اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وجود نویز در میکسر صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وجود نویز در میکسر صوتی

با سلام
    آقای اشک مدتی پیش یک مدار میکسر ساختم که شماتیکش را در لینک زیر می بینید که متاسفانه با وصل میکروفن دینامیکی نویز پیدا می کنه به نظر خودم مدار پری اش کامل نیست میشه یک نگاهی بیاندازید
    لینک مدار : http://www.redhue.ir/images/01908936354001904507.gif

پاسخ : وجود نویز در میکسر صوتی

خب پری و میکروفن رو باید با سیم های کواکسیال به هم ارتباط بدین ها
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاوسی
      خب پری و میکروفن رو باید با سیم های کواکسیال به هم ارتباط بدین ها
      با سلام
      تست کردم نتیجه نداد
      با تشکر

دیدگاه

با سلام
        این هم از شماتیک اون میکسر

دیدگاه

با سلام دوست عزیز
          مدارات صوتی کلا و بخصوص مدارات پری و میکسر و غیره بدلیل حساسیت خیلی زیاد نسبت به نویز خیلی حساس هستند.
          نویزها کلا در این مدارات به چند بخش تقسیم میشن
          1= نویزهای تغذیه....تغذیه نامناسب و کاملا صاف نشده روی مدارات صوتی باعث نویزهای خیلی زیاد و آزاردهنده ای می شود برای مدارات صوتی باید از تغذیه های مرغوب و کاملا صاف و فیلتر شده استفاده کرد توصیه می کنم برای مدار از یک آی سی رگولاتور استفاده کنید و یا آنرا با تغذیه های دیگری امتحان کنید
          2=نویزهای ناشی از مونتاژ و طراحی غلط....یکی از موارد دیگر نویزهایی است که بر اثر طراحی فیبر مدار چاپی یا مونتاژ اشتباه ایجاد میشود رعایت نکردن اتصالات شاسی مدار..زیاد بودن فاصله قطعات از هم و مدارهای فیمابین...وجود خرابی در یکی از قطعات..و غیره
          3=یکی دیگر از مواردی که اشک عزیز هم اشاره کرد کواکسیال نبودن سیمهای ورودی و خروجی است که فوق العاده در مدارات صوتی حائز اهمیت است بعضی از سیمهای کواکسیال چینی و نامرغوب در اسم کواکسیال هستند سیمهای کواکسیال به این گونه است که یک سیم مغزی و سیم دیگر زه یا شیلد نام دارد و کاملا مثل تور دور سیم مغزی را فرا می گیرد طوری که در هنگام لخت کردن مقداری از سیم سیم مغزی دیده نمی شود تا اینکه سیم زه یا شیلد را کنار بزنیم
          مورد دیگر هم اینکه تشخیص عیب از راه دور بدون هیچ اطلاعاتی واقعا مشکل و گاهی اوغات غیر ممکن است من فقط همین ها را می توانم خدمتتون عرض کنم موارد بالا را چک کنید شاید مفید فایده واقع شد
          موفق و پیروز و سربلند باشید
          تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

یعنی وقتی ورودی به زمین وصل میشه نویز نداری؟؟؟
            وقتی میکروفن رو خاموش میکنی چطور؟؟
            آیا بدنه ولومها رو به گراند مدار وصل کردید؟؟ مخصوصاً ولوم گین.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یعنی وقتی ورودی به زمین وصل میشه نویز نداری؟؟؟
              وقتی میکروفن رو از فیش خارج می کنم نویز وجود نداره
              وقتی میکروفن رو خاموش میکنی چطور؟؟
              باز هم نویز وجود داره
              آیا بدنه ولومها رو به گراند مدار وصل کردید؟؟ مخصوصاً ولوم گین
              نه خیر - نمی دونم بدنه رو ولوم رو چه جوری به سیم لحیم کنم چون هر بار که لحیم می کنم باز هم باز میشه
              البته من فکر کنم تو شماتیک یک اشکالی وجود داره .به نظرتون مقاومت های 4.7 که به ورودی ولوم های صدا و اکو وصل هستند نباید به پایه 7 یعنی خروجی آیسی وصل باشند؟؟؟؟
              از طرفی مگه نباید ولوم صدا به خروجی پری وصل باشه و از سر وسط اون به مدار تن بره ؟؟؟

دیدگاه

در مورد 4.7 ها حق با شماست و مدار غلطه و این طوری اصلاً کار نمیکنه.
                در مورد ولوم صدا اگه منظورتون همون ولوم گین هست باید بگم با ولوم صدا فرق داره و جاش درسته.
                با یه چیز زبر بدنه طلایی ولوم رو بسایید و با قلع پوشش بدید. بعد سیم رو لحیم کنید.
                البته من یه رشته سیم نازک و بدون عایق رو دور تمام ولومها میپیچم و در نهایت سر اون رو به گراند لحیم می کنم.
                پایدار باشید. :bye

