اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی ماسفت

ما که شاگرد شما هستیم NEWجان :nerd:
    ببین در کل ما سه نمونه توان داریم (توان اکتیو(مصرفی یا اهمی ) توان راکتیو(غیر مصرفی سلفی یا خازنی )توان ظاهری که در ترانسها بزرگ شبکه قدرت استفاده میشه. توان مصرفی که همون توانیه که کنتور منرل انداره گیری میکنه که جریان وولتاژ با هم همفاز است.اما توان راکتیو یا غیر مصرفی که توسط سلف وخازن ایجاد میشه باعث به وجود امدن اختلاف فازبین ولتاژوجریان میشه, که در سلف جریان نسبت به ولتاژ 90 در جه جلوتر میفته ومثبت در نظر گرفته میشه ودر خازن عکس سلف یعنی ولتاز 90درجه جلوتر از جریان است ومنفی در نظر گرفته میشه وما وقتی که از یه سلف استفاده میکنیم یه اختاف فاز سلفی به وجود میاریم که برای برطرف کردن این اختلاف از خازن منفی استفاده میکنیم تا به1 اهمی نزدیک بشه .
    در کل این خازن رو جایی استفاده میکنند که کنتورشون توان راکتیو رو اندازه بگیره مثل شرکتهای بزرگ که چند ملیون بابت بانک خازنی هزینه میکنن چون هزینه توان راکتیو خیلی بالاتره .در کل در ترانس های القایی که با شار هسته کار میکنن وباید از ولتاژ AC(سینوسی)استفاده کنیم خازنی که در ورودی بسته میشه باعث بهبود راندمان که نمیشه فکر کنم باعث کاهش بشه و یه مصرف کننده هم محصوب میشه :twisted: وبرای ما که کنتور اکتیو داریم نیازی نیست ولی اگر از کنتور های دیجیتال دارین بهتره که بگذارید.پس بهتره در خروجی ترانس از خازنهای سافی مرغوب با ظرفیت لازم استفاده کنیم.
    اما در کل از خازنهای بدون پلاریته استفاده میشه چون در ACجهت قطبها دائما در حال تغییر... :NO:
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      ما که شاگرد شما هستیم NEWجان :nerd:
      ببین در کل ما سه نمونه توان داریم (توان اکتیو(مصرفی یا اهمی ) توان راکتیو(غیر مصرفی سلفی یا خازنی )توان ظاهری که در ترانسها بزرگ شبکه قدرت استفاده میشه. توان مصرفی که همون توانیه که کنتور منرل انداره گیری میکنه که جریان وولتاژ با هم همفاز است.اما توان راکتیو یا غیر مصرفی که توسط سلف وخازن ایجاد میشه باعث به وجود امدن اختلاف فازبین ولتاژوجریان میشه, که در سلف جریان نسبت به ولتاژ 90 در جه جلوتر میفته ومثبت در نظر گرفته میشه ودر خازن عکس سلف یعنی ولتاز 90درجه جلوتر از جریان است ومنفی در نظر گرفته میشه وما وقتی که از یه سلف استفاده میکنیم یه اختاف فاز سلفی به وجود میاریم که برای برطرف کردن این اختلاف از خازن منفی استفاده میکنیم تا به1 اهمی نزدیک بشه .
      در کل این خازن رو جایی استفاده میکنند که کنتورشون توان راکتیو رو اندازه بگیره مثل شرکتهای بزرگ که چند ملیون بابت بانک خازنی هزینه میکنن چون هزینه توان راکتیو خیلی بالاتره .در کل در ترانس های القایی که با شار هسته کار میکنن وباید از ولتاژ AC(سینوسی)استفاده کنیم خازنی که در ورودی بسته میشه باعث بهبود راندمان که نمیشه فکر کنم باعث کاهش بشه و یه مصرف کننده هم محصوب میشه :twisted: وبرای ما که کنتور اکتیو داریم نیازی نیست ولی اگر از کنتور های دیجیتال دارین بهتره که بگذارید.پس بهتره در خروجی ترانس از خازنهای سافی مرغوب با ظرفیت لازم استفاده کنیم.
      اما در کل از خازنهای بدون پلاریته استفاده میشه چون در ACجهت قطبها دائما در حال تغییر... :NO:
      میدونم چی میگی اما ما میخوایم تاثیر بعد از خازن رو بدونیم نه قبل از خازن.
      سوال : وقتی که خازن ولتاژ رو جلو میندازه ، دقیقا شکل ولتاژ رو حفظ میکنه یا نرمتر میکنه ؟ (مثل سینوسی)
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

