اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

salam
    man hadiam
    daneshjuye hoghugham vali chon be electronic alagheye ziyadi daram, dus daram khodam vase computeram speaker dorost konam
    fek mikonam behtarin mored estefade az irfp240 va 9240 bashe ke inja tu qom berahati peyda mishe
    lotfan motekhasesine site komakam konan
    merci

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

فقط و فقط فارسی تایپ کنید!!!
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

دوست عزیز خیلی بد شانسی استاد اشک جوابتو دادن اما چون انگلیسی نوشته بودی راهنماییت نکردن،راستی با عرض شرمندگی خدمت جامعه محترم سایت دیشب خوابای سیاسی دیدم:خواب دیدم استاد اشک دیگه مدیر سایت نیستن(زبونم لال) یکی دیگه مدیر سایت بود و دلیلشم نفهمیدم
      رازی در کار نبود

دیدگاه

همشهری آق مدیر هم که هستی ، مدار زیاده ولی برای اسپیکر کامپیوتر ، قدرت ماسفت زیاده.

اسپیکرهای خانگی رو معمولا با آیسی میسازن ، نویزش کمتره ، حجم کمتری اشغال میکنه و ...
        آیسی هم TDA و STK هست در قدرتهای متفاوت. ضمن اینکه آمپلیفایر با توجه به بلندگوها و توان مورد نیاز انتخاب میشه.

یه نکته : اگه مانیتورت CRT هست ببین بلندگوی با پوشش مغناطیس میتونی گیر بیاری.

راستی با عرض شرمندگی خدمت جامعه محترم سایت دیشب خوابای سیاسی دیدم:خواب دیدم استاد اشک دیگه مدیر سایت نیستن(زبونم لال) یکی دیگه مدیر سایت بود و دلیلشم نفهمیدم
        کی میخواد مدیر بشه ؟ پوستشو میکنم !! :mrgreen:
        مخلص آق مدیر :bye
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
          salam
          man hadiam
          daneshjuye hoghugham vali chon be electronic alagheye ziyadi daram, dus daram khodam vase computeram speaker dorost konam
          fek mikonam behtarin mored estefade az irfp240 va 9240 bashe ke inja tu qom berahati peyda mishe
          lotfan motekhasesine site komakam konan
          merci
          سلام دوست عزیز اگه فارسی تایپ میکردی الان استاد اشک جوابتو میداد :agree:

بستگی به خودت داره مثلا اگه بخوای از یه ساب ووفر هم استفاده کنی میتونی از آمپلی ماسفت دار استفاده کنی ( یا همون مدارهای گسسته )
          ولی اگه فقط یه چیز در حدّ 2 کانال استریو میخوای بازم بستگی داره که چه بلندگویی میخوای بهش بزنی
          اگه بلندگوت توان کمی داره از همین ایسیهای TDA استفاده کن و اگه توانش بالاست میتونی از ایسی سری STK استفاده کنی
          شما بگو کدوم روش رو میخوای تا دوستان کمکت کنن
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
            همشهری آق مدیر هم که هستی ، مدار زیاده ولی برای اسپیکر کامپیوتر ، قدرت ماسفت زیاده.

اسپیکرهای خانگی رو معمولا با آیسی میسازن ، نویزش کمتره ، حجم کمتری اشغال میکنه و ...
            آیسی هم TDA و STK هست در قدرتهای متفاوت. ضمن اینکه آمپلیفایر با توجه به بلندگوها و توان مورد نیاز انتخاب میشه.

یه نکته : اگه مانیتورت CRT هست ببین بلندگوی با پوشش مغناطیس میتونی گیر بیاری.
            کی میخواد مدیر بشه ؟ پوستشو میکنم !! :mrgreen:
            مخلص آق مدیر :bye
            سلام
            قبلا با stk4211 ساختم ولی الان میخوام با irfp240,9240 بسازم که برام از تهران فرستادن داداشینا.
            مشه لطفا راهنماییم کنین
            دیدگاه

راستی
              مانیتورم LED هستش
              تو اتاق جا زیاد دارم واسه نصب باند
              میخوام یه سیستم صوتی با صدای بلند و خوب بسازم
              لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

مدارش هست ولی من نمیدونم کجاست دوستان باید بگن :rolleyes: منم کلا اهل فت نیستم ( یه خاطره بد ... :cry: )
                وقتی تو نیستی
                نه هست های ما چونانکه بایدند
                نه باید ها...
                هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                روز مباداســـت !

