اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

راستش من هر بلایی بگی سرش آوردم ولی اونی که باید نشد. از ارت داخل ترانس بگیر تا تسمه مسی و قالپاق آلومینیومی. راه درستش استفاده از ورق آهنی است که سیلیسیوم داشته باشه. من که نیافتم. البته یکی بهم گفت استیل هم جواب میده ولی من تست نکردم. البته یه فکری به سرم زده که هنوز تست نهایی نشده ولی توی یه آزمایش کوچولو میشه گفت تا 50% نویز رو کم کردم. البته یه فیلتری هم دیدم که نساختمش ولی مخصوص همین کار طراحی شده. برسم تست میزنم براتون میزارم.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      پ امپ. داخل این ای سی ها هم تعداد زیادی ترانزیستور قرار داره و در واقع خودش یه پری ترانزیستوری است که به شکل یه پک در اومده. نویز کمتری دارند و بهره تقویت زیاد. دیتاشیت هم دارند. ولی مدارات گسسته کمتر این مشخصات رو دارند. بر عکس مدار آمپلی من پری رو با آی سی توصیه میکنم.
      در ضمن نویز یا همون هوم 50 هرتز شهر بر اثر قوس الکترو مغناطیسی هسته ترانس به وجود میاد و ربطی به اون خازنها نداره. البته اون خازنها هم نویز گیر هستند ولی نه برای 50 هرتز. حتماً براتون پیش اومده که وقتی سشوار یا مخلوط کن یا یه چیزی شبیه اینها توی خونه روشن میشه توی کار بعضی از لوازم صوتی تصویری نویز ایجاد میکنه. این خازنها روی اینگونه نویزها موثرند. الیته تا یه حدی.
      موفق باشید
      سلام استاد اشک ممنون از راهنماییتون من مطمئنّم شما خودتون از بهترین ایسی اپ امپ استفاده میکنید اگه ممکنه این ایسی رو معرفّی کنید ما هم تا دلت بخواد برات دعا میکنیم خدا خیرت بده -O< -O< -O< -O<
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

پ امپ TL072 دوکاناله Low noise مخصوص همین هست. TL074 مثل همون فقط چهار کاناله هست. من میکسر و تون کنترل و اکولایزر و پری رو با همینا طراحی کردم و خوب بود.

در ترانسهای خیلی قدیمی تمام محفظه ترانس داخل یه محفظه فلزی بود. مثل قاب ترانسهای بازاری. دور بعضی از بلندگوها هم پوششی مثل همین هست که جلوی مغناطیس آهنربا رو میگیره. یه همچین چیزی تو بازار نیست نه ؟

راستی مازی جون :mrgreen: خازن 47u طبقه اول مدار و نگاه کن (بالا سمت چپ) :

چون تغذیه آمپ ریپل زیادی داره ، بایاس طبقه اول مدار رو با اون خازن صاف میکنن و تاحد زیادی مشکل هوم رو حل میکنه. در مدارات پیشرفته تر از منبع جریان استفاده میکنن و بایاس ترانزیستورها ثابت تر میشه و هوم کمتر. راستی در تغذیه مدارات از رگولاتور استفاده کردید دیگه ؟

یه سوال دیگه : تمام مدار و همونطور وصل کنید (به جز بلندگوی آمپ) بعد خروجی صدای پری رو با یه دستگاه خوب و بدون نویز گوش بدید بازم هوم داره ؟
        اگه نداشت مشکل از مدار آمپه.

میشه برای تغذیه مدارات کارای دیگه هم کرد مثلا جدا کردن تغذیه ها بایه دیود و یه خازن مثل یکسوساز نیم موج یا استفاده از فیبر دورو و یا ترانسو بخوابونین طوری که بالاش رو به مدارها باشه ...
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام. در مورد اپ امپ که مناسبترینشون رو دوستمون فرمودند. البته 4558 پر مصرف ترین اونهاست. 4580 هم هست. TL062 و TL064 هم هست. ولی 072 نویز کمتری داره. یه سری LM هم هست که شماره اش خاطرم نیست ولی گرونه. دونه ای 2500 تومن.
          در مورد ترانس هم چرا هنوز اون قالپاقها هست ولی اونی که باید نیست. راستی این تیکه آخر رو من متوجه نشدم . این قضیه فیبر دور روو .... :question:

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

راستی این تیکه آخر رو من متوجه نشدم . این قضیه فیبر دور روو .... :question:
            اون که واسه نویزه :mrgreen: من حتی مدار آمپم رو با فیبر دورو زدم :agree:
            وقتی تو نیستی
            نه باید ها...
            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
              پ امپ TL072 دوکاناله Low noise مخصوص همین هست. TL074 مثل همون فقط چهار کاناله هست. من میکسر و تون کنترل و اکولایزر و پری رو با همینا طراحی کردم و خوب بود.

