اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست آمپلی فایر با ماسفت IRFP240/9240

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست آمپلی فایر با ماسفت IRFP240/9240

نوشته اصلی توسط ashk
    مگه قرار اون ولتاژ توی گیت نباشه؟؟
    استاد من قبلآ یه مدار دیگه با همین ماسفتا ساخته بودم که ولتاژ گیتاش 16.5 میلی ولت بود. و اگه یکیم بیشتر میشد میسوخت. (یه بار نزدیک بود بسوزه)

بعد اینکه الان من نمیدونم مولتی ترن رو چطور تنظیم کنم . کمترین ولتاژ همین 2.33 بود که الان رو ش تنظیم کردم . اگر ممکنه بفرمایید چطور تنظیم کنم .
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

گفتی مدار AV200 بود؟؟
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        استاد من قبلآ یه مدار دیگه با همین ماسفتا ساخته بودم که ولتاژ گیتاش 16.5 میلی ولت بود. و اگه یکیم بیشتر میشد میسوخت. (یه بار نزدیک بود بسوزه)

بعد اینکه الان من نمیدونم مولتی ترن رو چطور تنظیم کنم . کمترین ولتاژ همین 2.33 بود که الان رو ش تنظیم کردم . اگر ممکنه بفرمایید چطور تنظیم کنم .
        اون 16.5mV ولتاژ سورسه ( افت ولتاژ روی مقاومت پرتوان پایه سورس ) اگه همون ولتاژ رو گیت هم باشه، یعنی ماسفت خاموشه ! ( در حالت بدون سیگنال ماسفت خاموشه! همون حالتی که مولتی ترن رو تنظیم میکنیم )
        اما اون 2.33 ولت ، احتمالا ولتاژ DC بایاسه که معمولا برای ماسفت لازم نیست و به درد BJT میخوره! پس احتمالا درایورت مشکل داره. شایدم خوب تنظیم نشده.
        اگه PCB مدار درسته ( عین شماتیکشه ) و جوابشو پس داده، باید بگردی دنبال عیبی ناشی از قطعه، چاپ مدار، ولتاژ تغذیه، تنظیم مدار و غیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          گفتی مدار AV200 بود؟؟
          بله
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

میگم یه سوال درایور این مدار av200 کدوم ترانزیستورا هست mpsa56 هست یا اون 2 تا mje ها
            شما مطمئن هستید با توجه به درایور این مدار قدرتش نصف av400 باشه ؟
            البته کسی از حرف من ناراحت نشه قصد جسارت به اساتید رو ندارم لطف کنید راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              میگم یه سوال درایور این مدار av200 کدوم ترانزیستورا هست mpsa56 هست یا اون 2 تا mje ها
              شما مطمئن هستید با توجه به درایور این مدار قدرتش نصف av400 باشه ؟
              البته کسی از حرف من ناراحت نشه قصد جسارت به اساتید رو ندارم لطف کنید راهنمایی کنید
              سلام من ناراحت شدم . :icon_razz: شوخی دادا نوکرتم .

آره ولی به شرطی که تغذیش مناسب باشه . ینی دقیقاً 200 وات باشه . :agree:
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

دوستان من هیچکدوم از نقوش چه شماتیک په پی سی بی . نمیبینم
                میشه بصورت پی دی اف اپلود کنین یا به kiyan.gudarznian@yahoo.com میل کنین؟
                اگه بگین چند واته و ترانسش چند ولته چند امپره لطف کردین
                ممنون
                . ترسو پرخاش میکند .
                و
                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

آقایون کسی pcb واسه نمونه 100واتی این پلیو داره که از هر ماسفت 1 دونه استفاده شده مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلو
                    آقایون کسی pcb واسه نمونه 100واتی این پلیو داره که از هر ماسفت 1 دونه استفاده شده مرسی
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3879#msg493879

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X