اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پولوپ گیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پولوپ گیر

نوشته اصلی توسط vahidsport
    ولتاژ امپم الان جفت 24 هست ولی بعدا جفت 35 خاهم کرد ، جریان رو نمیدونم فکر میکنم حدود 2-4 امپر باشه
    رله میتونه همین 12 ولتی که تو شماتیک هست باشه. برای اینکه منبع ولتاژ جداگانه برای تغذیه رله نذارید(هزینه و اشغال جا)باید دوبل 24ولت باشه وجریان رله هم 4آمپر باشه. (معمولا رله های 2کنتاکت 3 تا 5 آمپر هستند) وبا یک مقاومت ولتاژ 35ولت رو برای رله 24ولت کنید. اگر الآن جفت 24 کار میکنید از همون برای تغذیه ی رله استفاده کنید. چون جریان مصرفی رله زیاد نیست اشکالی نداره.

موفق باشید
    I Love Music

دیدگاه

من یه رله تو خروجی امپ گذاشتم و نه دیود و نه ترانزیستور هیچی استفاده نکردم فقط رله بود اونم رو برد برد موقع قطع و وصل یه تق بزرگ مینداخت تو صدا من این مدار رو ببندم این طوری نشه بازم

به جای اون ترانزیستور TIP121 میشه از یه ترانزیستور دیگه استفاده کرد؟

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
        وحید جان من اون مداری که آقای ominoaudio معرفی کردند رو ساختم . مدار خوبی هست اما نیاز به تغذیه جداگانه داره و اگه به تغذیه آمپ وصل بشه عمل نمی کنه . تغذیه اش هم 12 ولت دی سی هست . ترانزیستور tip121 هم به راحتی پیدا میشه . میتونید از یک رله 12 ولت دوکنتاکه با آمپر بالا هم استفاده نمایید.
        موفق باشید.

دیدگاه

اقا اگه من از رله 5 ولتی دو کانکتور استفاده کنم مشکل داره ؟ oo:

دیدگاه

اگه فقط آنتی پلپ میخواهید میتونید از یه اپتوکوپلر در و ورودی آمپلی استفاده کنید. برای کنترلش هم میشه از میکرو استفاده کرد هم میشه از یه تایمر ساده مثل 555 یا 2 تا ترانزیستور به شکل تایمر استفاده کرد.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خیلی ممنون من فقط انتی پلوپ می خام مدارش هم ساده باشه

حالا چرا تو ورودی مگه نباید تو خروجی بزاریم
              من وقتی صدا رو با پتانسیومتر تو ورودی کاملا کم میکنم بازم موقع روشن شدن پلپ شنیده میشه

دیدگاه

ولوم در ورودی خود آمپلیه ؟ هیچ مقاومتی یا خازنی سر راهش نیست؟؟؟!

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

چرا یه مقاومت 27 اهم موازی کردم با ورودی امپ چه طور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                    خیلی ممنون من فقط انتی پلوپ می خام مدارش هم ساده باشه

حالا چرا تو ورودی مگه نباید تو خروجی بزاریم
                    من وقتی صدا رو با پتانسیومتر تو ورودی کاملا کم میکنم بازم موقع روشن شدن پلپ شنیده میشه
                    دوست عزیز این صدایی که شما میشنوید هیچ ارتباطی به ولوم نداره و با کم و زیاد کردن ولوم تغییری حاصل نمیشه. من هم مشکل شمارو داشتم آمپلیفایر های قدرتی و یا معمولی مثل STK که ولتاژ خروجی آنها از دیگر آی سی ها بالاتر هست هنگام خواموش شدن در خروجی دفع برق میکنند و همین باعث شنیدن این صدای ناهنجار میشود.(در دراز مدت به بلندگو صدمه میزنه) چاره ی کار شما استفاده از مدار آنتی پالپ میباشد :agree: مدار هم سر راه خروجی آمپلیفایر و بلندگو قرار میگیره.

موفق باشید
                    I Love Music

دیدگاه

با درود . . .
                      ببین این کارتو راه میندازه؟

خرجش نهایت 1000 تومنه و تاخیری هم که ایجاد میکنه 500 میلی ثانیه هستش. قبل از اینکه بلندگو به مدار وصل بشه هر بلایی که بخواد سر مقاومت R4 بیچاره میاره و اونوقت تازه بلند گو رو به مدار وصل میکنه.
                      اگرم خواستی تا عوضش کنم. هر جور بخوای میشه تغییرش داد.
                      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

مداری که دوستمون قرار دادند هم خوبه ولی شما ابتدا اون مقاومت رو حذف کن بعد ورودی رو به گراند متصل کن ببین نتیجه چیه.
                        موفق باشید.

دیدگاه

سلام جناب نصیری
                          اون زنر که گذاشتید چند ولته؟؟؟
                          یه سوال دیگه
                          اون مقاومت R4 باید چند وات باشه؟؟؟
                          با تشکر
                          نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

وات مقاومت بسته به توان آمپلی باید تعیین بشه. من فکر کنم 5 وات به بالا باشه. زنر هم میشه از دیتاشیتش دید. فکر کنم 5 ولت یا 3.3 ولت باشه.
                            البته ببخشید که من جواب دادم.

دیدگاه

با درود . . .
                              چه عجب یکی درباره مداره سوال پرسید!!!
                              اون زنر 5.6 ولته و اگرم نداشتید میتونید از 5 تا 6 هر رنجی خواستید بزارید.
                              مقاومت هم با توجه به توان انتخاب میشه. اما چون زمان کمی توی مداره پس زیاد مهم نیست. بین 2 تا 5 وات باشه کافیه(شاید زیاد هم باشه!!!)

در کل به درد کسی خورد؟؟؟ کسی ازش استفاده کرده؟؟؟
                              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X