در ترانسهای خیلی قدیمی تمام محفظه ترانس داخل یه محفظه فلزی بود. مثل قاب ترانسهای بازاری. دور بعضی از بلندگوها هم پوششی مثل همین هست که جلوی مغناطیس آهنربا رو میگیره. یه همچین چیزی تو بازار نیست نه ؟

راستی مازی جون :mrgreen: خازن 47u طبقه اول مدار و نگاه کن (بالا سمت چپ) :

چون تغذیه آمپ ریپل زیادی داره ، بایاس طبقه اول مدار رو با اون خازن صاف میکنن و تاحد زیادی مشکل هوم رو حل میکنه. در مدارات پیشرفته تر از منبع جریان استفاده میکنن و بایاس ترانزیستورها ثابت تر میشه و هوم کمتر. راستی در تغذیه مدارات از رگولاتور استفاده کردید دیگه ؟

یه سوال دیگه : تمام مدار و همونطور وصل کنید (به جز بلندگوی آمپ) بعد خروجی صدای پری رو با یه دستگاه خوب و بدون نویز گوش بدید بازم هوم داره ؟
              اگه نداشت مشکل از مدار آمپه.

میشه برای تغذیه مدارات کارای دیگه هم کرد مثلا جدا کردن تغذیه ها بایه دیود و یه خازن مثل یکسوساز نیم موج یا استفاده از فیبر دورو و یا ترانسو بخوابونین طوری که بالاش رو به مدارها باشه ...

سلام نیو - ری جون :mrgreen:

ممنون بابت معرفی ایسی راستش من مشکلی با هوم ترانس ندارم ینی اصلا هوم نداره
              تو تغذیه تون کنترل از رگولاتور استفاده کرده بودم اونم با یه ترانس جدا از ترانس آمپلی

نوشته اصلی توسط ashk
              سلام. در مورد اپ امپ که مناسبترینشون رو دوستمون فرمودند. البته 4558 پر مصرف ترین اونهاست. 4580 هم هست. TL062 و TL064 هم هست. ولی 072 نویز کمتری داره. یه سری LM هم هست که شماره اش خاطرم نیست ولی گرونه. دونه ای 2500 تومن.
              در مورد ترانس هم چرا هنوز اون قالپاقها هست ولی اونی که باید نیست. راستی این تیکه آخر رو من متوجه نشدم . این قضیه فیبر دور روو .... :question:
              ممنون استاد پس همون TL072 رو میگیرم ممنون
              :wow:

راستی بچه ها ماهم رفتیم خارج عکس آمپلیمونو گزاشتیم تو سایت برگشتیم با عکس پرچم ایران شما هم عکساتونو بزارید تو این سایت تا ثابت کنیم ایران ینی چی :rolleyes:

http://www.diyaudio.com/forums/solid...-here-199.html
              AV Maziton 100

دیدگاه

LM 4562
                LM 381
                LM 833
                LA 6462
                NJM 2058
                OPA 2134
                اگه پیدا کردین التماس دعا داریم به ما هم اطلاع بدین
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  راستش من هر بلایی بگی سرش آوردم ولی اونی که باید نشد. از ارت داخل ترانس بگیر تا تسمه مسی و قالپاق آلومینیومی. راه درستش استفاده از ورق آهنی است که سیلیسیوم داشته باشه. من که نیافتم. البته یکی بهم گفت استیل هم جواب میده ولی من تست نکردم. البته یه فکری به سرم زده که هنوز تست نهایی نشده ولی توی یه آزمایش کوچولو میشه گفت تا 50% نویز رو کم کردم. البته یه فیلتری هم دیدم که نساختمش ولی مخصوص همین کار طراحی شده. برسم تست میزنم براتون میزارم.
                  شما برای رفع هوم اینکارو انجام دادین ؟

هوم با DC offset فرق میکنه دیگه ؟ منظورم صدای هیس مانندی هست که از خروجی بعضی از آمپلیفایرها میاد.

اگر منظور شما از هوم همان DC Offset باشه ، به نظرم بستگی به خود آمپلیفایر داره و تغذیه کمتر دخیله.راستی یه جایی پیدا کرده بودم که ترانس تروئید میپیچید ولی قیمتش بیشتر از 2 برابر ترانس EI بود.تو خیابان جمهوری ، زیر زمین یه پاساژی که کنارش یخچال فروشی و... بود.

