اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بلندگو 16 اهم و 8 اهم و 4 اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بلندگو 16 اهم و 8 اهم و 4 اهم

نوشته اصلی توسط eaglebooy نمایش پست ها
    سلام مجدد وقت بخیر
    گفتید اگر امپلی من مثلا 100 وات است باید بلندگو رو با توان بالاتر انتخاب کنم اما چقدر بالاتر
    مثلا
    دو حالت برام پیش اومده
    1-دوعدد میدرنج 40 وات و دوعدد تیوتر 15 وات
    2-دوعدد میدرنج 50 وات و دوعدد تیوتر 20 وات
    کدام پکیج برای آمپلی فایر 100 وات مناسب تر است برای فضای باز

البته میدونم که باید به اهم امپلی هم توجه کنم . و در حالت سری و موازی میتونم تغییراتی در اهم مورد انتظار برقرار کنم اما مساله فعلا فقط همین انتخاب پکیج بلندگو مورد نظر است
    اگر پیشنهادی هم دارید بگید مثلا بعضا دیدم که به صورت زیر سرهم کرده اند
    3- دوعدد میدرنج25وات و دوعدد تیوتر 25 وات ( یا ساب ووفر 25 ) قرار داده اند
    با سلام مجدد
    همانطور که قبلا نوشتم طراحی اصولی بلندگو به این صورتی که شما در نظر دارید نمیباشد. وقتی ابعاد و توان بلندگوها بالا میرود مسایل زیادی وارد طراحی میشود. در این حالت حتی فاصله نصب بلندگوها از یکدیگر، فشار حاصل از دیافراگم بلندگوها و اثر آنها بر روی هم، جنس و شکل کیسی که قرار است بلندگوها در آن قرار بگیرد و خیلی مسایل دیگر مطرح است. ممکن است رعایت نکردن یکی از این موارد تاثیر بسزایی در نتیجه کار داشته باشد. در اینترنت مقالات و کتابهایی در این مورد پیدا خواهید کرد اگر به این مساله علاقه دارید ابتدا مطالعه بفرمایید و سپس تصمیم به اقدام بگیرید و توجه کنید که ممکن است بعضی از توصیه هایی که در بازار میشنوید خیلی مبنای علمی نداشته باشد. در این زمینه یک نرم افزار به اسم LspCad هم وجود دارد که در صورت تمایل میتوانید نگاهی به آن بیندازید.
    موفق باشید.
    جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۱:۲۵ ۱۴۰۱/۰۱/۱۸.

دیدگاه

سلام
      چه عالی . نمیدونستم همچین نرم افزاری هم هست
      اما جدای از طراحی سیستم پیشنهادی خودتون برای آمپلی فایر 100 وات برای محیط بیرون چه ترکیبی است؟
      چون بحث طراحی کمی زمان بر هست و ابتدا باید اقلام رو تهیه کنم تا بتونم روش کار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eaglebooy نمایش پست ها
        سلام مجدد وقت بخیر
        گفتید اگر امپلی من مثلا 100 وات است باید بلندگو رو با توان بالاتر انتخاب کنم اما چقدر بالاتر
        مثلا
        دو حالت برام پیش اومده
        1-دوعدد میدرنج 40 وات و دوعدد تیوتر 15 وات
        2-دوعدد میدرنج 50 وات و دوعدد تیوتر 20 وات
        کدام پکیج برای آمپلی فایر 100 وات مناسب تر است برای فضای باز

البته میدونم که باید به اهم امپلی هم توجه کنم . و در حالت سری و موازی میتونم تغییراتی در اهم مورد انتظار برقرار کنم اما مساله فعلا فقط همین انتخاب پکیج بلندگو مورد نظر است
        اگر پیشنهادی هم دارید بگید مثلا بعضا دیدم که به صورت زیر سرهم کرده اند
        3- دوعدد میدرنج25وات و دوعدد تیوتر 25 وات ( یا ساب ووفر 25 ) قرار داده اند
        با درود
        این مسائل ریز و حرفه ای تر رو عشق امپلی ها میدونن
        و من نگفتم حتما باید توان بالاتر باشه .. گفتن توان بالاتر باعث سوختن بلندگو نمیشه ولی توان پایین تر بلندگو اسیب میبینه
        و اینکه توی امپلی ها خروجی های متفاوتی هست .. ایا امپلی ما مونو هست ؟ ایا استریو هست وو
        برخی موارد یک خروجی خاص برای بلندگو تویتر یا ساب وور هست و یک خروجی دیگه برای مید رنج که هر کدوم توان جداگانه ای دارن
        پس شما اول باید امپلی رو داشته باشید و با توجه به مشخصات اون امپلی عمل کنید
        خود امپلی ها میتونن مشخصات ویژه ای داشته باشن و امکانات ویژه ای داشته باشن
        یه سری به تاپیک های انجمن در رابطه با امپلی بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
          با درود
          نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
          این مسائل ریز و حرفه ای تر رو عشق امپلی ها میدونن
          و من نگفتم حتما باید توان بالاتر باشه .. گفتن توان بالاتر باعث سوختن بلندگو نمیشه ولی توان پایین تر بلندگو اسیب میبینه
          و اینکه توی امپلی ها خروجی های متفاوتی هست .. ایا امپلی ما مونو هست ؟ ایا استریو هست وو
          برخی موارد یک خروجی خاص برای بلندگو تویتر یا ساب وور هست و یک خروجی دیگه برای مید رنج که هر کدوم توان جداگانه ای دارن
          پس شما اول باید امپلی رو داشته باشید و با توجه به مشخصات اون امپلی عمل کنید
          خود امپلی ها میتونن مشخصات ویژه ای داشته باشن و امکانات ویژه ای داشته باشن
          یه سری به تاپیک های انجمن در رابطه با امپلی بزنید

خیلی ممنون و عالی
          چشم حتما

دیدگاه

سلام اساتید یک سوال داشتم
            اپلیفایر های کامپیوتری یادتونه اگه چند ورودی به خروجی وصل کنیم صدا خیلی بلند میشه البته باید ولوم ها متوسط باشه و من خیلی استفاده کردم هیچکدام اسیب ندید نظرتون راجبش چیه
            یه امپلی مونو ۳وات هم زدم تو ورودی یکی دیگشون اونم خوب کار داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X