اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی ساب

سلام همکاران عزیز :rolleyes:
    من میخاستم یه خروجی presub out به امپلیفایرم اضاف کنم،تاحالا هر راهی زدم مورد پسندم نبود،مثلا از کراس 3-way استفاده کردم یا فیلتر passive و هم ایسی هایی مثل TL-LF-OT ،هدف ایده ال من مثل خروجی ساب ظبط های ماشینه نظیر پایونر p7200 یا سیستم های سینما خانگای و یا تو مراتب کوچکتر microlab کامپیوتره،دوستان کسی هست از شما که مدار داخل این ضبط ها یا سینما خانگی ها رو بررسی کرده باشه؟
    نظرتون راجع به آیسی های دیجیتال چیه من بیشتر دوست دارم دیجیتال کار بش مثل سری pt حالا رفقا چه راهی و کمکی میدن؟
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

پاسخ : خروجی ساب

میگم کسی تاحالا با ایسی های پردازش صدا کار نکرده؟من گمون میکنم سیستمهای پیشرفته خانگی از این ایسیها استفاده بشه،عده ایشون هم smt هستندا :eek:
    نظیر این آیسی کار درست: LQFP44
    فقط مشکل اینه که مدارشون گیر نمیاد و هم برنامه نویسی میخاد،فقط تو user manual ها میشه اسمشونو شنید :cry2:
    چاره چیه؟

و infeneon پروسسور qfp80

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

سلام دوست عزیز. به این لینک حتما سر بزن به نتیجه ی دلخواهت میرسی http://omino.blogsky.com/1390/04/05/post-6/
      I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
        سلام دوست عزیز. به این لینک حتما سر بزن به نتیجه ی دلخواهت میرسی http://omino.blogsky.com/1390/04/05/post-6/
        ممنون رفیق ولی اگه متنمو دقیق میخوندین گفته بودم دقیق چی میام. این مدارها رو چندسال پیش بعنوان سرگرمی مدرسه ای کار کردم :bye منظور من طبق اون چیزی که گفتم پیشرفته و دیجیتال و جدیده نه op-amp که مربوط به نسل اولیه ایسی هاست،آنالوگ کجا و دیجیتال کجا و چه برسه باینری و پروسسور

دیدگاه

دوستان کهنه کار کجایید!یکی نظری بگه
          شما با pt2351 pt2353 کار نکردید راضی هستید؟جناب اشک به فریاد برس

دیدگاه

دوست عزیز من با آیسی PT2353 کار کردم،کیفیت باسش خوب بود اما نویز وارد مدار میکرد،چرا از مدارات آنالوگ استفاده نمی کنید که با آمپلی های ما سازگاری بیشتری دارن؟تو وبلاگتون یه نمونه ازشون با LF353 بود من فیبراشو دراوردم و می خوام بسازم(راستی کیفیتش چطور بود راضی کننذه بود؟)فکر می کنم همون دانشمند کیت چند مدل دیگه فیلتر ساب داره که اکثرا با OP AMP هستن،دو مدل دیجیتالی هم با PT2353 و PT2389 داشت که 2389 باسش قوی تر بود ولی به مراتب افتضاح تر و بی کیفیت تر،چند مدل آمپلی مخصوص ساب هم داره (که شاید آمپلی معمولین و فقط یه فیلتر ساب تو ورودیشون هست)تو نت هم زیاد نقشه آمپلی ساب هست شاید به کار بیاد،اما به نقل از آقای اشک میگم:وقتی قرار سیگنال با آمپلی آنالوگ تقویت شه پس بهتره فیلترامون هم آنالوگ باشه بنظرم بهتره یه مدار خوب با OP AMP پیدا کنید...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

کاملا با hs67 موافقم کاملا درست میگن مخصوصا نکته ای که از قول آقای اشک گفتن :agree: چون من الان 1پری با Op Amp دارم که کیفیتش خیلی عالی هست. {این مدارها رو چندسال پیش بعنوان سرگرمی مدرسه ای کار کردم } اما دوست عزیز دیگه نسبت به Op Amp کم لطفی نکنین :eek:
              I Love Music

