اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

من با دوبل 33 راش انداختم و خوب جواب داد اینم شماتیکش
    http://www.up98.org/upload/server1/01/t/9w9kh5m62gah3ewepdeo.png
    رازی در کار نبود

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

سلام
      دوستان عزیز
      خیلی وقت بود که به سایت شما سر نزده بودم
      علتش فراموش کردن دوستان خوبی مثل شما نیست
      چون سرم شلوغ بود نتونستم بیام و عرض ادب کنم
      کم من رو شما به بزرگواریتون زیاد ببینین
      نبودن همیشه دلیل بر فراموشی نیست بلکه گاهی فرصتی برای دلتنگیه
      الان که به امپی که میخواستم رسیدم اینو مدیون دوستان خوبی مثل شما میدونم
      تشکر و شب خوش :smile:

دیدگاه

hs جان این فایل pdf و شماتیکی که گذاشتی هیچ کدوم دانلود نمیشه!!!
        ولی فکر کنم همون PDF هست که فقط عکس pcb و شماره قطعات رو گذاشته بود توش درسته؟؟
        اگه اره من خیلی وقت پیش pcb شو درست کردم و ساختم در واقع این اولین امپ ماسفتی بود که بدون دردسر راه افتاد و از کیفیتش هم بسیار راضیم :wow: این رو هم بگم با دوبل 24 و پایین تر هم راه میافته و مشکلی نداره :job:
        pcb رو میزارم دوستان استفاده کنن:
        http://wdl.persiangig.com/pages/down...9240%20amp.zip
        این هم عکس pcb تا تونستم خوشگلش کردم او 2 تا خازن 2200 رو هم خودم برای محکم کاری گزاشتم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          hs جان این فایل pdf و شماتیکی که گذاشتی هیچ کدوم دانلود نمیشه!!!
          ولی فکر کنم همون PDF هست که فقط عکس pcb و شماره قطعات رو گذاشته بود توش درسته؟؟
          اگه اره من خیلی وقت پیش pcb شو درست کردم و ساختم در واقع این اولین امپ ماسفتی بود که بدون دردسر راه افتاد و از کیفیتش هم بسیار راضیم :wow: این رو هم بگم با دوبل 24 و پایین تر هم راه میافته و مشکلی نداره :job:
          pcb رو میزارم دوستان استفاده کنن:
          http://wdl.persiangig.com/pages/down...9240%20amp.zip
          این هم عکس pcb تا تونستم خوشگلش کردم او 2 تا خازن 2200 رو هم خودم برای محکم کاری گزاشتم :agree:

مهدی جان شماتیک این pcb که گذاشتی رو میشه قرار بدی ؟؟
          با تشکر

دیدگاه

مهدی جان عالی شده آفرین.
            عکسی چیزی از ساخته شدش داری
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

عرضم خدمتتون که این همونیه که new-ray جان گفتن من 4 تاشو ساختم و استفاده میکنن من دنبال pcb اش بودم به هر دری زدم دیدم نیست خودم یه بار دیگه درست کردم!!
              اینم از شماتیک:

مقادیر قطعات هم که تو pcb هست
              برای تنظیم مولتی ترن هاش هم جناب علم فردا تو اخر صفحه این تایپیک مفصل توضیح دادن
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.60
              مهدی جان عالی شده آفرین.
              عکسی چیزی از ساخته شدش داری
              ممنون داداشششش!! به پای pcb های خفن تو که نمیرسه خداییش :mrgreen:
              اینم عکس مدار (ماله چند ماه پیشه و تا الان در حال کاره!!)

من با دوبل 24 یه فول رنج 8 اینچی رو تا سر حد مرگ درایو کردم برای همین فوم های دورش چند جاش پاره شده :mrgreen: ساب سینما خانگی رو هم باش راه انداختم که شیشه ها میلرزید!! تا اخر صداش رو زیاد نکردم چون اگه ساب طوریش میشد باید بند و بساطمو از خونه میبردم بیرون!! تازه اینهارو بدون پری راه انداختمو با دوبل 24 تست کردم اگه با اونا باشه که دیگه :surprised:
              در مورد کیفیتش هم همونجور که به nn جان گفتم:
              کیفیتش که واقعا عالیه من یه STK هم دارم اون وقتی بدون صدا ورودی هست صدای هومش چند برابر اینه نویز این هم اگه تغذیش صاف باشه تا گوشتو به بلند گو نچسبونی صدایی حس نمیکنی برای تغذیه هم من برای هر خط تغذیه از یه خازن 22000 میکرو 63 ولت پایونیر استفاده کردم (مجموعا 2 تا خازن که میشه 44000 میکروفاراد) اینا خازن های صوتی هستند البته خازن های 100 نانو بی پلار هم اگه باشون موازی بشن که دیگه عالی میشه!!
              اینم عکس خازن ها: (اون باطری قلمی نقش مقیاس رو اینجا ایفا میکنه :mrgreen