گفتم که این خازن رو برای اصلاح ضریب قدرت شبکه میگذارن وتاثیرش بر روی پست برقه نه مصرف کننده.در کل خازنهایی که در شبکه قدرت قرار میدن برای جبران اختلاف فازه نه نویز گیری اگر هم نویزی رو بگیره رو کار ترانسی که قراره خروجیش dcبشه تاثیر زیادی نداره چون ما در خروجی نویز مدار رو میگیریم. :NO:
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوستان گلم یطوری بگین که ما هم متوجه بشیم،اصلا من اگه بخوام تئوری یاد بگیرم،واسه مدار الکتریکی و مدار الکترونیکی چه منبعی رو بهم پیشنهاد میدین؟ :rolleyes:
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
            گفتم که این خازن رو برای اصلاح ضریب قدرت شبکه میگذارن وتاثیرش بر روی پست برقه نه مصرف کننده.در کل خازنهایی که در شبکه قدرت قرار میدن برای جبران اختلاف فازه نه نویز گیری اگر هم نویزی رو بگیره رو کار ترانسی که قراره خروجیش dcبشه تاثیر زیادی نداره چون ما در خروجی نویز مدار رو میگیریم. :NO:
            دیدی وقتی یکی دلر یا دستگاه جوش یا چرخ گوشت وصل میکنه توی تلویزیون نویز میفته ؟ یا کلید لامپ کنار تلویزیون روشن میشه یه نویزی میفته ؟ (تلویزیون لامپی) این نشون میده برق شهر هم نویزی میشه.
            اما هر نویزی توسط خازن صافی مدار از بین نمیره ، مگر اینکه سیگنال نرمی داشته باشه مثل سینوس. شما سیگنال تانژانت یا دندان اره ای رو به مدار وصل کنی کاملا صاف نمیشه !

من میخوام بدونم اون خازن در این موضوع هیچ نقشی نداره ؟ یعنی میشه دوسر خازن همچین سیگنالی باشه ؟ اصلا کار خازن صاف کردن هست.
            نوشته اصلی توسط hs67
            دوستان گلم یطوری بگین که ما هم متوجه بشیم،اصلا من اگه بخوام تئوری یاد بگیرم،واسه مدار الکتریکی و مدار الکترونیکی چه منبعی رو بهم پیشنهاد میدین؟ :rolleyes:
            بی خیال شو تئوری میخونی بعد میبینی با عملی فرق داره !
            در مورد اینایی که ما حرف میزنیم تئوری زیادی موجود نیست. یعنی هست مثل همین عقب جلو افتادن ولتاژ و جریان و ضریب قدرت شبکه که دوستمون گفتن، ولی اون چیزی که میخوای باید خودت کشف کنی توی کتابا ننوشته.
            اینجا فرق امثال جناب aswhu و استاد اشک و ... با یه دانشجوی زرنگ معلوم میشه که آژیر ساده ساخت و کار نکرده و سیم مثبت و منفی رو همینطوری زد و گفت هر طرف زدم کار کرد یعنی درسته !! :-j
            وقتی تو نیستی
            نه هست های ما چونانکه بایدند
            نه باید ها...
            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
            روز مباداســـت !

دیدگاه

آقا رفتیم یه مشتی دیگه قطعه آمپلی خریدیم کاشکی بهم گیر ندن تا بتونم زودی بسازمشون (عکساشونم براتون بزارم) -O< -O<
              آخه به منم گیر میدن... :cry2: :cry2: :cry2:
              رازی در کار نبود

دیدگاه

حالا کدومو میخوای بسازی ؟؟؟؟؟
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

یدونه TDA 1514 هستش یدونه PT 2395 هستش که امیدوارم سالم باشه و یه مقداری ترانزیستور ریز و درشت...
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

ینی این pt2395 از pt2399 بهتره ؟
                    AV Maziton 100

دیدگاه

اساتید که این طور میگن منم گرفتم ببینم چجوره واقعا؟
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                        ینی این pt2395 از pt2399 بهتره ؟
                        100 در 100 بهتر اگه بتونی با آمپ مچش کنی؟
                        2395 رو چند و کجا خریدی؟
                        شماتیک ازش داری؟

دیدگاه

از سعید 6 تومن خریدم ولی هنوز تستش نکردم ببینم سالمه یا نه...
                          شماتیک ندارم گفتم از شما یا استاد اشک میگیرم
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                            شماتیک تو دیتاشیتش به درد نمیخوره ؟
                            AV Maziton 100

دیدگاه

نمی دونم والا اساتید باید راهنمایی کنن
                              من که تا حالا با این آیسی کار نکردم
                              از استاد اشک و سایر دوستان که با موفقیت ار این آیسی استفاده کردن تقاضای شماتیک و همین طور نکاتی که برای ساخت و استفاده از این آیسی نیاز هست رو دارم
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                                سلام
                                سعید خیلی گرون فروش هست . من خودم با این آیسی کار نکردم ولی صداش رو شنیدم . تقریبا" میشه گفت تا 500 میلی ثانیه تاخیر رو خیلی راحت ایجاد می کنه. البته فکر کنم نیاز به یک آیسی رم 256 هم داشته باشی .ولی قبل از اینکه بسازی حتما" با استاد اشک مشورت کن. اگر مداری گیر آوردم پ می کنم :byeموفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X