اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

اقا ما دو تا امپیلی اماده اس تی کا 200وات4192 گرفتیم با بلندگو . ساب و ترانس و فن و........... حالا که همه چیز رو دروست کردیم نویز داره بد جور ما چند تا تاپیک رو دیدیم و کار کردیم نویز گرفته نشد با چند تا از بچه هایی که تو همین سایت هستن و با این نوع امپیلی کار کردن مشورت کردیم و به نتیجه ای نرسیدیم این همه کار و هزینه ما بی نتیجه بود میخواستم ببینم اگه کسی با این جور امپیلی کار کرد و نویزشم بر طرف کرد لطف کنه زحمت بکشه به ما هم یه اموزشی بده..............
    با سپاس

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

سلام
    شما یه عکس از مدارت قرار بده. و شماتیک کل مدارو با ترانس و فن نیز بذار تا شروع کنیم واسه رفع مشکل.
    ضمنا نویزی که میگی در چه حالتی ایجاد میشه ؟ به مقدار ولوم بستگی داره ؟ صدای هومه ؟ یه کم توضیح بده ببینیم کی به کیه آخه! :biggrin:

دیدگاه

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

مشخصات تغذیه مورد استفادت رو هم بگو میدونی که این برد دوبل 24 نیاز داره...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

ببینید نویز صدای زیییییزززییززززززز میده الان هم همه چیز رو باز کردم دارم روش کار میکنم از اتصال به زمین- کیس و ...........الان که داشتم ازمایش میکردم بلندگوی سمت چپ هیچ نویزی نداره انگار خاموشه ولی راست نویزش زیاده سر خروجی هاش + فیوز زدم همین

دیدگاه

اگه از مدار پری، تون یا اکولایزر و غیره استفاده میکنی، جای دوتا کانالو تو ورودی عوض کن ببین هنوز نویز رو همون کاناله یا جابجا میشه؟
          از مدارت عکس بگیر خواهشا یا حداقل شماتیک بذار.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            من هم با این ای سی کار کردم همین مشکل رو هم داشتم این مدار بر روی تغذیه وزمین خیلی حساسه طوری که اگر جای زمین برد رو عوض کنی وبه یه جای دیگه وصل کنی نویز تغییر میکنه
            بیا تغذیه رو از روی برد جدا کن فقط ولتاژ dcبهش بده البته احتیاط کن جای مثبت ومنفی رو اشتباه وصل نکنی که میترکه بعد باید :cry2:
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pmdh47
              اقا ما دو تا امپیلی اماده اس تی کا 200وات4192 گرفتیم با بلندگو . ساب و ترانس و فن و........... حالا که همه چیز رو دروست کردیم نویز داره بد جور ما چند تا تاپیک رو دیدیم و کار کردیم نویز گرفته نشد با چند تا از بچه هایی که تو همین سایت هستن و با این نوع امپیلی کار کردن مشورت کردیم و به نتیجه ای نرسیدیم این همه کار و هزینه ما بی نتیجه بود میخواستم ببینم اگه کسی با این جور امپیلی کار کرد و نویزشم بر طرف کرد لطف کنه زحمت بکشه به ما هم یه اموزشی بده..............
              با سپاس
              سلام : به تصویر پایین توجه کن

آیا اون مقاومت هایی که در دیتا شیت آی سی که با خروجی ها موازی شده را قرار دادید یا نه !؟

اون مقاومت ها نویز تغذیه را محدود میکنن

و همانطور که مشخص هست برای هر کانال تغذیه خازن های 10 هزار میکرو فاراد متصل شده

این نکات را برسی کنید اگه مشکل حل نشد بگید تا نکات دیگه ای هم عرض کنیم

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

اون نویزی که صدای زززییییییززززز میده معمولا بخاطر آزاد بودن ورودی هاست یا گراند یا شیلد سیم ورودی درست وصل نشده . مثل اینکه سیم ورودی رو به یک صفحه بزرگ فلزی زده باشین. اتصالات ورودی رو خوب بررسی کن و مطمئن شو مسیر زمین مدار همه جا وصل باشه. توصیه دوستمون هم انجام بده.
                وقتی تو نیستی
                نه هست های ما چونانکه بایدند
                نه باید ها...
                هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                  سلام : به تصویر پایین توجه کن