دیدگاه

مرسی همگی،اون 2353 علت نویزش صاف نبودن تغذیتون(هم رگوله و هم تثبیت شده) و سیم شیلد چندلایه مشکل حل میشه،ولتاژ مرجع رو چند انتخاب کردین 4 یا 5؟
                جناب اشک بزرگوارن ولی دوستان وقتی دنیا داره بسمت پیشرفت میره ما که نباید به مدارات دهه20 به قبل اکتفا کنیم،همگی طرز کار یک op-amp رو میدونید و میدونیم که بهره کاری پایین داره واین باعث میشه چندین طبقه واسه فیلنتر بکار ببریم ولی ایسی پردازشگر صوت چی درمورد تکنولوژیهاش تحقیق کردین که CMOS ساده ترینشه؟!!هوش مصنوعیشون خیلی بالاست.موزیکهای 16 بیت رو هم پردازش میکنه و سرعت پردازنده و هسته و کش داره مثل cpu! یه سیستم تندر هم اگه ببینید هم ایسی دیجیتال داره و هم ماسفت،تازه ماسفت هم انالوگ انالوگ نیست که !تکنولوژی متقارن داره،من واسه ماسفت میخام.یعنی شما میگین یه Home theater از ایسی انالوگ استفاده میکنه :eek: صددرصد اینطور نیست،یه cd reciever ساده ی ماشین هم از فیلتر دیجیتال بهره میگیره که شما سابهاتون رو بهش وصل میکنید و فرکانس cut بهش میدین و ...
                شما خودتون حساب کنید یه پردازنده صدای دالبی ساروند سینما خانگی مثل stv82XX قیمت یدونش بیشتراز قیمت 10 کیلوtl074 :mrgreen:
                وقتی مدار داخلیشونو آدم میبینه دق میکنه که کی اینو ساخته!!!حالا حیف نیست از اینها استفاده نشه ؟؟
                اون کراس تو وبلاگ هم انالوگه دیگه،خودم داشتم بجا اسباب بازی هدیه کردم.بهره 12 دسیبل بر اکتاو داره و شرکتهای مختلف خیلی تبلیغشو هم میکنن ولی بنظر من ارزش نداره،البته واسه تجربه اموزشی خوبه ولی نه کار پیشرفته-نت رو هم زیر و رو کردم ولی چیزی که سرش به تنش بیارزه عمومی نمیشه فقط کسی تجربی بهمون بگه
                به هر حال من دنبال مدارات این ظبط های خروجی ساب،ساب ووفرهای چند تیکه کامپیوتر و سینما خانگیم کمکم کنید هرکی مبدووونه :sad:

دیدگاه

من زیاد به امپ های tda اعتقاد ندارم ولی ایسی های جدیدترش تو زمینه کترلر خوبن از 1557 به بالا
                  این 7419 هم رده ی pt2353 هست ولی مدارش روتو دیتاشیت ندیدم،این رو نساخته کسی؟
                  http://s1.picofile.com/file/6961043258/TDA7419.pdf.html

دیدگاه

آقا من یه مدت دنبال Audio Spectrum Analyzer (همون چیزی که تو jet audio دامنه فرکانس های مختلف رو روی یه خط عمودی نشون میده تو بعضی از ضبط ها هم هست )بودم و الان هم هستم به این نتیجه رسیدم که این کار رو با تبدیل فوریه انجام میدن و اسم روش یا تکنولوژی هم FFT هست به معنای تبدیل فوریه سریع و تا اونجاه هم که میدونم اگه درست بگم با همین میشه فیلتر دیجیتال ساخت مثلا 10 باند مثل نرم افزار های Jetaudio و... که این کار به برنامه نویسی خوب ریاضی خوب و... لازم داره ولی هنوز به جایی نرسیدم

من می خام یه فیلتر انالوگ با اپ امپ TL074 رو دیجیتال کنم که اگه بتونم که فکر نمی کنم که نشه راحت میتونم یه فیلتر ی بسازم که به صورت دیجیتال فرکانس Cut رو بهش بدی که تمام این کار فقط و فقط توسط ای سی هایی به اسم Digital Potentiometer یا مقاومت دیجیتال انجام میشه
                    راستی میشه ساخت شما دیتا شیت ای سی AD8403 رو ببینید که یه دونه Digital Potentiometer هست که 4 تا مقاومت داره من قیمت 6 تومن از جمهوری این ای سی رو خریدم نمیدونم الان هست یا نه