دیدگاه

فکر کنم مازیار جان HS عزیز دارند روی یه مدل کار میکنند. برای شما هم مناسبه. البته تا باندت چی باشه. اون یه کم زورش زیاده ها. همسایه ها....
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                    راستی
                    مانیتورم LED هستش
                    تو اتاق جا زیاد دارم واسه نصب باند
                    میخوام یه سیستم صوتی با صدای بلند و خوب بسازم
                    لطفا راهنماییم کنید
                    نوشته اصلی توسط ashk
                    فکر کنم مازیار جان HS عزیز دارند روی یه مدل کار میکنند. برای شما هم مناسبه. البته تا باندت چی باشه. اون یه کم زورش زیاده ها. همسایه ها....

سلام
                    بله درسته همونطور که استاد اشک عزیز گفت من دارم رو همین کار میکنم منظورم اینه :

تو صفحه آخر تاپیک زیر هم دربارش بحث شده و خواهیم کرد :mrgreen:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53564.0

AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بله استاد اشک این آمپلیو ساختم،اگه دوستان مشکلی در موردش دارن که جوابشو بدونم در خدمتشون هستم
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
                        دست گل همتون درد نکنه
                        این امپ حتما چیز خوبیه ولی تنها اشکالش اینه که فتهاش خیلی گرونن و من irf240,9240 دارم الان
                        میشه جای 2sk,2sj از irf استفاده کرد؟
                        اگه نمیشه یه مدار دیگه لطفا
                        با همسایه مشگلی ندارم استاد
                        همه هینجا لارجن
                        باندم که گفتم هرچی لازمه میخرم
                        نمیخوام امپ خیلی هم قوی باشه
                        100w واقعی خوبه

دیدگاه

بله از همون IRFP 240 و IRFP 9240 استفاده کنید،منتها 3 نکته مهم هست یکی ترانس که باید دوبل 33 یا 50 سفارش بدین که بعد از یکسو سازی دوبل 50 تا 70 بهتون بده (حداقل 2 تا 3 آمپر برای هر کانال اگه بصورت استریو استفاده می کنید ترانسو 5 آمپر سفارش بدین ) 2 استفاده از هیت سینک هر چه بزرگ تر برای دفع گرما (چون مدار در حلتی که بصورت خوبی کار کنه گرمای زیادی تولید می کنه) 3 یک پری آمپلی قوی چون با خروجی کامپیوتر نمی تونید از تمام قدرت این مدار استفاده کنید ضمن این که اگه کارت صدا و پاور سیستمتون از نوع معمولی باشه کمی نویز تو صدا خواهید داشت (البته زمانی به گوش خواهد رسید که ولوم زیاد و خروجی بدون صدا باشه) که راه حلش استفاده از مدارایی هست که امپدانس ورودی بالایی دارند (البته کمی افت کیفیت تو شاخشه،میتونید مشکل امپدانس رو با یه پری مناسب هم حل کنید که امپدانس ورودی بالایی داشته باشه)
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

دست بچه های باحال سایت دزد نکنه :job:
                            یه سوال
                            اگه ترانزیستور خروجی رو زوج ببندم چی؟
                            منظورم گرما و توان بالاتره
                            حله؟
                            میشه یه پری امپ و تون کنترل و کرازاور سه خروجی هم بهم بدین که ...
                            مرسی
                            کارت درسته داداش hs
                            اگه رات افتاد ایروان ارمنستان به من یه میل بده(تقریبا تمام طول تابستون اونجام)
                            این عالیه
                            اگه بازم پیشنهادی باشه خوشحال میشم بچه ها :applause:

دیدگاه

دست اقا مازیار و استاد اشک هم درد نکنه که بی دریغ حمایت کردن
                              مرسی
                              یه چیزی مونده که ذهنم رو مشغول خودش کرده
                              اینکه رو 2 اهم جواب میده و اینکه چطور باید خروجی رو تنظیم کنم؟
                              منظورم مقاومت متغیر vr1 بود که 1k اهم
                              به اسکوپ دسرسی دارم
                              یه 20MHz با 2 ورودی(یکی از دوستام داره)
                              ترانس دوبل 50 ولتی 4 امپر هم دارم
                              چطور میشه از این ترانس دوبل 15 ولت گرفت که پری امپ رو تغذیه کنه؟
                              مرسی :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X