اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با صدای کوبنده برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با صدای کوبنده برای ماشین

اینم یه کلیپ از تستش.صدا رو در آخرهای کلیپ کمی زیاد کردم و افت کیفیت احساس میشه.
    http://pl30.ir/amp.zip

دیدگاه

این مشکل بخاطر باس زیاد آهنگه...
      توان بلندگو برای اجرای این میزان باس کم هست...!!
      رازی در کار نبود

دیدگاه

در ادامه صحبتهای hs جان باید خدمتتون عرض کنم که این فایل صوتی بهتره با ووفر و سابهای قوی پخش بشه یا اینکه تو مدارتون فیلتر اکتیو برای تفکیک فرکانس استفاده بشه .چون این آهنگ سرشار از فرکانس های زیر 20 هرتز هست که شنیده نمیشه ولی هم به آمپلی وهم به بلندگوها یه حال جانانه میده. و اگه آمپلی فایر قوی باشه میتونه سیم پیچ بلندگو رو از جاش در بیاره!!!!!!!!!!!!!!!!
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          این مشکل بخاطر باس زیاد آهنگه...
          توان بلندگو برای اجرای این میزان باس کم هست...!!
          اگه پری بزنم درست میشه؟یعنی بلندگوها توانشون کمه؟این بلندگو ها واسه یه ضبط سوت 60 وات موثر هست.
          با در نظر گرفتن فرمایشات hs جان ،اگر من جای شما بودم یه بار هم با ترانس امتحان میکردم
          خروجی ترانس رو به پل میدم و خروجی پل رو با خازن 1000 میکرو موازی می کنم و دو سر اونو به مدار میدم.آیا این روش درسته؟

دیدگاه

درست بودنش که درسته ولی ظرفیت خازنتون یه صفر کم داره!!
            چون الان تو اسپیکرهای کوچیک کامپیوتر که با 9 تا 12 ولت کار میکنن و دو تا بلندگوی 5 سانتی دارن کمتر از 3300 استفاده نمیشه.

ولتاژ رو هم تا اونجای که درایور اجازه میده (نسوزه) بالا ببرید

این هم فیلم ساب من با این آهنگ بهمراه توضیحات راجع به آمپلی فایرش

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.msg314648#msg314648
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

اگه از بلندگوی قوی تر استفاده کنی مشکل حل میشه،ولی اگه آمپت بیشتر با این بلندگو مچ بود احتمالا میتونستی صدای بیشتری ازش بگیری (مثلا ممکنه امپدانس بلندگو برای آمپ کم باشه)
              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasgig
                اینم یه کلیپ از تستش.صدا رو در آخرهای کلیپ کمی زیاد کردم و افت کیفیت احساس میشه.
                http://pl30.ir/amp.zip
                سلام
                عزیز جان یه آمپلی فایر با 4 تا 2N3055 رو نمیشه با 12 ولت یا 19 ولت ، بخوبی ازش صدا گرفت.
                این مدار همون مدار 100 وات جلد 4 کتاب بخت آوره ( HS هم گفت ). کیفیتش زیاد نیست. حتما از بالای 30 ولت برای تغذیه استفاده کن و یادت نره که هیت سینک هم لازم میشه.
                این مدار قدرت بیشتر و کیفیت بالاتری نسبت به مدار بخت آور داره (آخرین پست):

