اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز

دستم به دامنتون PLEASE HELP ME

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nemati6003
      1-به چهار دیود یکسو ساز چهار عدد خازن 10nf موازی کنید یعنی به هر دیود یه خازن به صورت موازی ببندید و
      2- از خازن تغذیه با ظرفیت بالا استفاده کنید (4700uf) به بالا

میشه این قسمت1 رو یکی توضیح بده
      یعنی 2 تا سیم + که از ترانس میاد رو چکار کنم ؟ وسایل رو هم گرفتم
      فقط خواهش میکنم یه جور بگید بفهمم ممنون
      سلام:

شکل زیر دیود پل هستش که خازن های 10nf به هر دیود موازی شده و تا حدودی نویز تغذیه را می گیره

این مدار تغذیه یه آمپلی فایر بوده ولی چیزی که شما میخواین شماتیکش همینه

البته به اشتباه 10 فاراد درج شده که اشتباه هست و 10nf صحیح هست (103)

در هر صورت اگه مشکلی بود یا نیاز به توضیح بیشتری داشتید بگید

راستی من دامن ندارم
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

خیلی ممنون الان امتحان میکنم
        فقط یه مشکل ورودی شما به این مدار 2 سیم از ترانس هست ولی مال من 3 تا سیمه
        ببخشید نقشه LC یا یه مدار نویز گیره دیگه ندارید بهم بدید؟ ممنون میشم
        فقط بی زحمت به صورت مبتدی باشه :mrgreen:

دیدگاه

خیلی ممنون الان امتحان میکنم
          فقط یه مشکل ورودی شما به این مدار 2 سیم از ترانس هست ولی مال من 3 تا سیمه
          ببخشید نقشه LC یا یه مدار نویز گیره دیگه ندارید بهم بدید؟ ممنون میشم
          فقط بی زحمت به صورت مبتدی باشه :mrgreen:
          سلام :

اینم برای ترانس سه سر

خازن هایی که گفته شده با سعی و خطا ظاهرا در نقشه ها همون 100nf هست ولی برای اطمینان تست کنید

سلف هم به صورت سری در خط تغذیه قرار می گیره ولی ظرفیت و ... را اطلاع ندارم شاید چوک لامپ مهتابی که برای 50HZ طراحی شده جواب بده که این یه حدسه و باید توسط دوستان تست بشه که البته مقاومت خود چک مشکل بزرگی هست و اگه جواب بده باید در ولتاژ های بالا مورد استفاده قرار بگیره

از دوستان دیگه درخواست کنید

از سیم صفر ولت به منفی و مثبت دوتا مقاومت قرار بدید البته من اطلاع زیادی ندارم و باید خودتون تست کنید شاید مدار از نطر نویز بهتر شد اهم مقاومت را از 100 اهم به بالا تست کنید با توجه به ولتاژ تغذیه جوری باشه که جریان کمی (حدود 50 یا 100 میلی آمپر از هر مقاومت عبور کنه)

دیدگاه

رازی در کار نبود

دیدگاه

آقای hs67 خود مداری که قرار با این مدار تغذیه کار کنه حتما برای تولید توان مقاومتش خیلی از این 22 کیلو اهم پایین تره و بنابراین مقاومتی که گفتید 22 کیلو اهم تاثیری نداره

اگه جریانی که DC شده را روی موج نما ببینید بالای موج نیم سیکل هایی هستند که همونا باعث صدای در زمینه آمپلی فایر میشن برای همین باید مقاومت را پایین گرفت تا اون نیم سیکل ها را محدود کرد که البته در اینجا به خاطر داشتن DC نسبتا صاف باید مقداری توان را هم تلف کنیم

مثلا همین مقاومت را میشه در تغذیه بعضی دیتاشیت های آمپلی فایر دید مثله STK4432

دیدگاه

پس در چه حدودی باید استفاده بشه؟بقیه دوستان نظری ندارن؟
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  پس در چه حدودی باید استفاده بشه؟بقیه دوستان نظری ندارن؟
                  مقدارش در عمل مشخص میشه و البته به توان ترانس هم بستگی داره
                  که باید مدار را مونتاژ کنیم و با قرار دادن مقاومت نتیجه رو ببینیم