اینارو از امجد طبقه پایین گرفتم یه مقدار گرون داد فکر کنم (دونه ای 8000 تومن) ولی ارزش داره واقعا چون اصلا تو اصفهان اینا گیر نمیاد!! خداییش خوش به حال تهرانیا امجد رو دارن دیگه چی میخوان :cry2:

دیدگاه

منم از همین خازن 4 تا خریدم 30 تومن . ( 2 تومن تخفیف داد)

من دنبال 85 ولتش میگشتم که چون قیمتش نجومی میشه گیر نیومد.

الان من به 60 ولت اینا رو میخوام وصل کنم . فقط میترسم یهو بترکن . اگه 4 تاش بترکه خونه مون میره هوا هر کدومش مثل یه TNT میمونه
                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

خب پس قیمتش همینه!!!
                  مگه 85 ولتش هم هست؟؟ اره به نظر من ولتاژ رو کمتر 5 تا 10 ولت ماکزیمم نگه داریم بهتره چون اینا بالاخره یه تلرانسی هم دارن و اعداد دقیق نیستن برای احتیاط بهتره مخصوصا این خازن که یه مثل یه بشکه میمونه و خیلی هم سنگینه!! از فکر ترکیدن اینا ادمو خوف بر میداره!! چند وقت پیش اصلا حواسم نبود یه خازن 2200 میکرو 35 ولت رو زدم به یکسو شده دوبل ترانس 24 ولت (2 سر کنارش که میشه حدود 50 و خورده ای ) برای چند ثانیه یه صدای سوت خفیفی اومد حدث زدم ماله خازنه تا اومدم ترانسو از برق در بیارم بوووووووومــــم :eek: تا 30ثانیه گوشام صدایی رو نمیشنید!!! خانواده پریدن تو اتاقم منم که اینجوری پایه خنده ای شده بود =))
                  از اون به بعد از خازن الکترولیتی یکم وحشت دارم اینو هم با هزار سلام و صلوات به ترانس وصل میکنم این بترکه که رفتم فضا دیگه :-))

دیدگاه

سلام
                    مهدی جان تبریک میگم
                    تو pcb زدن استاد شدی . مدارت هم چیز باحال و شیکی شده . راستی اون قسمت آبی رنگ تو نقشه رو هم ساختی؟؟؟
                    من هم یک مدار با ماسفتهای irf9540 و irf540 ساختم که بزودی عکس و مدار رو قرار میدم.
                    موفق باشید

دیدگاه

مهدی جان فکر کنم شماتیک رو اشتباه گذاشتی شماتیک شما اونیه که یه مقاومت 47کیلو داره .
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
                        مهدی جان تبریک میگم
                        تو pcb زدن استاد شدی . مدارت هم چیز باحال و شیکی شده . راستی اون قسمت آبی رنگ تو نقشه رو هم ساختی؟؟؟
                        من هم یک مدار با ماسفتهای irf9540 و irf540 ساختم که بزودی عکس و مدار رو قرار میدم.
                        موفق باشید
                        سلام
                        نه بابا خواهش میکنم چیز خاصی که نیست!!
                        بله اون ابیه هم هست اون ماله تنظیم ولتاژ DC افست هست (تنظیم ولتاژ DC خروجی)
                        منتظر مدارتون هستیم!!
                        مهدی جان فکر کنم شماتیک رو اشتباه گذاشتی شماتیک شما اونیه که یه مقاومت 47کیلو داره .
                        ئه :eek: مطمئنی؟؟ همین بوداااا... اخه من زیاد یادم نیست ولی فکر کنم همین بود!! اون شماتیکه کدومه؟ بزارش لطفا :redface: :mrgreen:

دیدگاه

من خازنا رو با 2 3 ولت اختلاف هم به ترانس وصل کردم مشکلی پیش نمیاد البته شانسیه یه وقت دیدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            من خازنا رو با 2 3 ولت اختلاف هم به ترانس وصل کردم مشکلی پیش نمیاد البته شانسیه یه وقت دیدی
                            والا به ریسکش نمیارزه!! اونم با این خازنا!
                            میگم صاحب خونه این تایپیک کجاست؟ :eek: :eek:

دیدگاه

اره داداش همینه
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اره gh.kh جان اینه!!! اصلاحش کردم
                                اصلا حواسم نبود اون 2تا ترانزیستور بالایی رو مدار نداره :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X