دیدگاه

به نکته خوبی اشاره کردین:شاید فیلتر های به اصطلاح دیجیتال هم در واقع به این شکل هستن که یه فیلتر آنالوگ رو با دقت زیاد کنترل میکنن...اگه فیلتر های کاملا دیجیتالی وجود داره دوستان لطف کنن و طرز کارشون رو تشریح کنن...ممنون
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

حضرات چرا چسبیدین به اینکه این انالوگه و اون انالوگه؟مثلا یه cd reciever که هم تنظیم صدای سه بعدی داره،هم loudness و تنظیمات کامل ساب از فرکانس،فاز گرفته تا اکولایزر و.. از انالوگ!!نمیشه جانم.من خودم از میکرو بدم میاد ولی تو مورد خاص صوت تجهیزات جدید رو میپسندم.شما اگه بخاین طبق اون چیزای کیتهای شرکتx که از 15 سال پیش مدار فیلتر داشته استفاده کنین که نمیشه پیشرفت!خوب یهو دیگه هزینتون رو بدین سیستم امپ اماده بخرین چرا اینقدر زحمت!!ما میخایم چیزای جدید رو تجربه کنیم پیشرفتی کنیم بحث سر انالوگ و دیجیتال نیست
                        درسته آقا وحید این ولوم دیجیتال خوبه ولی اینا مدارات میکرو اند نه صوت!واسه مدارات سبک تازه همونا هم باید ایسی دیجیتال داشته باشی.من یه پروژه میکرو میذارم که شبیه اون چیزی که میخای با قلب tda7313
                        hs خان شما یه تاپیک دیگه هم درمورد سیستم5.1 و اتاق پر بلندگو گفته بودین،خوب عزیز چرا لجبازی میکنی هرچی اصولی داره،نمیشه که 6تا ماسفت300 درست کنی و موازی کنی!شما اگه بخای اصولی کار کنی از باید از ایسی ساروند استفاده کنی یا فیلتر خروجی 4 کانال حال amp با خودت ولی باید از پردازنده صوتی استفاده کنی این اصولشه
                        مثلا اگه از یه LA47536 که 4 کاناله استفاده کنی هم میدونی که این کیفیتش کجا و 4 تا tda2005 یک کانال کجا!

پروژه کنترل صدا و باس و.. باavr
                        http://www.scienceprog.com/avr-based...essor-control/
                        اسپکتروم ساده
                        http://www.circuit-projects.com/dimg...-by-lm3915.gif
                        http://s1.picofile.com/file/69625452...Audio.pdf.html
                        توروخدا یکی کمک ماهم کنه .مدار فیلتر میکرولب کامپیوتر رو هم کسی نداره؟

دیدگاه

پردازنده صوتی استفاده کنی این اصولشه
                          اگه ممکنه بیشتر درمورد پردازنده صوتی تو ضیح بدین
                          اگه من ظورتون اون ای سی مثلا 150 پایه تو سینما های خانگی و صدای 5.1 رو پخش میکنه شما اینم مد نظر داشته باشه که کل اون ای سی صدا پردازش نمیکنه در واقع اون ای سی دیتای صدای دیجیتال مثلا با پسوند DTS با 24 بیت و فرکانس نمونه برداری 48کیلو که مربوط به صدای بلو ری میشه رو دیکد کنه بعد بده به یه دیجیتال تو انالوگ بعد اونه بده به یه امپ و صدا شنیده بشه این یه قسمت ش بود تصویر هم یه همچین چیزی داره شما فرض کن یه فیلم مثل Avatar که 16.5 گیگ حجم داره و FullHD یا 1080p یا روزولوشن 1920*1080 هست و کدک AVC یا H264 پردازش این تصویر تو این رزولوشن قبول دارین که به چیزی که به CPU نزدیک باشه نیاز داره؟ همون طور که این فیلم با این حجم و رزولوشن رو هر کامپیوتری نمیتونه پخش کنه
                          حالا هیمن ای سی باید قسمت ها دیگر رو مثل ورودی ها ال سی دی دکمه ها و دی سی رام و... کنترل کنه
                          شما اینم مد نظر داشته باش که اون شرکت ها اگه به خاد 100 تا اپ امپ رو میچیپونند تو اون ای سی برای کنترل صدا بیس و تریبل وچیز های دیگه ما که نمیدونیم این کارو واقعا کردن یا نه
                          شما با یه TL074 میتونید یه فیلتر بیس مثلا از 20 هرتز تا 250 هرتز با قابلیت فرکانس کات بسازید بعد اینو دیجیتال کنید بعد اگه دستگاهش رو داشته باشد می تونید بچپونید تو AVR این چی میشه بنظرتون برای کسانی مثل من و شما(ببخشید تو هین نمیکنه ها) پردازش صدا محصوب نمیشه؟

