اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

نوشته اصلی توسط pmdh47
    اقا ما دو تا امپیلی اماده اس تی کا 200وات4192 گرفتیم با بلندگو . ساب و ترانس و فن و........... حالا که همه چیز رو دروست کردیم نویز داره بد جور ما چند تا تاپیک رو دیدیم و کار کردیم نویز گرفته نشد با چند تا از بچه هایی که تو همین سایت هستن و با این نوع امپیلی کار کردن مشورت کردیم و به نتیجه ای نرسیدیم این همه کار و هزینه ما بی نتیجه بود میخواستم ببینم اگه کسی با این جور امپیلی کار کرد و نویزشم بر طرف کرد لطف کنه زحمت بکشه به ما هم یه اموزشی بده..............
    با سپاس
    99% امپ های اماده این مشکلو دارن.من 20 تا از این مداراتو امتحان کردم و فقط یکی واقعا بی صدا بود.اکثرا تو کانال چپ نویز دارن. :angry:
    من فکر میکردم علتش مدار تن کنترل باشه اما وقتی از ورودی خود ای سی استفاده کردم باز هم مشکل داشتم.البته 1 صدای هیسسسسسسسسسس وجود داره که مربوط به تن کنترل بردهای امادست اما نویز اصلی مربوط به خود ای سی میباشد oo:

دیدگاه

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

شماتیکی که میبستینو قرار بدین دوستان!

دیدگاه

سلام دوستان من 10تا از این مدارها گرفتم که همشون نویزمیدادن به بلندگو ها و ساب و.... ولی بالاخره حل شد و حالا وقتی ولوم رو تا آخر هم میبری و آهنگ در حال پخش نیست فکر میکنی از برق قطع کردی یعنی هیچ نویزی نیست اصلا فکرشم نمیکردن یک آمپلی فایر تا این اندازه بی صدا!!!!!. راه حلش هم یک فیلتر LC با سلف SMD 2R2 و خازن 0.1 میکرو. من فقط با سلف smd نتیجه گرفتم سلفهای دیگه نشد.
        که البته این LC رو علم فردا و اشک وarvinfxبهم یاد دادن که ازشون ممنونم.واقعا عالی شد

راستی اینم بگم من برای منبع تغدیه اصلا خازن10000میکرو که گفته بودن نگذاشتم حتی همون 3500 میکروفاراد هایی هم که روی برد بود برداشتم چون 35 ولت بودن جاشونم روی برد خالی شده قشنگتر شد

دیدگاه

همونطور که یکی از دوستان گفتن، اشکال بیشتر از تغذیه مداره که شما با فیلتر LC اون رو به شدت صافش کردی و نتیجه گرفتی!
          اما سلف SMD که گفتی باید جریاندهی خوبی داشته باشه، وگرنه اشباع میشه! چطور سلف معمولی جواب نداد ؟
          این فیلترو رو جفت خط تغذیه گذاشتی ؟
          سوالت راجع LC چیه دقیقا ؟

من حدس میزنم بیشتر نویز بخاطر پایه 12 یا احتمالا پایه 8 رو 4192II باشه که نیاز به خازن بزرگتر و با کیفیت تری داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
            همونطور که یکی از دوستان گفتن، اشکال بیشتر از تغذیه مداره که شما با فیلتر LC اون رو به شدت صافش کردی و نتیجه گرفتی!
            اما سلف SMD که گفتی باید جریاندهی خوبی داشته باشه، وگرنه اشباع میشه! چطور سلف معمولی جواب نداد ؟
            این فیلترو رو جفت خط تغذیه گذاشتی ؟
            سوالت راجع LC چیه دقیقا ؟

من حدس میزنم بیشتر نویز بخاطر پایه 12 یا احتمالا پایه 8 رو 4192II باشه که نیاز به خازن بزرگتر و با کیفیت تری داره.
            من LC رو برای ورودی صدا گذاشتم صدا کاملا صاف شد و نویز حل شد.
            برای منبع تغذیه فیلتر نگذاشتم چون از منبع تغذیه سویچینگ استفاده کردم. اما دوستانی که از ترانس استفاده میکنند برای تغذیه هم LC بد نیست.
            جفت خط ورودی صدای آمپ LC گذاشتم.
            الان خازن 104 گذاشتم اگه بیشتر کنم مثل 1میکرو چی میشه ؟صدا زیر میشه یا بم ؟؟
            راستی دیروز 4192 رو به منبع تغذیه دوبل 48 وصل کردم بعد از 5 دقیقه که داشت با حداکثر صدا کار میکرد سوخت!! احتمالش هست به خاطر هیت سینگ باشه؟ آخه یادم رفته بود هیت سینگ نصب کنم. 4192 رو باز کردم داخلش 4 تا قطعه بالا که به نظرم ترانزیستور بودن رو از مدار قطع کردم حالا کار میکنه اما جریان خیلی زیادی از منبع میکشه (حدود 4آمپر!!!!!!!!!)

