اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

مصطفی جان اگر عجله نداشته باشی ردیفش میکنم.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

gh.kh جون پس این pcb چی شد :rolleyes:

دیدگاه

دادا این روزا یکم سرم شلوغه .تازه من pcb هارو دستی میکشم .یکم طول میکشه .میخوای تا برات اتو بزنم یک ساعته. :mrgreen:
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

خونه تکونی :mrgreen:

دیدگاه

/شب عید است و یار از من چقندر پخته میخواهد **** خیالش میرسد من گنج قارون زیر سر دارم/
            دوستان پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم.ایشالا سال خوبو پر برکتی باشه واسه همتون.......
            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

برآمد باد صبح و بوی نوروز به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال وهمه سال مبارک بادت این روز وهمه روز
              هر روز تان نوروز نوروزتان پیروز عید بر شما و تمامی بچه های ecal مبارک باد
              :applause: :applause: :applause: :applause:
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

یک سوال از همه دوستان
                ریموت کنترول تلوزیون چه مداری داره که 60تا دکمه روش هست و میشه کنترول کرد. :eek:
                ولی بیشتر مداراتی که تو نت دیدم آخرش 12 کانال بوره اونم با رله...
                و چیز دیگه اینکه
                یه مدار واسه ریموت کنترول میخوام که با مادون قرمز کارکنه.
                حداقل 4کانال.
                رله نداشته باشه
                یا حداقل بگبد اسم اینجور ریموت کنترل ها چی هست؟
                و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                  یک سوال از همه دوستان
                  ریموت کنترول تلوزیون چه مداری داره که 60تا دکمه روش هست و میشه کنترول کرد. :eek:
                  ولی بیشتر مداراتی که تو نت دیدم آخرش 12 کانال بوره اونم با رله...
                  و چیز دیگه اینکه
                  یه مدار واسه ریموت کنترول میخوام که با مادون قرمز کارکنه.
                  حداقل 4کانال.
                  رله نداشته باشه
                  یا حداقل بگبد اسم اینجور ریموت کنترل ها چی هست؟
                  اونا سریالی اطلاعات میفرستند و دیکد میشه درواقع عدد میفرسن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    اونا سریالی اطلاعات میفرستند و دیکد میشه درواقع عدد میفرسن
                    میخوام حالت کلید داشته باشه برای کنترول ولوم دیجیتالی که بچه ها تو این تایپیک ساختند.http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
                    یعنی با هر بار زدن یه کلید وصل بشه و وقتی رها مردم کلیبد رو قطع بشه
                    چی کار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                      میخوام حالت کلید داشته باشه برای کنترول ولوم دیجیتالی که بچه ها تو این تایپیک ساختند.http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
                      یعنی با هر بار زدن یه کلید وصل بشه و وقتی رها مردم کلیبد رو قطع بشه
                      چی کار کنم
                      سلام
                      باید از میکرو استفاده کنی من هم قبلا میخواستم همچین کاری رو بکنم ولی چون برنامه نویسی بلد نبودم نشد :angry:
                      بعدش هم نیاز به رله نداری با ترانزیستور میشه
                      یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی چون خود برنامشو میخواستم دیگه دنبالش نرفتم
                      یک 8کانال با attiny 2313 رو دارم اگه میخوای بگو اپ کنم برات
                      Fail Never
                      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        سلام
                        باید از میکرو استفاده کنی من هم قبلا میخواستم همچین کاری رو بکنم ولی چون برنامه نویسی بلد نبودم نشد :angry:
                        بعدش هم نیاز به رله نداری با ترانزیستور میشه
                        یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی چون خود برنامشو میخواستم دیگه دنبالش نرفتم
                        یک 8کانال با attiny 2313 رو دارم اگه میخوای بگو اپ کنم برات
                        این کانال که میگی کامل هست.کار میکنه؟PCB داره؟
                        اگه کامله بزارش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X