اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز

خیلی ببخشید واقعا دیر شد آخه یه مشکل برام پیش اومده بود
    ولی فردا 100 درصد چک میکنم نتیجه را به همه دوستان اعلام میکنم
    ببخشید این سوئیچینگ که میگید دیگه نویز نداره ؟
    اگه بخوام این کار رو انجام بدم باید چه جوری انجام بدم :job:
    باسپاس از هرکی که داخل این بحث شرکت کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
      میشه بگید ولتاژ ترانس تون چقدره ؟

خازن ها که مقدارشونا مشخص کردم حالا اگه روشون شک داری مهم نیست چون قیمتی ندارن (البته اگه منظورت 100nf های روی ترانسه) مدار را ببند ببین از این آشی که آشپز های گوناگون نظر دادن چی در میاد تا بعد
      24 + 24- و منفی سه تاسر داره لطفا اگه قراره چیزی از مدار رو تغییر بدم بهم بگید چون فردا میخوام وسایل رو بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nemati6003
        24 + 24- و منفی سه تاسر داره لطفا اگه قراره چیزی از مدار رو تغییر بدم بهم بگید چون فردا میخوام وسایل رو بگیرم
        سلام : چیزی که به نظرم میزسه چون بعد از DC شدن ولتاژ یه چیزس حدود 30 ولت میشه ولتاژ خازن تغذیه ها یعنی اون ظرفیت بالاها حداقل 35 ولت باشه حالا اگه توان مالیت بالاتره 50 ولت بنداز

البته موقع خرید ببین کدوم بهتره مثلا در شهر ما 4700 -- 50 ولت حدود 600 تومنه

اون مقاومتا هم 220 اهم 5 واته به نظرم ولی نظر بقیه دوستان را هم جویا شو

و به نظرم نخر و به جاش 220 اهم معمولی بخر و به طور لحظه ای تست اگه دیدی جواب میده برو 5 واتیشا بگیر

دیود ها هم اگه جریان بالای 1 امپر کشیده میشه از نوع 3 امپرش بنداز
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          ببخشید میشه اونجاهایی که سیم صفر ولت نقطه ی اتصال داره رو برام پر رنگ مشخص کنید؟
          یا اینکه نه هیچ نقطه اتصالی از اول تاآخر مداربا بقیه نداره

دیدگاه

سلام : مدار اصلی که خودم قرار دادم اینه

در سیستم خودتون ذخیره کنید و بعد ببینیدش نقاط مشخص هستند و فکر نمیکنم مشکلی باشه

مقاومت ها باید موازی با خازن های ظرفیت بالا باشه یعنی یک سرش به مثبت و سر دیگه به صفر ولت حالا مقاومت بعدی یک سرش به صفر ولت و سر دیگش به منفی

دیدگاه

یه سوال !!!

واسه پل دیود (اینایی که 4 تا پایه داره دوتا ac و دوتا خروجی) خازنا رو چجوری بزاریم ؟
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                یه سوال !!!

واسه پل دیود (اینایی که 4 تا پایه داره دوتا ac و دوتا خروجی) خازنا رو چجوری بزاریم ؟
                اگه معمولی باشه یه خازن با خروجی موازی بسته میشه

اگه ترانس دوبل باشه سر وسط ترانس سیم صفر هست حالا خازن ها را از مثبت پل دیود به صفر و از صفر به منفی پل دیو د OK میشه در واقع اون قطعه را جای همین دیود خودمون قرار میدیم

دیدگاه

با نقشه
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نقشه هامون تموم شده !!

راستی هماطور که قبلا استاد اشک هم اشاره کردن خود ترانس خیلی مهمه و چیزی که خودم بهش رسیدم

اینه که ........ "ترانسی که ثانویه را روی اولیه پیچیده میشه خیلی مشکل میشه بحث نویز در زمینه صدا را حل کرد

باید از ترانس هایی استفاده کرد که از نظر ساختمانی به دو قسمت بالا و پایین جدا شدن یعنی اینکه مثلا اولیه را پیچیده و ثانویه را بالای اولیه و نه روی اولیه پیچیده باشه مثله این ترانس در اکثر رادیو های و ..... چینی و ... میشه دید و میشه این ساختار سیم پیچ ها را با نگاه اول تشخیص داد

شاید دوستان به این نکته توجه دارن و میدونن ولی چون خودم از این ناحیه کم ضربه نخوردم گفتم بیام و این نکته را بگم"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nemati6003
                      1-به چهار دیود یکسو ساز چهار عدد خازن 10nf موازی کنید یعنی به هر دیود یه خازن به صورت موازی ببندید و
                      2- از خازن تغذیه با ظرفیت بالا استفاده کنید (4700uf) به بالا

میشه این قسمت1 رو یکی توضیح بده
                      یعنی 2 تا سیم + که از ترانس میاد رو چکار کنم ؟ وسایل رو هم گرفتم
                      فقط خواهش میکنم یه جور بگید بفهمم ممنون
                      این قسمت نادیده بگیر چون تو مدار شما از پل دیودی استفاده شده.ظرفیت خازنهارو هم کاری نداشته باش خودش 3300u 35 ولته.احتمال زیاد مشکل از سیم ورودی یا اتصالاته.
                      راستی اون ای سی stk4181 هستش که شمارش پاک شده و روش برچسب خورده نه سام استار.قدرتش هم 40+40 روی 8 اهمه.(مواظب بلندگوهات باش که اینجوری :cry: :cry2: نشی)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X