اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

سهیل جان هر دو ماسفت رو با هم عوض کردی یا فقط یکیشونو منظور اونی که داغ میکنه اگه اره که هر دو رو با هم عوض کن ببین چی میشه

دیدگاه

فقط همونی که داغ میکرد به اضافه یکی از MJE های مشکوک به موت و 2تا از BCها!
      ضمنا BC هارو که از مدار خارج میکنم هم در خروجی ولتاژ دارم!

دیدگاه

با این حساب ماسفت کانال کناری رو باهاش عوض کن ببین چی میشه.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
          با این حساب ماسفت کانال کناری رو باهاش عوض کن ببین چی میشه.
          البته تصمیم دارم اول تمام ترانزیستور هارو(mje,bc)که خیالم از بابت درایور ها راحت بشه بعد
          میرم سراغ ماسفت ها!اینجوری فک کنم بهتر باشه!(و تلفات هم کم تر :biggrin

دیدگاه

هر طور راحتی اما بهتره اول از درستی ماسفت مطمئن بشی .
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوستان من هنوز یه مشکل با مدار دارم اونم گرمای زیاد ایجاد شده توسط ماسفت هاست
              الان تغذیه من 35ولت هر سر 3آمپر هستش و بصورت تمام موج و با حدود 40000میکرو صاف میشه
              ولی ماسفت ها بعد از 10دقیقه کار بشدت داغ میشند با ورودی موبایل و آخرین ولوم بطوریکه من جرات نمیکنم به
              کامپیوتر وصلش کنم!
              و همچنان موقع ی تنظیم من هیچ ولتاژی رو روی 2سر سورس ماسفت ها ندارم و عملا اون مولتی 5کیلو هیچ کارست! :surprised:
              این رو هم بگم که مقدار قطعات همه درست هستند و از قطعات اصلی مدار استفاده شده با با قطعات دیگری جایگیزین نشده!
              گرما در حدیه که بعد از 10دقیقه اصلا نمیشه ماسفت رو لمس کرد و وقتی هیت سینک میزارم هیت سینک سریع گرم میشه!
              حالا به نظر شما مشکل من کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

سهیل جان این گرمایی که اینجوری میگی یکم غیر عادیه من اون تکیه رو دارم (مثل همینه) ماسفت ها اگه هیت سینک نداشته باشن گرم میشن با یه هیت سینک موقتی کوچیک که من گذاشتم (خیلی کوچیک) دماش به دمای دست میرسه (بدون کارکرد مدار فقط روشن باشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  سهیل جان این گرمایی که اینجوری میگی یکم غیر عادیه من اون تکیه رو دارم (مثل همینه) ماسفت ها اگه هیت سینک نداشته باشن گرم میشن با یه هیت سینک موقتی کوچیک که من گذاشتم (خیلی کوچیک) دماش به دمای دست میرسه (بدون کارکرد مدار فقط روشن باشه)
                  یعنی اون مدار تکیه اینجوری نمیشه؟
                  من که والا دیگه هنگ کردم!آخه عجیب داغ میشه!

دیدگاه

وقتی که ورودی صفر هست که ماسفتا گرم نمیشن؟
                    اگه بعد از 10 دقیقه اینطوری که میگی گرم میشن بدون هیت سینک درسته مشکلی نداره تازه اگه بیشتر بهشون فشار بیاری میترکن
                    حتما هیت سینک میخوان اونم یه هیت سینکی که جنسش خوب باشه چون که این الومینومهایی که تو بازار هست جنسشون فرق میکنه یه هیت سینک ضخیم بخر و یه فن هم میخواد بعد برو بگازونشون

دیدگاه

یعنی اون مدار تکیه اینجوری نمیشه؟
                      من که والا دیگه هنگ کردم!آخه عجیب داغ میشه!
                      گرماش خیلی معمولیه بدون هیت سینگ یکم گرماش زنندست من با یه هیت سینک کوچیک بدون پره گذاشتم خیلی کم گرم میشه...
                      یه جای کارت میلنگه اگه اینجوری گرم میشه :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        وقتی که ورودی صفر هست که ماسفتا گرم نمیشن؟
                        اگه بعد از 10 دقیقه اینطوری که میگی گرم میشن بدون هیت سینک درسته مشکلی نداره تازه اگه بیشتر بهشون فشار بیاری میترکن
                        حتما هیت سینک میخوان اونم یه هیت سینکی که جنسش خوب باشه چون که این الومینومهایی که تو بازار هست جنسشون فرق میکنه یه هیت سینک ضخیم بخر و یه فن هم میخواد بعد برو بگازونشون
                        بدون ورودی اصلا گرم نمیشن!
                        هیت سینک تهیه شده و نسبتا راضی کننده بود!البته هیت سینکم کوچیکه!
                        ولی باید یه ساب باشه که قشنگ مدار رو به چالش بکشم!
                        کسی از دوستان یه فیلتر پایین گذر ندارند؟

دیدگاه

چاره ی دیگه ای در مورد مشکل من اندیشیده نشد؟ :angry:

دیدگاه

این طور که میگی فکر نمیکن مدارت مشکلی داشته باشه این مربوط میشه به جنس قطعات مدار رو ببر زیر بار اگر مشکلی براش پیش نیمد مدارت درسته

دیدگاه

دوستان توی شهرما 9240 پیدا میشه ولی 240 نه. اگه به جای 240 از 260 استفاده کنم اشکالی نداره؟؟؟ خودم کاتالوگشونو مقایسه کردم فقط جریان درین توی 260 بالاتره
                              ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

نه اشکالی نداره. این شهرتون کجاست؟؟9240 چند؟؟
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X