اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال خروجی بلند گو به ورودی آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال خروجی بلند گو به ورودی آمپلی

با درود . . .
    از دوستان کسی تابحال اینکارو کرده؟؟؟
    قضیه از این قراره که ما یه دستگاه داریم که داره از بلندگو (با امپدانس 8 اهم) برای خودش با توان 5 وات آهنگ و یا هر صدایی رو پخش میکنه. حالا قراره صدای مورد نظر رو به یه آمپلی فایر (از همینا که تو مدارس و موسسات و مساجد استفاده میشه و فکر کنم بهش میگن اکو!؟؟؟؟) که معلوم نیست چه مارکیه انتقال بدیم تا توسط اون صدا تقویت بشه. لازم به ذکره اینکار نباید با میکروفن انجام بشه. و نوع آمپلی هم معلوم نیست چیه.
    من خودم یه بار اومدم خروجی بلندگو رو با یه پتانسیومتر 50 کیلو و یه خازن 2.2 میکرو به ورودی آمپلی وصل کردم. اما کیفیت صدای پخش شده خیلی جالب نبود. برای اتصالشون هم از کابل های شیلد دار استفاده کرده بودم. یه چیزی تو این مایه ها:

کسی راهی سراغ داره که درست و استاندارد باشه و کیفیت رو تغییر نده؟؟؟

با تشکر
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : اتصال خروجی بلند گو به ورودی آمپلی

dooste aziz ravesh hamine
    رازی در کار نبود

دیدگاه

:smile:
      waitms 500
      oo:
      waitms 1000
      :eek:

فیلتری، افزایش امپدانسی، خازنی ... چیزی نمیخواد؟؟؟
      پس چرا برای من جواب نمیده؟؟؟
      با دو نوع آمپلی هم امتحان کردم. صدای خروجی اصلا جالب نیست.
      ؟؟؟
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

سلام
        اصول کلی همونه که شما هم بکارش بردین فقط توجه داشته با شین که وقتی بلندگو رو حذف می کنین باید بجاش یه مقاومت بار بذارین حالا 4 یا 8 اهم نشد 32 اهم هم بدک نیست
        در ضمن خروجی بلندگو بخواد تبدیل به ورودی میکروفن بشه باید خیلی تضعیفش کنین (بهتره در دو مرحله تضعیف بشه یا به عبارت دیگه یه مقاومت ثابت با سر بالایی ولومتون سری کنین تا تنظیمات راحتتر باشه )بهتره بجای ورودی میکروفن به ورودی AUX وصلش کنین بهتره امپدانس ها هم پایینتر باشه ولوم 50 کیلو اهم مدار رو مستعد نویز میکنه اگه 5 کیلو بگیرینش بهتره
        فکر کنم خیلی بهتر شد :mrgreen:

دیدگاه

:applause:
          ایول دایی محسن.
          ولی قراره بلندگو سر جاش باشه و ما به اون اصلا کاری نداریم.

بهتره بجای ورودی میکروفن به ورودی AUX وصلش کنین
          متاسفانه نمیشه . باید حتما به ورودی میکروفن وصل بشه.
          اگه 5 کیلو بگیرینش بهتره
          اونوقت باعث تضعیف و یا تاثیر روی صدای بلندگوی خودش نمیشه؟؟؟؟(آمپلی نه ها. خود دستگاه رو میگم)

مشکل من اینه که تو تئوری این چیزا دقیق دقیق هستن اما وقتی میره تو عمل سر و ته میشه و یه جور دیگه مدار جواب میده.
          من یه بار اینکارو کردم. اما خیلی افتضاح جواب داد و تازه اگه آمپلی رو عوض میکردی باید کلا دوباره تنظیمش میکردی تا صدا یخورده درست و حسابی بیرون بیاد.

بدرود . . .

دیدگاه

کار درستی نیست ...چونکه 5 وات برای ورودی یه امپلی زیاد وباعث اغتشاش واشباع شدن ورودی امپلی میشه ......وخروجی شما دارای مقاومت خروجی کم در حد اهم هست حال انکه ورودی امپلی درحد کیلو اهم بنابراین با هم خوب مچ نمیشند...

بهتره صدا را قبل از اینکه تقویت بیشتر بشه به امپلی بدی ..........یا ازترانس تبدیل استفاده کنی که اصلا خوب نیست.

بهتره یه مقاومت با ولوم سری کنی.... یا از اپ امپ استفاده کنی که بهره را تضعیف کنه و.......
            ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
              کار درستی نیست ...چونکه 5 وات برای ورودی یه امپلی زیاد وباعث اغتشاش واشباع شدن ورودی امپلی میشه ......وخروجی شما دارای مقاومت خروجی کم در حد اهم هست حال انکه ورودی امپلی درحد کیلو اهم بنابراین با هم خوب مچ نمیشند...
              بهتره صدا را قبل از اینکه تقویت بیشتر بشه به امپلی بدی ..........یا ازترانس تبدیل استفاده کنی که اصلا خوب نیست.
              بهتره یه مقاومت با ولوم سری کنی.... یا از اپ امپ استفاده کنی که بهره را تضعیف کنه و.......