دیدگاه

بله محمد جان فرق داره. هوم نتیجه فرکانس 50 هرتز برق شهر است که با استفاده از باطری از بین میره. البته اگه فاصله ترانس از طبقات اولیه مدار هم زیاد باشه درست میشه. ولی معمولاً این فاصله در دستگاههای پر قدرت باید بیش از 30 سانت باشه که نمیشه چون دستگاه دیگه میشه تابوت.
                    در مورد ترانس هم منم همین رو شنیدم البته شنیدم پاساژ فتوت یه نفر هست که میپیچه ولی دو برابر قیمت میده. جالبه که هم سیم کمتری میبره هم آهن کمتر و ارزونتر چون دیگه پانچ EI نداره. ولی گرونتر میپیچند.

دیدگاه

سلام بچه ها یه مشکل :

ایسی pt2313 رو گرفتم و مونتاژ کردم حالا یه سوال : تغذیه آمپلی دوبل 24 هست یه سر + یه سر - یه سر Gnd
                      حالا مشکل من با این Gnd هست اومدم تغذیه pt2313 رو وصل کردم وقتی وصل کردم دیدم صدای هوم ترانس از بلندگو میاد وقتی gnd تغذیه pt2313 رو جدا میکنم صدای هوم قطع میشه متوجه شدم که gnd تغذیه 2313 وصل میشه به gnd تغذیه دوبل آمپلی دوستان راه حلی دارن که نشه از gnd استفاده کرد ؟ یا اینکه چطوری gnd رو جدا کنم ؟ یا اصلا از تغذیه دوبل امپلی برای 2313 هم استفاده کنم مشکل پیش میاد ؟ که در این صورت باید یه رگولاتور 9 ولت بزنم واسه 2313

البته اینو هم بگم وقتی تغذیه 2313 رو میزنم ایسی کمی داغ میشه
                      AV Maziton 100

دیدگاه

gnd که باید باشه (استفاده از چوک هم نتیجه خوبی نداره)

خروجی مدار 2313 رو به جایی وصل نکنی بازم داغ میشه ؟ احتمالا مدارت یه جا اشکالی داره که از منبع جریان میکشه و ریپل تغذیه 2313 هم به ورودی آمپ میره.

خازن خروجی مدار و چک کن و در خروجیش یه مقاومت 10k بزار شاید درست شد.
                        تغذیه الان رگولاتور داره دیگه ؟ رگولاتور 9 رو نمیشه به 24 زد ، باید با زنر و ترانزیستور رگولاتور بسازی یا از LM317 و ... استفاده کنی.
                        وقتی تو نیستی
                        نه باید ها...
                        روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام new جیگر !!

پس اگه دوتا gnd بهم بخورن مشکلی پیش نمیاد ؟
                          خروجی رو اگه وصل نکنم بازم داغ میشه ( البته داغ بودنش کمه )
                          از رگولاتور استفاده کردم
                          تو خروجی خازن نزاشتم برم بزارم ببینم چجوریه
                          AV Maziton 100

دیدگاه

خوب عکس آمپلی رو اینجا میذارم چون همین نقشه رو هم ساختم البته قطعاتش رو عوض کردم و یک سری دیگه جای قطعات اصلیش بستم که خودتون شماره ترانزیستورها ی قدرتش رو میبینید

]
                            تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

سلام شهریار جان خیلی خیلی خیلی خوشحالم که برگشتی به قول گفتنی ( بازگشت شهریار ) return of Shahryar :mrgreen:

شهریار جان به نظرت حداکثر ولتاژی که میشه به این آمپلی داد چقدره ؟ با همون ترانزیستورای خودش tip142 tip147
                              AV Maziton 100

دیدگاه

سلام مازیار جان
                                وا..من با این ترانزیستورها که از مال اصلیش ضعیف تره تا ولتاژ مکمل 37 ولت دادم و براحتی باهاش کار میکرد پس بنظرم با اون ترالنزیستورها براحتی می توان تا ولتاژ 50 ولت مثبت و منفی داد یعنی 100 ولت البته ولتاژ بالاتر زیاد تغییری در مدار ایجاد نمیکنه و باعث افزایش قدرتش نمیشه البته یه ذره شاید ولی همون ولتاژ مکمل 45 ولت بنظرم ولتاژ ایده آل اونه
                                تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X