آیا اون مقاومت هایی که در دیتا شیت آی سی که با خروجی ها موازی شده را قرار دادید یا نه !؟

اون مقاومت ها نویز تغذیه را محدود میکنن

و همانطور که مشخص هست برای هر کانال تغذیه خازن های 10 هزار میکرو فاراد متصل شده

این نکات را برسی کنید اگه مشکل حل نشد بگید تا نکات دیگه ای هم عرض کنیم
                  سلام
                  برادر aswhu600 عزیز وجود اون مقاومت از نظر من اصلا ضرورتی نداره ( هر کدوم 70 میلی آمپر جریان هر خط تغذیه رو هدر میدن که چی!)
                  شما تو ضبطهای خونگی که معمولا از STK استفاده شده رو ببینی، همچین مقاومتهایی که هرکدوم حدود 2.5W توانو تلف کنن، نمیبینی.همچین مداری بعنوان فیلتر نمیتونه عمل کنه و بیشتر برای دشارژ خازنهای تغذیه در لحظه ی خاموشی دستگاه کاربرد داره.

تو STK های دو کاناله بعضی وقتها که یه کانال آسیب میبینه، آدم انتظار داره که جفت کانال ها معیوب بشن. من الان 4432 دارم که یه کانالش سوخته ولی بکیش سالمه و خوب کار میکنه.
                  ممکنه قطعات اون کانال نویزدار دقیقا قرینه اون یکی نباشه یا اصلا معیوب باشه.مدار 4192 هم که یه کم شلوغه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                    سلام
                    برادر aswhu600 عزیز وجود اون مقاومت از نظر من اصلا ضرورتی نداره ( هر کدوم 70 میلی آمپر جریان هر خط تغذیه رو هدر میدن که چی!)
                    شما تو ضبطهای خونگی که معمولا از STK استفاده شده رو ببینی، همچین مقاومتهایی که هرکدوم حدود 2.5W توانو تلف کنن، نمیبینی.همچین مداری بعنوان فیلتر نمیتونه عمل کنه و بیشتر برای دشارژ خازنهای تغذیه در لحظه ی خاموشی دستگاه کاربرد داره.

تو STK های دو کاناله بعضی وقتها که یه کانال آسیب میبینه، آدم انتظار داره که جفت کانال ها معیوب بشن. من الان 4432 دارم که یه کانالش سوخته ولی بکیش سالمه و خوب کار میکنه.
                    ممکنه قطعات اون کانال نویزدار دقیقا قرینه اون یکی نباشه یا اصلا معیوب باشه.مدار 4192 هم که یه کم شلوغه.
                    سلام برادر علم فردا :

به نظر من و حتما هم شما قبول دارین بلاخره کسی یا کمپانی که این آی سی را ساخته بهتر از من و شما که استاد ما هستین هست و اگر دیتا شیت را یه به عنوان شناسنامه آی سی قبول داشته باشیم باید اون مقاومت ها را قرار بدیم

من بجای اینکه دلیلی برای حذف اون مقاومتا پیدا کنم فکرما در جهت اینکه کار اون مقاومتا چیه متمرکز میکنم :-?

شاید گفته شما درست باشه که برای هنگام خاموش شدن و تخلیه خازنا هست ( البته اینکه کارخانه سازنده فقط برای خالی شدن خازن موقع خاموشی حاظر شده توانی بی جهت ساعت ها تلف بشه خوب زیر سواله)

ولی من این نتیجه گیریا کردم : وقتی خازن تغذیه قرار میدیم درصد زیادی از جریان DC صاف میشه ولی بازم بالای موج را اگه ببینیم موج های کوچکی هست که البته برای نمایان شدنشون دامنه شون بیشتره و وجود مقاومت روی تغذیه درسته که توانی تلف میشه ولی اون قسمت بالایی موج را میتونه تا حدودی کم کنه و به DC کاملا صاف نزدیکتر کنه

چون ایشون هم گفتن که همه کار کردن و بازم نتیجه نگرفتن و هنوز نویز وجود داره گفتم یکی از دلایل شاید همینه

با فرض حساس بودن آی سی به نویز تغذیه میشه اینجور استنباط کرد با وجود قرار دادن خازن بزرگ خواستن با این کار هم تغذیه بی نویز را برای آی سی تضمین کنن

