اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی ساب

من که با هیچ کدوم از این آیسی های PT حال نکردم
    میگم حالا تغییر فاز چه حسنی داره؟آدمو میبره تو فضا؟چرا این ولومو گذاشتن؟
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
      اقا وحید دقت نکردین،من اصلا درباره ولتاژ نگفتم حرف سر فرکانسه قطعه.اون نمودارو گفتم که فقط شیبش رو ببینی هرچه درجه بالاتر یعنی شیب بالاتر و این یعنی:وقتی از فرکانس قطع دور میشیم دوره ی زمانی بسیار کمی نیازه تا فرکانس های بالاتر فیلتر بشن و برا مثال اگه LPF مثلا 80 هرتز باشه و درجه خیلی بالا باشه فرکانس های زیر 80 که از فیلتر عبور میکنن و ما لازممونه،ولی بالای 80 که مالازممون نیست با شدت خیلی زیادی فیلتر میشه و اگه 90 هرتز یکمی بتونه دزدکی عبور کنه دیگه100 هرتز با شدت خیلی کم میتونه رد بشه و 120 دیگه اصلا محو شده و هیچ عبور نمیکنه و این برا ما خوبه دیگه.حالا اگه درجه بالاتر باشه این شیب بالاتره و فرکانس های غیرمطلوب راحتتر محو میشن و حتی اون تیکه های ناخواسته هم از بین میره،اگه متوجه نشدین تا مثال فرمولی بزنم؟ اگه با پ-آمپ بخایم یه 7th order بسازیم علاوه بر اینکه 7 تا ایسی میخاد :eek: نویز سر به فلک میکشه و تغذیه دقت میخاد حالا حسابشو بکن
      اگه اون مدارو که گفتین بزارید شاید بکارم بیاد،چند تا ایسی دار؟
      آقا افتاد کامل هم افتاد :biggrin:

با این تفاصیر اون چیزی که من گذاشتم Order -10 هم نیست..... :cry2:

اون مداری من گفتم از 4 تا اپ امپ استفاده شده که با یه عدد از ای سی TL074 میشه ساخت چون 4 تا اپ امپ داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
        آقا افتاد کامل هم افتاد :biggrin:

با این تفاصیر اون چیزی که من گذاشتم Order -10 هم نیست..... :cry2:

اون مداری من گفتم از 4 تا اپ امپ استفاده شده که با یه عدد از ای سی TL074 میشه ساخت چون 4 تا اپ امپ داره

آها،نه اینطورها هم نیستا ناامید نشین این شماتیک زیر یه 7th order با op-amp نگاهیش بنداز :redface:
        بیشترین بازده خطی فیلتر ها اسمش بنام دانشمند بزرگ مخترعش butterworth هست که تو عکس یه نمونشو میبینین

butter: http://s1.picofile.com/file/6968895370/butter.jpg
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

یه امپلیفایر دیجیتال 300 وات با یه چیپ TK2350 رو با دیتاشیت گذاشتم اگه کسی دوست داشته باشه،چیپ خودش شامل پروسسور صوت،درایور ماسفت،امپ ماسفت و فیلتر داخلیه.اگه بخاین با مدارات گسترده خودمونی بسازیمش خود ایسی بتنهایی میشه مدارات زیر که تازه خودش شامل کانداکتورهای دیگه هم هست :eek:

دیتاشیت و مدارش:http://s1.picofile.com/file/69690352...zwqtu.pdf.html
          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

این فیلتر با تک پروسسور شرکت معروف و پیشتاز maxim هست که با یه چیپ فیلتر 8th Order با فرکانس قطع قابل تنظیم(البته این مدار پیش فرض 10کیلوهرتز) هست و تو تنظیم فرکانس قطع فقط 1% ممکنه خطا کنه و نویزی در حد خیلی کم 86db- که قابل تحسینه.این مدار پیش فرض بیشتر تو پزشکی استفاده داره و تا 150 کیلوهزتز رو هم ساپورت میکنه :rolleyes:

دیدگاه

دوستان استادان پیش کسوتان تورو خدا یکی جواب سوال اصلیه منو بده دیگه چقدر منتظر بمونم :angry:

کسی مدار میکرولبهای کامپیوتر یا Home theater یا ضبط ماشین خروجی ساب دار رو ندیده و نداره؟
              oo:

دیدگاه

همشون فقط یه فیلتر پایین گذر دارند. مثل اینها:

اینم یکی دیگه:

بازم میخوای؟؟
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

آها،نه اینطورها هم نیستا ناامید نشین این شماتیک زیر یه 7th order با op-amp نگاهیش بنداز :redface:
                  بیشترین بازده خطی فیلتر ها اسمش بنام دانشمند بزرگ مخترعش butterworth هست که تو عکس یه نمونشو میبینین

butter: http://s1.picofile.com/file/6968895370/butter.jpg
                  آقا من فکر میکنم تو این فیلتر اول اینکه چند مرحله فیلتر کرده که تو هر فیلتر خرو جی رو مقدار هم تقویت کرده مطمئن نیستم
                  خوب چرا شما از این استفاده نمیکنی؟

دیدگاه

مثل اینکه سوال من اون وسط مسطا گم شد،آقا این ولوم تغییر فاز از دید شنونده عادی چه تغییری تو صدا میده؟اگه کسی از دوستان میدونن لطفا جواب بدن،ممنونم
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

ممنون ولی دقیق بگین خب استاد اشک مثلا ما یه ورودیه استریو داریم بعد مثلا این فیلترها چطوری به این ورودی ها وصل میشن که یه سیستم مثلا 5.1 بوجود بیاد که کانالهای خروجیش باهم همفاز و هم ساروند و setهستن و غیراز خروجی سابب قیه دیگه صدای باس ندارن ؟یه ظبط ماشین چی که هم تنظیمات فاز ساب،فرکانس ساب،تون کنترل،مگاباس،اکولایزر،loudness رو داره و خروجی ها هم تفکیک شده اند و خروجی غیر ساب هیچ باسی نداره اونم با یه فیلتر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        مثل اینکه سوال من اون وسط مسطا گم شد،آقا این ولوم تغییر فاز از دید شنونده عادی چه تغییری تو صدا میده؟اگه کسی از دوستان میدونن لطفا جواب بدن،ممنونم
                        آقا hs یکم گفتم برات که.نگاه تفاوت فاز موج ورودی و خروجی که مقیاسش درجه(همون درجه و رادیان)است رو تغییر فاز میگن.این تاثیرش مستقیم رو دیافراگم تولید کننده صوت ساب تو گام اول شروع بکارشه که میگن Fire step .وقتی فاز تغییر کنه اون گام اولی که به ساب دستور میده دیافراگمشو به طرف بیرون هل بده یا بطرف داخل بکشه فرق میکنه.معمولا فاز کاری نرمال رو 0درجه میگیرن،متداولترین تغییر فاز 180 درجه هست که بهش میگن reverse وقتی تو این تغییر فاز هستیم بالفرض دیافراگم بلندگوهای سیستم صوتی ما دارن بطرف بیرون هوا رو فشرده میکنن درحالی که ساب داره بطرف داخل هوا رو میکشه،ای یه صدای نیمه هولناکی به باس ضمیمه میکنه و چون فازش مخالف بلندگوهاست کمی از شدت صدای اونها(خیلی دور از فرکانس قطع) کم میکنه،تو این حالت برای اینکه این تضعیف نباشه ساب رو نسبت به بقیه بلندگوها برعکس میذارن تو باکس(لابد دیدی اینو تو سیستم سنگین ماشین) تا در واقع درعین مخالف بودن فاز بازم با بلندگوها همفاز باشه در اینصورت وقتی مرکز باس بصدا درمیاد هموا به داخل کشیده میشه و یه فاکتوری که تو طراحی سیستم خیلی مهم و پیچیدست بنام SPL تقویت میشه و شما که ماشین رو میبینی انگار با هر باس داره پشتش به طرف زمین میخوابه!!مثلا نزدیکش وایسادی میبینی صدای خاصی نمیاد که این همه سیستم هم روشنه!(علتش اینه که تو اونجایی که کنار ماشینی فازها همدیگرو خنثی میکنن چون یکی صفر و دیگری180 هست)ولی آقا یکمی راه میری دو میشی از ماشین یهو یه صدا شبیه رعدآسمون بگوشت میرسه که حس میکنی کلا احاطت کرده برمیگردی میبینی همون سیستمه!!فهمیدی چی شد که ،این تغییر فاز بیشتر تو جهت و برای زوم رو باس تو یه فاصله معین از ساب و گستردگی صدای باس کاربرد داره.افتاد؟
                        این یه ساب reverse