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام
                  آقای اشک این مدار رو که شماتیکش رو می بینید قبلا" تو اکو همراهی که ساختم ازش استفاده کردم . حالا می خواهم به عنوان یک کانال میکسر هم ازش استفاده کنم البته تغییراتی تو ولوم ها دادم .
                  طبق همون روشی که شما قبلا" گفتید عمل کردم یعنی ابتدا مدار پری رو قرار دادم و خروجی اون رو به ولوم صدا دادم و سر وسط ولوم صدا به مدار تن کنترل رفته و از سر کناری ولوم صدا هم برای ولوم اکو بردم نظرتون چیه اگر میبینید مشکلی نداره مونتاژش کنم .

برای بزرگتر شدن تصویر بر روی آن کلیک کنید
                  آیا میشه خروجی پری رو مستقیما به مدار تن داد و ولوم صدا رو در خروجی مدار تن قرار داد و از سر کناری ولوم صدا هم برای ولوم اکو استفاده کرد.
                  شما کدوم روش رو پیشنهاد می دهید روش اول یا همین روش آخری؟
                  با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز اگر تقویت اولیه میکروفن رابین15تا20(گین)در نظر بگیری وبوسیله اسپیسر کوچک یک صفحه فلزی زیر برد نصب، وآن را زمین کنی مشکلت تا حد زیاد حل میشود.

دیدگاه

اشک عزیز
                      من فردا می خواهم برم جمهوری قطعات این مدار میکسر رو بخرم فقط یک چیزی ذهن منو مشغول کرده .ببین مدار زیر در واقع یک مدار پری تون کنترل هست و من به ورودی اش میکروفن وصل کردم جواب داد آیا برای یک کانال میکسر ( ولوم های صدا - اکو - باس - مدیوم تریبل ) همین مدار کافی هست یا اینکه باید یک مدار پری قبل از این مدار بزارم فقط اگه میشه امشب راهنمایی کن چون می خواهم مطمئن بشم

دیدگاه

بله کافیه. فقط بهتره ولوم صدا و اکو رو در خروجی تن قرار بدی. اینطوری میشه یه میکسر کامل. البته وقنی چند تا از این مدارات کنار هم قرار بگیره بهش میگن میکسر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          بله کافیه. فقط بهتره ولوم صدا و اکو رو در خروجی تن قرار بدی. اینطوری میشه یه میکسر کامل. البته وقنی چند تا از این مدارات کنار هم قرار بگیره بهش میگن میکسر .
                          با سلام استاد اشک شما که گفته بودید ولوم صدا در خروجی پری قرار گیرد ؟؟؟؟
                          اگه ولوم صدا در خروجی تن قرار بگیره تن کنترل بر روی اکو تاثیر بد نداره؟؟؟؟

دیدگاه

نه عزیز تازه صدا بهتر هم میشه.
                            شما میگی میخوای میکسر بسازی . میکسر یعنی اینکه هر ورودی میکروفن برای خودش به طور مجزا دارای ولومهای اکو ،صدا،باس و تریبل باشه. و خروجی مجموع این مدارات به یک مدار مادر که اون هم تن کنترل داره میره که بهش میگن مستر. خروجی اکو هم به همین مدار مستر میره و از مستر به آمپلی. مثل این:

در ضمن اکو هم اینجا 2399 و یک مدار ساده است که سالهاست (فکر کنم سال 81) داره کار میکنه.
                            آمپلی این مدار هم همینه که توی آواتارم قرار دادم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              نه عزیز تازه صدا بهتر هم میشه.
                              شما میگی میخوای میکسر بسازی . میکسر یعنی اینکه هر ورودی میکروفن برای خودش به طور مجزا دارای ولومهای اکو ،صدا،باس و تریبل باشه. و خروجی مجموع این مدارات به یک مدار مادر که اون هم تن کنترل داره میره که بهش میگن مستر. خروجی اکو هم به همین مدار مستر میره و از مستر به آمپلی. مثل این:

در ضمن اکو هم اینجا 2399 و یک مدار ساده است که سالهاست (فکر کنم سال 81) داره کار میکنه.
                              آمپلی این مدار هم همینه که توی آواتارم قرار دادم.
                              با سلام
                              استاد اشک خیلی ممنون که عکس از میکسرتون گذاشتید راستش خواستم ازتون خواهش کنم اگه براتون ممکنه همین مداری که برای اکو با 2399 به همراه بافر ساختید شماتیکش رو قرار دهید . چون همانطور که قبلا" هم بهتون گفتم من تا حالا 4 تا مدار مختلف با 2399 ساختم که هر کدومشون یک مشکلی داشتند و راضی نشدم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...