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57769.45

خودم تستش کردم

دیدگاه

دوست عزیز من از این آمپلی قدرت و کیفیت خوبی گرفتم. تصویر ساخته شده کاملش هم همینه که توی آواتارم قرار دادم. کی میگه هیتسینگ نمیخواد. هیتسینگ من رو ببین.ترانزیستورهم 2N3773 بستم. حداقل 3 برابر 3055 مالزی قیمت داره. مشکل از تغذیه و مدار واسط شماست. من تغذیه ام 60 ولت DC بود و از 2 تا 4558 برای مدار واسط استفده کردم. این دستگاه رو اگر اشتباه نکنم سال 84 ساختم.درست یادم نیست شایدم قدیمیتر باشه. ولی هنوزم توی دستگاههای کوچیکم ازش استفاده میکنم که مهمترین دلیلش اینه که امکان نداره بسوزه. یعنی من که نتونستم بسوزونمش. نه اضافه بار سرش میشه نه اتصالی. یادمه یکیشون اتصال کرده بود و چون مدار پروتکشن مشکل داشت عمل نکرده بود. طرف هم تا تونسته بود بهش زور آورده بود. اسپیسر های زیر مدار کلاً ذوب شده بودند. هسته ترانس کاملاً از بین رفته بود. طوری که مجدداً بازپیچی شد. ولی آمپلی کاملاً سالم بود.این مدار کیفیتش عالی نیست ولی قابل قبوله.البته نه با 19 و24 و36ولت باید بالای 45 ولت بهش بدی. من تا 80 ولتم بهش دادم ولی جرات نکردم بصورت دائم بزارم کار کنه. فعلا 60 ولت میبندم و جواب گرفتم.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    دوست عزیز من از این آمپلی قدرت و کیفیت خوبی گرفتم. تصویر ساخته شده کاملش هم همینه که توی آواتارم قرار دادم. کی میگه هیتسینگ نمیخواد. هیتسینگ من رو ببین.ترانزیستورهم 2N3773 بستم. حداقل 3 برابر 3055 مالزی قیمت داره. مشکل از تغذیه و مدار واسط شماست. من تغذیه ام 60 ولت DC بود و از 2 تا 4558 برای مدار واسط استفده کردم. این دستگاه رو اگر اشتباه نکنم سال 84 ساختم.درست یادم نیست شایدم قدیمیتر باشه. ولی هنوزم توی دستگاههای کوچیکم ازش استفاده میکنم که مهمترین دلیلش اینه که امکان نداره بسوزه. یعنی من که نتونستم بسوزونمش. نه اضافه بار سرش میشه نه اتصالی. یادمه یکیشون اتصال کرده بود و چون مدار پروتکشن مشکل داشت عمل نکرده بود. طرف هم تا تونسته بود بهش زور آورده بود. اسپیسر های زیر مدار کلاً ذوب شده بودند. هسته ترانس کاملاً از بین رفته بود. طوری که مجدداً بازپیچی شد. ولی آمپلی کاملاً سالم بود.این مدار کیفیتش عالی نیست ولی قابل قبوله.البته نه با 19 و24 و36ولت باید بالای 45 ولت بهش بدی. من تا 80 ولتم بهش دادم ولی جرات نکردم بصورت دائم بزارم کار کنه. فعلا 60 ولت میبندم و جواب گرفتم.
                    با سلام خدمت استاد اشک
                    میشه چندتا عکس از مدارتون قرار بدین؟در ضمن شما چه پری رو به این آمپ پیشنهاد میکنین؟آیا میشه از مدار زیر برای تغذیه این آمپ توی ماشین استفاده کرد؟

دیدگاه

اگه پری تغذیه تک بخوره اره میشه با این راش انداخت منتها نه از خروجی این مدار تغذیه که گذاشتی پیشنهاد من اتصال رگولاتور مستقیم به باطری و اینم یه نمونه با تغذیه تک (البته نمیدونم منظورت از پری پریه تون کنترله یا پری ساب ؟ ) :

این تون کنترل با اپ امپ :

http://www.upsara.com/images/tk0g7r88cf5csznv0f0.gif

و این با ترانزیستور :

http://www.upsara.com/images/aug390lsl51lyhex5hky.gif

اگه منظورتون چیز دیگه ای بود حتما بگید

AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اگه پری تغذیه تک بخوره اره میشه با این راش انداخت منتها نه از خروجی این مدار تغذیه که گذاشتی پیشنهاد من اتصال رگولاتور مستقیم به باطری و اینم یه نمونه با تغذیه تک (البته نمیدونم منظورت از پری پریه تون کنترله یا پری ساب ؟ ) :

این تون کنترل با اپ امپ :

http://www.upsara.com/images/tk0g7r88cf5csznv0f0.gif

و این با ترانزیستور :

http://www.upsara.com/images/aug390lsl51lyhex5hky.gif

اگه منظورتون چیز دیگه ای بود حتما بگید
                        به نظرتون اگه این منبع تغذیه رو درست کنم کار میکنه؟از دوستان کسی این منبع تغذیه رو ساخته؟رگولاتور ولتاژ رو افزایش میده؟آخه به ما گفته بودن ولتاژ رو تثبیت میکنه.پری رو واسه این میخام که کیفیت صدا خروجی خوب باشه.مثلا الان که از هد فون لپ تاپ میگیرم صدا رو وقتی صدا کمه با کیفیته ولی وقتی صدا رو میبرم بالا باند ها به شدت با هر بار بیس تکون میخورن ولی کیفیت نداره.اگه پری ببندم درست میشه؟
                        امروز مقاومت 150 کی مدار رو به 12 کی تغییر دادم و با 12 ولت توی ماشین تستش کردم.خوب میلرزوند باندها رو ولی کیفیت نداشت.

دیدگاه

زیر خاکی:
                          نوشته اصلی توسط ashk
                          استاد خازن خروجی رو چند ولت وصل کردین؟
                          مقدارش چقدره؟

من که تا حالا مدار امپ پرقدرتی که تو خروجیش خازن داشته باشه ندیدم.

هم مدارش دم دسته هم ترانسش :nice:

4تا دیود میخواد که یکسوسازی کنم و نتیجه رو بگم.

چقدر جریان میکشه تو 60 ولت؟
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

من 6800 میکرو 50 ولت بسته بودم. حدود 3 آمپر
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              من 6800 میکرو 50 ولت بسته بودم. حدود 3 آمپر
                              درود بر شما
                              اگر زحمتی نیست شماتیک ش و یک عکس باحال ازش بزار
                              با تشکر
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...