دیدگاه

درسته
                      تو اکثر دیتاهای STK ، برای تغذیه از مقاومت های کم اهم استفاده کردن.( چه دوبل ، چه تک )
                      اما من با بیش از 10 نمونه آی سی STK کار کردم ( که تو بعضیاش، همچین مقاومتهایی رو پیشنهاد داده بود ) اما با قرار دادنش هیچ تغییری حاصل نشد و من به این نتیجه رسیدم که این کار واجب نیست.
                      البته شاید تو مدار دوستمون با این کار ، حذف نویز بشه. ولی چرا یک کانال صاف و بی نویزه ، و فقط یه طرف دچار مشکل شده ؟ اگه تغذیه اشکال داشته باشه، باید رو جفت کانالها تاثیر بذاره! اینطور نیست عزیزجان ؟

وگرنه من نه استادم ، نه خدا نکرده قصد جسارت داشتم!
                      هنوز یه کوچولو ادب دارم!

دیدگاه

متاسفانه خیلی از دوستان اینگونه نویزها رو با نویز تغذیه اشتباه میگیرند در حالی که نویز تغذیه کاملاً متفاوته و بیشتر توی فرکانسهای پایین دیده میشه. ولی این نویز از نوع فرکانس مید یا حتی های تلقی میشه.
                        مشکل شما میتونه از:
                        1- سیم یا شیلد اون
                        2- مسیر عبور سیم یا سیم کشی
                        3- مدارات واسط مثل تن کنترل
                        4 - منبع صوت شما مثلاً کامپیوتر باشه
                        پیشنهاد من اینه که اول منبع صوت رو عوض کنید. یا ورودی رو آزاد کنید ببینید باز هم به همون شدت نویز دارید یا نه.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

تمام کار ها را انجام میدیم هر چیزی که فکرشو بکنی

ولی بازم نویز لعنتی هنوز هست البته خیلی کمه ولی هست

حتی بانک خازنی که جزء لوازم مون هست را هم متصل میکنیم ولی بازم نویز وجود داره اخرشم متقائد میشیم که "همینه که هست" باید باهش بسازم و کار دیگه ای نمیتونم بکنم انگار این نویز جزء تغذیه هست و ......

من به صورت اتفاقی توانستم این مشکل را حل کنم

مشکل اصلی خود ترانس هست !

ترانسی که ثانویه را روی اولیه پیچیده میشه خیلی مشکل میشه بحث نویز در زمینه صدا را حل کرد

باید از ترانس هایی استفاده کرد که از نظر ساختمانی به دو قسمت بالا و پایین جدا شدن یعنی اینکه مثلا اولیه را پیچیده و ثانویه را بالای اولیه و نه روی اولیه پیچیده باشه مثله این ترانس در اکثر رادیو های و ..... چینی و ... میشه دید و میشه این ساختار سیم پیچ ها را با نگاه اول تشخیص داد

شاید دوستان به این نکته توجه دارن و میدونن ولی چون خودم از این ناحیه کم ضربه نخوردم گفتم بیام و این نکته را بگم

من از این به بعد ترانس های سفارشی خودما از این نوع شفارش میدم شما چی ؟

دیدگاه

این نکته رو من بارها و بارها و بارها متذکر شده بودم. البته بیشتر به کبفیت ترانس بر میگرده تا ساختار اون. من یه 12 ولت دادم یه بنده خدا برام پیچید روی اکثر مدارات مشکل داشتم. دوباره داده به یکی دیگه پیچید روی هیچ مداری مشکل ندارم. هر دو هم ثانویه روی اولیه پیچیده شده.اکثر ترانسهای بازاری بع خاطر هسته نامرغوب کار آدم رو خراب میکنند.من 10 ساله فقط با یه ترانس پیچ کار میکنم.حتی اگر دو برابر دیگران پول بگیره حاظر نمیشم بدم کسی دیگه بپیچه.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من هم از آی سی های آمپلی فایر دلخون دارم چند سری از tda رو بستم بد جوری نویز داشت و فکر نکنم این همه که روی تغذیه تاکید میشه باعث نویز باشه
                              خوب به هر حال شما بیا با باطری ماشین مدارت رو هم امتحان کن تا مشخص بشه که مشکل از تغذیه است یا نه
                              مدارت و بلند گوهاتو بزن زیر بغلت برو به باطری سازی سر کوچه چند تا باطری رو سری کن تا به ولتاز مورد نظرت برسی
                              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X