من حرف اینه که صدا رو میشه هم دیجیتال و انالوگ پردازش کرد مثلا همین افکت 3D شما از صدا نمونه بگیر هم باند چپ و هم باند راست بعد بین باند چپ و راست اگه 15-25 میلی ثانیه اختلاف داشته باشه تو لحضه شروع شما صدا رو به صورت 3D میشنوید این راحت تو کامپیوتر میتونید تست کنید
                          من هنوز دقیق نفهمیدم شما چی می خاهی

دیدگاه

راستش من فکر میکنم چند تا مقوله با هم قاطی شد. مثلاً کی گفته اون پخش پایونییر پردازنده صوت داره. اون فقط یه کنترل کننده دیجیتال داره که برای رنگ و لعاب دادن به سیستمهای صوتی و مزایایی نظیر عدم اصطحلاک مکانیکی قطعاتی نظیر ولومها و خرابیهای مربوطه استفاده میشن. اگه قرار باشه برای هر کدوم از کارهایی که اون آی سی انجام میده یه ولوم یا کلید بزارن پنل اون پخش میشه مثل یه میکسر. این ربطی به پردازش صدا نداره.
                            پردازش صدا بیشتر در سیستمهای میکسرینگ صدابرداری استفاده میشه. مثلاً میتونند همراه با صدای خواننده مرد صدای یه گروه کر زن رو شبیه سازی کنند.
                            یا صدای شما رو مثل یه پیر مرد کنه.
                            کنترل صدای باس و .... همه همون آنالوگه فقط به همراه یک کنترل کننده دیجیتال داخل یک آی سی قرار گرفته. توی همین انجمن آقا مازیار ما تونسته برخی از کنترلر های صدا مثل حجم و باس و ... رو با میکرو کنترل کنه. ویا یکی دیگه از دوستان یه نمونه با lcd گرافیکی کار کرده بود که خیلی قشنگ و جالب بود و نظر من رو خیلی جلب کرد. خوب این که نشد پردازش صدا. اون آی سیها هم همین کار رو میکنند فقط هم چیز یه جا جمع شده همین.
                            در سینمهای خانگی هم از همین آی سی ها استفاده میشه.
                            ما هر وقت تونستیم آی سی بسازیم پردازشگر صوت هم میسازیم. من یه مدار اکو با میکرو یا Avr خواستم گفتند نمیشه در حالی که چینیها با 89s54 ساختند. :eek:
                            خیلی خوب هم جواب میده. البته عالی نیست ولی خوب بود.
                            اما پ امپ. دوستان کهنه کار میدونند که هنوز هم که هنوزه در گران قیمت ترین برندها فیلتراسیون اصلی با اپ امپ انجام میشه.
                            از طرفی اون کنترلر ها یا به قول شما پردازشگرهای صدا خیلی از ماهیتهای صدا رو از بین میبرند و مثل آمپلیهای کلاس D کار میکنند.
                            برخی از دوستان فکر میکنند هر چیزی که جدید میاد کیفیتش بهتر از مدلهای قدیمیه در حالی که اینطور نیست. هنوز هم بهترین آمپلیفایرهای دنیا با لامپ کار میکنند.
                            یا بهترین کلاس مدارات ترانزیستوری همون کلاس A است در حالی که کلاس D خیلی جدیدتر از اونه.