نشد دایی
              منم میدونم که باید تطبیق امپدانس بدم تا آمپلی کارشو درست انجام بده. اما مشکل من اینجاست که فقط دو سیم بلند گو در دسترسه و باید روی اون یه کاری انجام بدم.
              من هنوز منتظر یه شماتیک از دوستانم نه تشریح عملکرد و تئوری ها ...
              با تشکر

بدرود . . .

دیدگاه

این مدار تو کتاب قدیمییییییی سهرابیان بود..............تصویر را ذخیره کن تا بزرگنما کردن اون واضح تر بشه..........

چیز خاصی نداره ...فقط ترانزیستور تو ارایش بیس مشترکه در نتیجه امپدانس ورودی کم وامپدانس خروجی زیاد هست و در فاز سیگنال هم اختلاف فاز به وجود نمیاره ........مقاومت 2 به احتمال زیاد 1 کیلو هست .......
                ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام من این کار رو نکردم ولی از یه تعمیرکار امپلیفایر که خودش هم برای هیئت ها امپلی میبست پرسیدم گفت فقط با دو تا مقاومت میشه خروجی بلندگو رو به ورودی امپلی فایر وصل کرد یه مقاومت سری با مثبت و یه مقاومت سری به منفی بلندگو وصل کنن انوقت میشه

دیدگاه

درود بر همه . . .
                    من الان دارم دربه در دنبال یه آمپلی میگردم که روش تست کنم.
                    راستی اگه بخوام بخرم باید چیکار کنم؟؟؟
                    چطوریه؟ بر حسب توانه؟؟؟ قیمت ها در چه حدودیه؟؟؟
                    کارایی ها و قیمت ها رو اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم

با تشکر

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                      اونوقت باعث تضعیف و یا تاثیر روی صدای بلندگوی خودش نمیشه؟؟؟؟(آمپلی نه ها. خود دستگاه رو میگم)

نه عزیز جان 8 اهم کجا و 5 کیلو کجا

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

من یه بار اینکارو کردم. اما خیلی افتضاح جواب داد و تازه اگه آمپلی رو عوض میکردی باید کلا دوباره تنظیمش میکردی تا صدا یخورده درست و حسابی بیرون بیاد.

یه دلیلش هم میتونه همین باشه که شما از قطعات با امپدانس بالا استفاده کردین و وقتی آمپلی فایر رو عوض میکردین چون امپدانس ورودیش با امپدانس آمپلی فایر قبلی فرق داشت مدارتون نیاز به تنظیم مجدد پیدا می کرد
                      راستی ترجیحا ولوم رو لگاریتمی بگیر اونایی که پسوند A دارند بهتره

دیدگاه

دوست عزیز بهترین روش برای کوپلاژ همانا استفاده از ترانس هستش توی سیستمهای حرفه ای که محدودیت فضا مطرح نباشه از ترانس استفاده میشه فکر می کنم این کار رو با یه سری محاسبات مربوط به سلف ها و یه سلف سنج بتونین انجام بدین به شرطی که امپدانس خروجی آمپلی اول و امپدانس خروجی دوم رو هم دقیق داشته باشین در ضمن این ترانس باید خیلی با کیفیت پیچیده بشه (اگه نه...)مزیت ترانس به مدارات خازنی برای کوپلاژ اینه که ترانس ابدا جریان مستقیم رو عبور نمیده اما حتی عالی ترین خازن های دنیا هم ولو به مقدار بسیار کم نشتی دارند،در ضمن اگه از ترانس استفاده کنید با توجه به پارامترهای ترانس نه تنها تطبیق امپدانس بلکه حداکثر ولتاژ و آمپراژ ورودی آمپلی دوم رو هم میتونین کنترل کنین...
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

با سپاس از همگی دوستان
                          انشا ا... تو انجمن AVR و منبع تغذیه براتون جبران کنم :mrgreen:

من الان مشکلم گیر آوردن یه آمپلیه. برای خریدش تقریبا چقدر باید پیاده شم و چه مدل ها و مارکهایی داره؟؟

بدرود . . .

دیدگاه

متفاوته بستگی به قدرت کیفیت و کاربردش داره،باید اینها مشخص باشه تا بشه مدل و قیمت داد،در ضمن بعضی از ذوستان هم(مثلا آقای اشک تو کار ساخت آمپلی تجارتی هستن)که اگه قبول کنن میتونین به ایشون سفارش بدین...
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

این نظرمنه
                              اگه بشه ولتاژ خروجی اون دستگاه رو تا +-2.5 رسوند میشه این کارو با یه اپ امپ انجام داد
                              اینم شماتیک حالا نمیدونم اشکال داره یا نه

اندازه عکس بالا بود مجبور شدم این طوری بزارم
                              http://www.4shared.com/photo/zc7S27nZ/untitled.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X