اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال خروجی بلند گو به ورودی آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال خروجی بلند گو به ورودی آمپلی

نوشته اصلی توسط vahidsport
    این نظرمنه
    اگه بشه ولتاژ خروجی اون دستگاه رو تا +-2.5 رسوند میشه این کارو با یه اپ امپ انجام داد
    اینم شماتیک حالا نمیدونم اشکال داره یا نه
    oo:
    جالبه
    دیشب خوابم نمیبرد و همش داشتم به یه چنین کاری فکر میکردم که مثلا با یه tl082 و یا 84 که دارای 2 تا op هستش از خروجی بگیریم و به ورودی آمپلی بدیم.!!! oo:

نمیدونم حالا یه همچین کاری میشه کرد یا نه؟؟
    OPAMP درست و حسابی و ارزون قیمت که بتونه فرکانسهای صوتی رو درست و حسابی بافر کنه پیدا میشه؟؟؟
    مثلا با 741 و یا همین TL082 میشه این کارو کرد؟؟
    روی صدا تاثیر نمیزاره؟؟؟

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

دوست عزیز منم دنبال op amp خوب برای پری آمپلی هستم از بین آیسیهای معمولی TL072 خوب هستش ولی چیزایی هم هست که بهتره ولی گیر نمیاد مثل LM381 اگه این یکیو گیر آوردی حتما به منم بگو...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

بهترین راه خرید یه سیستمی است که خودش این کار رو بکنه. ولی یه راه: خروجی + رو بده به مقاومت 33 کیلو و بعد با یه مقاومت 6.8 کیلو بده به -. از سر مشترک این دو مقاومت میتونی استفاده بکنی. البته این بدرد لاین میخوره نه میکروفن. به هییییییییچ عنوان نمیشه صدار رو به ورودی میکروفن داد.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اون بافری که گذاشتم رو اگه با TL074 ببندید ولتاژ رو هم حتما مثبت و منفی (حدود 12-15 ولت ) بدین بدونه افت کیفیت عمل بافر کردن رو انجام میده من تست هم کردم فقط ولتاژ باید مثبت و منفی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            اون بافری که گذاشتم رو اگه با TL074 ببندید ولتاژ رو هم حتما مثبت و منفی (حدود 12-15 ولت ) بدین بدونه افت کیفیت عمل بافر کردن رو انجام میده من تست هم کردم فقط ولتاژ باید مثبت و منفی باشه
            با مثبت و منفیه 6 کار نمیکنه؟؟؟.
            من الان مستقیم و با همون روش مقاومتی گرفتم زدمش به آمپلی. صدا در حالت کم خوبه اما یخورده که زیادش میکنی انگار لیزری میشه و یه صداهایی شبیه سوت از آمپلی میاد. موندم چیکارش کنم
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

احتمال داره جواب بده ولی ولتاژ هر چی بیشتر باشه ای سی بهتر عمل میکنه اگه میتونی تست کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X