اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعات عمومی در مورد آمپلی فایرها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعات عمومی در مورد آمپلی فایرها

زدی تو خال ها!!!!!!!!!
    ولی اون خودش یه آمپلی 4 وات روش داره!!!!!!!!!
    اینی که دارم میسازم برای جای دیگه ایه و فعلا یه طرحه!!!
    میخوام ببینم اگه بشه این بلا رو سر اونم بیارم.
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

وحید جان در مورد دستگاه موذنتون یه توضیحی میدی ...
      یه پیشنهاد هم برای کارتون
      سعی کنید از امپلی هایی استفاده کنید که بتونید خروجیهاشون رو به هم وصل کنید و توان رو اینگونه بالا ببرید
      تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
      تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
        وحید جان در مورد دستگاه موذنتون یه توضیحی میدی ...
        یه پیشنهاد هم برای کارتون
        سعی کنید از امپلی هایی استفاده کنید که بتونید خروجیهاشون رو به هم وصل کنید و توان رو اینگونه بالا ببرید
        با سلام به دوستان عزیز
        با سلام وحید جان
        همانطور که استاد اشک گفتند ساختن آمپلی اون هم برای voice کار ساده ای نیست کما اینکه خود من الان چند ماهی هست که درگیر مچ کردن همین pt2399 با میکسر هستم که استاد اشک هم در جریان هستند البته چون دوره کد سربازی رو میگذرونم دیگه وقت نکردم ادامه بدم تا حالا چندین نوع مدار اکو با pt2399 ساختم که هیچ کدومش راضی کننده نبوده .دلیلش هم فقط به خاطر تاخیر کم این آیسی هست لذا این آیسی با وضع مداح های امروزی که فقط دوست دارند صداشون با تاخیر پخش بشه زیاد مفید نیست.
        اما وحید جان من شما رو نمی خواهم از تصمیمتون منصرف کنم .به نظر من اول اطلاعاتت رو بالا ببر بعد شروع کن به ساختن دلیلش هم اینه که اگه یه جای کارت اشکال پیدا کرد و به هدفت نرسیدی زود نا امید نشی . خود من هم به ساخت مدارات صوتی بخصوص اکو آمپلی فایر های سخنرانی علاقه زیادی دارم .اما حدود 4 سال یا بیشتر هست که دارم در موردشون تحقیق میکنم .خود من و همه دوستان در حد سوادمون در این زمینه کمک شما خواهیم بود چون معتقدم چیزی رو که از کسی یاد گرفتم باید یاد بدم.
        امیدوارم موفق باشید

دیدگاه

چندتا سوالم اینجا بپرسم :mrgreen:

خروجی آمپلی 4 اهمی پرقدرت رو اگه مستقیم به بلندگو شیپوری بزنیم میسوزه ؟
          این شیپورها داخلشون چوک مچینگ ندارن ؟
          بعدش این چوک مچینگ رو از کجا باید تهیه کنیم یا بسازیم ؟؟
          وقتی تو نیستی
          نه هست های ما چونانکه بایدند
          نه باید ها...
          هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
          روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
            چندتا سوالم اینجا بپرسم :mrgreen:

خروجی آمپلی 4 اهمی پرقدرت رو اگه مستقیم به بلندگو شیپوری بزنیم میسوزه ؟
            این شیپورها داخلشون چوک مچینگ ندارن ؟
            بعدش این چوک مچینگ رو از کجا باید تهیه کنیم یا بسازیم ؟؟
            سلام
            اگر صدا رو خیلی زیاد نکنید مشکلی پیش نمیاد اما این روش به مرور زمان پرده دیافراگم هورن رو از بین میبره.بلندگوهای شیپوری داخلشون ترانس میچینگ ندارند شما میتونی این ترانس رو از فروشگاه هایی که دستگاه های اکو و آمپلی فایر میفروشند تهیه کنید.بهترین کار استفاده از آمپلی فایر هایی هست که علاوه بر خروجی اهمی دارای خروجی ولتی (0 و 100 ولت )هم هستند
            در این صورت هست که شما باید یک ترانس میچینگ تهیه کرده و با توجه به راهنما در کنار هورن وصل کنید.
            موفق باشید

