم سراغ یک مدار دیگه .
                    با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X