شاید طراحی خود مدار خوب باشه و نیازی به این مقاومت نباشه

ولی مقاومتی که در دیتاشیت STK4432 هست یه چیزی حدود 150 میلی آمپر می کشه که با توجه به ولتاژ منبع تغذیه توسط فرمول باید خودمون حساب کنیم که چه مقاومتی قرار بدیم که تقریبا همین جریان را بکشه که در هرصورت باید به صورت عملی به نتیجه مطلوب برسیم

دیدگاه

خیلی ممنون از همتون ولی این مقاومتی که مورد بحث هست رو چی بگیرم حدودا
                    ببخشید اون دوتا خازن اولی رو هم اگر مشخص کنید که چی بگیرم ممنون میشم :applause:

دیدگاه

بنظرم یه ولوم 20 کیلو رو با یه مقاومت 1 کیلو سری کن برای هر مقاومت و با تغییر مقدار ولوم ببین تو چه مقداری بهتر جواب میده (البته تو چند تا نقشه تغذیه آمپلی نگاه کردم حدود 4.7 کیلو بود این مقاومت،ولی اگه امتحان کنی بهتره)
                      در مورد خازنها هم باید خود آقا حمید راهنماییت کنن دیگه...
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

خیلی ممنون از همتون ولی این مقاومتی که مورد بحث هست رو چی بگیرم حدودا
                        ببخشید اون دوتا خازن اولی رو هم اگر مشخص کنید که چی بگیرم ممنون میشم :applause:
                        میشه بگید ولتاژ ترانس تون چقدره ؟

خازن ها که مقدارشونا مشخص کردم حالا اگه روشون شک داری مهم نیست چون قیمتی ندارن (البته اگه منظورت 100nf های روی ترانسه) مدار را ببند ببین از این آشی که آشپز های گوناگون نظر دادن چی در میاد تا بعد

دیدگاه

در سیستمهای حرفه ای یه خازن ولتاژ بالا با ورودی 220 موازی میکنن که ولتاژ برق رو نرمتر میکنه (شکل سینوسی برق بهتر میشه) و نویز هم باید طبیعتا کاهش پیدا کنه.
                          ظرفیت این خازن فکر کنم حدود چند صد نانو باشه. البته جنس خوب و بزرگ مثل MKT ، نه خازن عدسی فسقلی !!

حتی توی کامپیوتر هم باید باشه. امتحان کنید وقتی فیش برق کیس رو از دوشاخه میکشید به دوسرش دست بزنید یه شوک باحال میده. نکته رو کیف کردی hs جان ؟! :mrgreen:
                          وقتی تو نیستی
                          نه هست های ما چونانکه بایدند
                          نه باید ها...
                          هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                          روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                            در سیستمهای حرفه ای یه خازن ولتاژ بالا با ورودی 220 موازی میکنن که ولتاژ برق رو نرمتر میکنه (شکل سینوسی برق بهتر میشه) و نویز هم باید طبیعتا کاهش پیدا کنه.
                            ظرفیت این خازن فکر کنم حدود چند صد نانو باشه. البته جنس خوب و بزرگ مثل MKT ، نه خازن عدسی فسقلی !!

حتی توی کامپیوتر هم باید باشه. امتحان کنید وقتی فیش برق کیس رو از دوشاخه میکشید به دوسرش دست بزنید یه شوک باحال میده. نکته رو کیف کردی hs جان ؟! :mrgreen:
                            راستش قرار دادن خازن بر روی 220 ولت بیشتر در تغذیه های سویچینگ دیدم ولی در تغذیه های ترانس دار همچین چیزی ندیدم :-??

دیدگاه

قضیه چیه ؟استفاده کنیم یا نه؟
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                                قضیه چیه ؟استفاده کنیم یا نه؟
                                سلام hs چطوری
                                مدارای سویچینگ حدودا نمیدونم 5 سالی هست که رواج پیدا کرده و مدارای معمولی که در گذشته کار میکردیم (منطورم ترانس هست) همچین چیزی نبود چه رادی ضبط ها چه تلویزیون های سیا سفید و خیلی مدارای دیگه

اگه من باشم استفاده نمیکنم ولی بدم نمیاد حالا یه تستی هم بکنم ببینم چطوریه شاید مفید باشه :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X