دیدگاه

بهترین کار استفاده از آمپلی فایر هایی هست که علاوه بر خروجی اهمی دارای خروجی ولتی (0 و 100 ولت )هم هستند
              در این صورت هست که شما باید یک ترانس میچینگ تهیه کرده و با توجه به راهنما در کنار هورن وصل کنید.
              موفق باشید
              پس آمپلی خودمو چیکار کنم ؟؟؟
              یکی واسه داخل بگیرم و یکی واسه اونور ؟ اصلا چندتا بگیرم ؟ هر بلندگو یکی ؟ اصلا نیاز هست ؟
              وقتی تو نیستی
              نه باید ها...
              روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                پس آمپلی خودمو چیکار کنم ؟؟؟
                میشه مدل آمپلیت رو بگی؟
                اگه آمپلیت خروجی ولتی نداره چاره ای نداری باید هورن رو به خروجی اهمی آمپت وصل کنی. من اگه جای شما بودم یک خروجی از آمپلی رو جداگانه برای هورن در نظر میگرفتم که بتونم جداگانه اون رو کنترل کنم .

دیدگاه

این جریان خروجی اهمی و ولتی چیه؟

دیدگاه

آمپ ساخت خودم 200 وات ( واقعی ها )

پس اگه یه آمپ ضعیف واسش بسازم و بزارم تو جعبه حله ؟
                    امپدانس هورن ها معمولا چنده ؟

یکم اسمش بد جا افتاده ؛
                    در واقع برای بلندگوهای کاغذی ( 4 و 8 و 12 و 16 اهم ) از آمپلی معمولی استفاده میکنن.
                    اما برای شیپوری ها اگه اشتباه نکنم ؛ چون در فاصله دوری قرار میگیرن برای کاهش افت ولتاژ از ترانس افزاینده استفاده میکنن و کنار بلندگو ترانس کاهنده میزارن. مثل شبکه انتقال برق :read:
                    وقتی تو نیستی
                    نه باید ها...
                    روز مباداســـت !

دیدگاه

پس اگه یه آمپ ضعیف واسش بسازم و بزارم تو جعبه حله ؟
                      بله میتونید این کار را هم انجام دهید ولی سعی کنید آمپی که میسازید ترانزیستوری باشه من فکر کنم یک آمپ مونو 50 وات ترانزیستوری کارتون رو راه بندازه
                      امپدانس هورن ها معمولا چنده ؟
                      معمولا" 8 و 16 هستند
                      در واقع برای بلندگوهای کاغذی ( 4 و 8 و 12 و 16 اهم ) از آمپلی معمولی استفاده میکنن.
                      از آمپلی ای که خروجی اهمی داره :arrow:
                      اما برای شیپوری ها اگه اشتباه نکنم ؛ چون در فاصله دوری قرار میگیرن برای کاهش افت ولتاژ از ترانس افزاینده استفاده میکنن و کنار بلندگو ترانس کاهنده میزارن. مثل شبکه انتقال برق :read:
                      بله درسته .
                      برخی آمپلی ها که به اسم آمپلی های رومیزی اونها رو میشناسند هم دارای خروجی اهمی هستند و هم داخل جعبه اونها ترانسی وجود داره که صدای خروجی رو بر روی جریان برق سوار میکنه و لذا در کنار هورن ها هم یک همچین ترانسی وجود داره که دوباره جریان برق رو به اهمی تبدیل کرده و تحویل هورن میده. مزیت این کار اینه که هورن رو میشه در فاصله های دور تر از آمپ نصب کرد بدون اینکه افتی در سیگنال صدا ایجاد شود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X