اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی ماسفت

با توجه به اینکه ترانزیستورهای قدرت از نوع دارلینگتون هستند مدار باید قدرت خوبی داشته باشه. اما فکر میکنم بیشتر به درد وویس بخوره. یعنی برای موزیک خیلی جالب نیست ولی برای پابلیک خیلی خوبه. البته اگه ساختی باید حتماً از همین ترانزیستورها استفاده کنی. تقریباً دونه ای 1000 تومن هستند.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

جناب اشک چرا بدرد موزیک نمی خوره من نقشه های دیگه هم دارم اونا رو هم میزارم شما لطف کنید دربارشون نظر بدید نظرتون درباره av800 چیه این نقشه چطور

دیدگاه

سلام مصطفی جان
        اینم مدار بدی به نظر نمیرسه نکته خیلی جالبش مدار امنیتی اونه که ترانزیستورهای قدرت خروجی که به نظرم هشت تا براش خیلی زیاده رو با ترانزیستورهای راه انداز رو محافظت میکنه
        من همون اولی رو ترجیح میدم حالا بچه های دیگه و اشک عزیز هم بیاد نظر خودش رو بگه
        اگر هم خواستی اینو بسازی 8 تا ترانزیستور خروجیش رو نصف کن یعنی دوتا از بالایی ها و دو تا از پایینی ها رو حذف کن و اگه یک جفت ترانزیستور خیلی قوی مثل 2sc5200 , 2sa1943 گیر می انداختی همین دوتا براش کافی بود
        این تکنیک مواری کردن ترانزیستورهای خروجی تکنیک جالبی نیست مخصوصا به این تعداد که یه ترانزیستور راه انداز باید چهار تا ترانزیستور قدرت رو راه بندازه
        از این روش در اکثر مدارات آمپلی فایرهای تجاری و بازاری استفاده میشه من خودم آمپلی فایرهاییی دیدم که یک مدار تقویت مثل این دارن و برای مدار پوش پول خروجی از ده تا ترانزیستور برای هر طبقه (10 تا برای ترانزیستور مثبت و 10 تا هم برای منفی)استفاده کردن ولی کارایی چندانی اونطور که از یک آمپلی با بیست تا ترانزیستور قدرت داره انتظار میره رو اصلا ندارن در این تکنیک ترانزیستورهای موازی خروجی فقط جریان رو کمی بیشتر تقویت می کنند و اون 20 تا ترانزیستور خروجی کلا کار 4 یا 6 تا رو بیشتر انجام نمیدن
        تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

av800 من رو کاملاً راضی کرد این مدار هم مدار خیلی خوبیه. به نظر من اگر ولتاژ کار مدار بالای 50 ولت متقارن هست بزار همون 8 تا باشه.
          استفاده از تعداد بالای ترانزیستور محاسن زیادی داره البته در مدارات با قدرت بیش از 300 وات.
          شما فرض کن از 2 تا ترانزیستور استفاده کردی. اولاً امکان نداره بیش از 200 وات بتونی بگیری. یعنی اجازه نمیده چون میشه المنت.
          از طرفی با کوچکترین اتصالی سوختن که هیچ منفجر میشه. من رو AV800 اول 2 تا ماسفت بستم. توی یک لحظه اتصالی کل پل دیود ترکید و از ماسفتها فقط پایه هاشون باقی موند. از طرفی افزایش تعداد باعث جریان دهی بهتر و تحمل بهتر امپدانس پایین میشه و همینطور طول سیم بیشتری میشه گرفت.
          البته نه اینکه فردا برید روی مدار 50 وات 10 ترانزیستور ببندید بگید اشک گفت. بستگی به قدرت مدار و ولتاژ کاری اون داره
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X