اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

مشابه ترانزیستور هارو میتونی بگی بجز tip41

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya dh
      مشابه ترانزیستور هارو میتونی بگی بجز tip41
      تو سایت خودش زده BDW83C و BDW84C

http://www.diyaudiotr.com/islecler/t....php?metinid=6

حالا شاید سالم باشه منبع تغذیه رو چک کن ( خازناشو چک کن مدارشو چک کن ))

ترانست چند ولته ؟؟؟ خازنایی که براش گزاشتی چی ؟؟ چند ولته ؟؟؟؟؟
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با درود . . .
        من داخل orcad شبیه سازیش کردم (همون مدار اولی رو)
        گین تقویت کننده طرفای 50 هستش.
        ولتاژ تغذیه هم باید بالای 12 باشه.
        ورودی های زیر 50 میلی رو هم دری وری میده.
        این درسته؟؟؟
        راستی فایلشم میزارم شاید بدرد کسی خورد:

http://www.4shared.com/file/B-kvnBUO/123.html
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

ورودی های زیر 50 میلی رو هم دری وری میده.
          این درسته؟؟؟
          :

دقیقا همینه چون وقتی صدا رو کم میکنم لرزش خفیفی داره !!! کلک از کجا فهمیدی ؟؟ :mrgreen:
          AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
            دقیقا همینه چون وقتی صدا رو کم میکنم لرزش خفیفی داره !!! کلک از کجا فهمیدی ؟؟ :mrgreen:
            شاگرد شماییم دیگه!!!!!!! :mrgreen:
            شاید بشه با یه طبقه تقویت کننده این مشکلو حل کرد.
            مثلا با یه TL072 یا 84 بیایم اول تقویتش کنیم بعد بدیمش به آمپلی. ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم درسته یا نه اما یه نظره دیگه؟؟؟ :mrgreen:
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

بهتر بود یه بار مناسب هم توی خروجی میزاشتین ببینید چه جوابی میده
              من گزاشتم ببینید چی شد! روی هر ولتاژی هم این مشکل رو داره!

این رو اضافه کردم

دیدگاه

پس بنظرتون فرق یه سیستم های اند با یه سیستم چند هزار تومنی توی چی هست؟چرا بعضی ها چند ده میلیون برای یه سیستم های اند هزینه می کنند؟اما با این وجود آمپلی های تجارتی و گرون تر از این هم چنین مشکلاتی دارند...صرف وجود یه مشکل کوچک نمی تونه توجیهی برای استفاده نکردن از اون باشه،مگه جایی که هیچ محدودیتی وجود نداره
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  پس بنظرتون فرق یه سیستم های اند با یه سیستم چند هزار تومنی توی چی هست؟چرا بعضی ها چند ده میلیون برای یه سیستم های اند هزینه می کنند؟اما با این وجود آمپلی های تجارتی و گرون تر از این هم چنین مشکلاتی دارند...صرف وجود یه مشکل کوچک نمی تونه توجیهی برای استفاده نکردن از اون باشه،مگه جایی که هیچ محدودیتی وجود نداره
                  پس در کل این مدار خوبه یا نه ؟؟؟ ما که نفهمیدیم.
                  در ضمن جناب آروین فکر کنم اگه هر مداری رو بیاریم در خروجیش یه سلف بزاریم اون قضیه پیش بیاد. ها؟؟؟ مطمئن نیستم. چطوره روی یه مدار دیگه هم امتحان کنیم؟؟؟ اینطوری بهتره و لااقل میفهمیم بلند گو چه تاثیری بر خروجی داره.
                  در ضمن من یه تاخیر کوچیک (در حد چند صد نانو ثانیه ) بین ورودی و خروجی هم دیدم که البته قابل صرف نظره.

بدرود . . .

دیدگاه

من سوال کردم گفتم شاید یه مشکل ساده باشه که بشه حلش کرد

من اومدم از 2 تا بطری 12V استفاده کردم و مدار آمپ رو راه انداختم خیلی خیلی صدا خوب شد! ولی با تغذیه سویچینگ افتضاح بود البته اگه 50Cm از منبع غذیه دور بشه مدار آمپ تا حد قابل قبولی مشکلش حل میشه دیگه قظاوتش با خودتون

دیدگاه

man ghablan sakhtam ino
                      javab mide
                      vali kheyli dagh mikone
                      behtare teranzistoraye khorujiro zoj bebandin ta kamtar dagh kone va amp ghavitar bashe
                      karesh doroste

دیدگاه

سلام بر بچه ها : من اون فایل صوتیا گوش دادم به نظرم دو تا مشکل را میشه برسی کرد اول منبع تغذیه که باید 4 تا خازن 10nf به طور موازی به دیود های یکسوساز متصل کرد این باعث میشه که وقتی ولوم صدا را پایین میاریم نویز 50 هرتز برق شهر که در زمینه صدا هست حذف بشه .

دوم به نظر میرسه مدار پری و تن و خود قدرت با هم مچ نیستن من در مدارات خودم این طوری کار میکنم اول یه پیش تقویت بعدش مدار تن و بعدش مدار پری که از همون ای سی های 8 پایه که استفاده میشه

خروجی مدار تن که به آی سی تقویت میره را نباید با مقاومت محدود کرد چون باعث مردگی صدا و نویز بیشتر میشه و همینطور خروجی پیش تقویت (که معمولا یه دونه ترانزیستوره) و برای مچ کردن مدار ها در صورت نیاز یه مقاومت از مدار مورد نظر زمین میکنم مخصوصا بین پری و قدرت داخل خود پری هم چون سیگنال زیاد قوی نیست مقدار این مقاومت یه بالا هست ولی بین پری و قدرت یه کم کمتر ولی در هرصورت با سعی و خطا این کار را میکنم .

برای زنده بودن صوت ( البته تاثیرش کمه) یه دونه 1nf از بیس اولین ترانزیستور تقویت به زمین قرار میدم :nerd:

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام و ممنون از اطلاعات خوبتون

بچه ها پری آمپلی با ترانزیستور خوبه یا پ امپ ؟
                          AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                            سلام و ممنون از اطلاعات خوبتون

بچه ها پری آمپلی با ترانزیستور خوبه یا پ امپ ؟
                            سلام از نظر مچ شدن با طبقه قبلی به نظر من ترانزیستور بهتره
                            موفق باشید

دیدگاه

پ امپ. داخل این ای سی ها هم تعداد زیادی ترانزیستور قرار داره و در واقع خودش یه پری ترانزیستوری است که به شکل یه پک در اومده. نویز کمتری دارند و بهره تقویت زیاد. دیتاشیت هم دارند. ولی مدارات گسسته کمتر این مشخصات رو دارند. بر عکس مدار آمپلی من پری رو با آی سی توصیه میکنم.
                              در ضمن نویز یا همون هوم 50 هرتز شهر بر اثر قوس الکترو مغناطیسی هسته ترانس به وجود میاد و ربطی به اون خازنها نداره. البته اون خازنها هم نویز گیر هستند ولی نه برای 50 هرتز. حتماً براتون پیش اومده که وقتی سشوار یا مخلوط کن یا یه چیزی شبیه اینها توی خونه روشن میشه توی کار بعضی از لوازم صوتی تصویری نویز ایجاد میکنه. این خازنها روی اینگونه نویزها موثرند. الیته تا یه حدی.
                              موفق باشید
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد اشک برای نویز تغذیه یا همون هوم ترانس چکار میشه کرد؟
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X