دیدگاه

این یه مدار ساده با op-amp برای شبیه سازی تکنولوژی ساروند است،ولی این کجا :bye و یه کارت صدای X-Fi Titanium Fatal1ty باساپورت 7.1 full HD کجا :eek:

دیدگاه

ممنون ولی دقیق بگین خب استاد اشک مثلا ما یه ورودیه استریو داریم بعد مثلا این فیلترها چطوری به این ورودی ها وصل میشن که یه سیستم مثلا 5.1 بوجود بیاد که کانالهای خروجیش باهم همفاز و هم ساروند و setهستن و غیراز خروجی سابب قیه دیگه صدای باس ندارن ؟یه ظبط ماشین چی که هم تنظیمات فاز ساب،فرکانس ساب،تون کنترل،مگاباس،اکولایزر،loudness رو داره و خروجی ها هم تفکیک شده اند و خروجی غیر ساب هیچ باسی نداره اونم با یه فیلتر؟
                            از یه ورودی استریو نمیشه 5.1 واقعی گرفت. ولی میشه 2.1 واقعی رو گرفت.5.1 صدای دالبی لازم داره.
                            این فیلترهایی که قرار دادم هر دو ورودی استریو دارند. ولی مدار دوم ایزوله بهتری داره. خوب صدای هر دو کانال با هم میکس شده و پس از فیلتر وارد ساب میشن.
                            همین ورودی استریو توسط 2 تا فیلتر میانگذر یا بالا گذر که کاملاً از هم ایزوله هستند به set light ها میرند. با تغییر مقادیر مقاومت و خازنهای مدار هم میشه فرکانس کاری اون رو تغییر داد. فکر کنم یه نمونه دارم که مجهز به ولوم برای همین کاره. پیداش کردم میزارم.
                            من خودم یه نمونه استریو ساختم که خیلی خوب داره جواب میده. ولی فقط از 2 تا فیلتر برای باس استفاده کردم و برای تریبل هم فقط از یک مدار خازنی استفاده کردم.در واقع ساب نبستم ولی باس خیلی قوی رو به بلندگوها اعمال میکنم. راستش من صدای 100% استریو رو به 2.1 ترجیح میدم.
                            موفق باشید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

مرسی نکات خوبی متذکر شدید،یعنی اگه ما ورودی صدامون رو یبار به فیلتر پایین گذر بدیم و همون ورودی رو همزمان بطور موازی به فیلتربالا گذر هم بدیم مشکلی پیش نمیاد(چون عملا موازین دیگه) و ورودی تضعیف دامنه نمیشه و درضمن فاز مثلا ساب و sattelite یکی نمیشه و اونطور 2.1 ناقص بشه؟برای فیلتر پایین گذر چه ایسی پیشنهاد میکنین که بهرش خوب باشه و پری هم نخاد TL074 خوبه؟
                              منم استریو واقعی رو دوست دارم بشرطی که صدای ورودی هم استریو کامل باشه و جهت قرارگیری ما روبرو سیستم دقیق باشه :job:

دیدگاه

آی سیهای سری TL واقعاً عالی هستند.فرقی نداره. فقط یادت باشه سری 70 بهتر از سری 60 هستند. 72 و 74 واسه این کار مناسبند.من خودم با 4558 هم جواب خوبی گرفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X