دیدگاه

منبع تغذیه سوییچینگتون چند واته؟ دوبل 48 ولته؟

خودتون ساختین یا خریدین ؟ اگر خریدین ، قیمتش چقدره؟
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                منبع تغذیه سوییچینگتون چند واته؟ دوبل 48 ولته؟

خودتون ساختین یا خریدین ؟ اگر خریدین ، قیمتش چقدره؟
                800 واته-دوبل 48 ولت.قیمت 30 ت- الفکس

دیدگاه

یادتون رفته بود هیتسینگ بزارید؟؟؟!!!!
                  مگه میشه؟!! مثل اینه که بگید یادم رفت دیشب بخوابم. STK بدون هیتسینگ یعنی زجر کش کردن آی سی.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    یادتون رفته بود هیتسینگ بزارید؟؟؟!!!!
                    مگه میشه؟!! مثل اینه که بگید یادم رفت دیشب بخوابم. STK بدون هیتسینگ یعنی زجر کش کردن آی سی.
                    هیت سینگ نزدیکش گذاشته بودم بهش پیچ کنم ولومو تا آخر بردم بالا رفتم دریل بیارم ساب حرکت کرده بود(آخه باکسش استوانه ای 65 لیتریه)هیت سینگ رفته بود برای خودش صدا هم قطع شده بود :sad:

دیدگاه

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اون فیلتری که ساختی، پایین گذر بوده ( سلف سری - خازن موازی ) که اگه سلف یا خازنو بدون فرمول افزایش بدی، صدا بم میشه. ( کراس اوور پسیو )
                        نیازی به سلف نیست، میتونی جاش مقاومت سری کنی. از اونجا که پهنای باند STK ها معمولا زیاده، باید اونو برای زیر 20 کیلوهرتز محدودش کرد.

اون منبع تغذیه 800 واتی که گرفتی 30 تومن oo: oo: oo: رو از کجا گرفتی ؟ مفته!
                        یه عکس ازش بگیر بذار لطفا.

هیچ آمپلی وات بالایی بدون هیت سینک عمر نمیکنه. STK ها باید خوب خنک شن و حتی تو ضبطهای خونگی از فن هم استفاده شده. ( بعضی مدلها )

اگه آی سیت سوخته، دیگه به درد نمیخوره و دور ریز محسوب میشه! مگه اینکه بخوای یه اکتشافاتی روش انجام بدی! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا

اون منبع تغذیه 800 واتی که گرفتی 30 تومن oo: oo: oo: رو از کجا گرفتی ؟ مفته!
                          یه عکس ازش بگیر بذار لطفا.
                          منم مشتاقم بدونه بدرد بخور هست یا نه . اگه خوب باشه حتمآ میخرم.
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

اره دادا 800 وات 30تومن oo:
                            راستی قبل از دلار یا بعد...
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                              اره دادا 800 وات 300تومن oo:

دیدگاه

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات &#170

سلام به همه دوستان عزیز
                                باید بگم اولا آی سی stk4192 استانداردش 50+50 وات است
                                بله تو کاتالوگ شرکت سازنده نوشته بیشتر هم میشه گرفت با تغییر طراحی که اینکار باعث میشه صدای خروجی بی کیفیت و نویز دار بشه که در اینحالت اگه اشکال از طبقات دیگتون نباشه و سیم های شیلده ولوم هاتون و سیم شیلد های ورودی خروجیتون درست باشه تنها راهش گذاشتن فیلتردر خروجی است پهنای فرکانس خروجی تونو محدود می کنه و درعمل کیفیت کمتر
                                نمی دونم چرا تا وقتی آی سی هایی مثل tda8920یا tda8924 هست با کیفیت فوق العاده که این آی سی ها دارن و آی سی های مورد علاقه و استفاده شده در محصولات فیلیپس هست از stk
                                8920توانش 100+100
                                8924 توانش 120+120 هست
                                درضمن ولتاژهای کاریشونم از دوبل 45 ای که این stk استاندارد کارخونش نوشته کمترو بهتر هست

راستی دوستان عزیز ببخشید بی ادبی شد و اظهار فضل نمودیم
                                دوستان کسی می تونه درضمینه ساخت اکولایزر باکیفیت کمکی کنه ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X