موفق باشید

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                              حضرات چرا چسبیدین به اینکه این انالوگه و اون انالوگه؟مثلا یه cd reciever که هم تنظیم صدای سه بعدی داره،هم loudness و تنظیمات کامل ساب از فرکانس،فاز گرفته تا اکولایزر و.. از انالوگ!!نمیشه جانم.من خودم از میکرو بدم میاد ولی تو مورد خاص صوت تجهیزات جدید رو میپسندم.شما اگه بخاین طبق اون چیزای کیتهای شرکتx که از 15 سال پیش مدار فیلتر داشته استفاده کنین که نمیشه پیشرفت!خوب یهو دیگه هزینتون رو بدین سیستم امپ اماده بخرین چرا اینقدر زحمت!!ما میخایم چیزای جدید رو تجربه کنیم پیشرفتی کنیم بحث سر انالوگ و دیجیتال نیست
                              درسته آقا وحید این ولوم دیجیتال خوبه ولی اینا مدارات میکرو اند نه صوت!واسه مدارات سبک تازه همونا هم باید ایسی دیجیتال داشته باشی.من یه پروژه میکرو میذارم که شبیه اون چیزی که میخای با قلب tda7313
                              hs خان شما یه تاپیک دیگه هم درمورد سیستم5.1 و اتاق پر بلندگو گفته بودین،خوب عزیز چرا لجبازی میکنی هرچی اصولی داره،نمیشه که 6تا ماسفت300 درست کنی و موازی کنی!شما اگه بخای اصولی کار کنی از باید از ایسی ساروند استفاده کنی یا فیلتر خروجی 4 کانال حال amp با خودت ولی باید از پردازنده صوتی استفاده کنی این اصولشه
                              مثلا اگه از یه LA47536 که 4 کاناله استفاده کنی هم میدونی که این کیفیتش کجا و 4 تا tda2005 یک کانال کجا!

پروژه کنترل صدا و باس و.. باavr
                              http://www.scienceprog.com/avr-based...essor-control/
                              اسپکتروم ساده
                              http://www.circuit-projects.com/dimg...-by-lm3915.gif
                              http://s1.picofile.com/file/69625452...Audio.pdf.html
                              توروخدا یکی کمک ماهم کنه .مدار فیلتر میکرولب کامپیوتر رو هم کسی نداره؟
                              تا اونجایی که من میدونم این ایسیها یی که تو سیستم های خونگی هست مخصوص خودشون مثلا شرکت سونی میاد سفارش میده براش میسازن جایی نمیفروشن
                              حق با جناب اشک هست به این کارایی که ما انجام میدیم مثلا کم و زیاد کردن صدا تنظیم بیس و تریبل
                              پردازش نمیگن پردازش ینی مثلا شما بخوای بیت ریت صدا رو بیشتر کنی یا اینکه بخوای سمپل ریت صدا رو بیشتر کنی این کارا نیاز به پردازش هست و یا همانطور که جناب اشک گفتن در سیستم های میکسرینگ هم نیاز به پردازش هست

در مورد آمپلی لامپی باید بگم بزرگترین گروه خواننده های جهان تو کنسرت های زندشون دارن از اپآمپلی لامپی استفاده میکنن مثل گروه Rosh که یک گروه کانادایی هست

چند روز پیش داشتم تلویزیون میدیدم ( البته با اون دستگاه جادویی میگم ما ه وا ره :mrgreen یه کانالی داشت در مورد همین گروه نشون میداد که چجوری کنسرت برپا میکنن بعد میومد دونه دونه دستگاه هاشو توضیح میداد که این چیه باورم نشد وقتی آمپلی فایرش رو نشون داد آمپلیش از همون لامپی ها بود میگفت 8 تا آمپلی از همین میخواد وصل کنه که جمعا میشه 8000 وات :eek: ولی کیفیت عالی داشت خوش بحال اونایی که تو اون کنسرت بودن :cry2:
                              AV Maziton 100
                              Render By Artlantis Studio
                              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X