/شب عید است و یار از من چقندر پخته میخواهد **** خیالش میرسد من گنج قارون زیر سر دارم/
دوستان پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم.ایشالا سال خوبو پر برکتی باشه واسه همتون.......
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
برآمد باد صبح و بوی نوروز به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال وهمه سال مبارک بادت این روز وهمه روز
هر روز تان نوروز نوروزتان پیروز عید بر شما و تمامی بچه های ecal مبارک باد
:applause: :applause: :applause: :applause:
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
یک سوال از همه دوستان
ریموت کنترول تلوزیون چه مداری داره که 60تا دکمه روش هست و میشه کنترول کرد. :eek:
ولی بیشتر مداراتی که تو نت دیدم آخرش 12 کانال بوره اونم با رله...
و چیز دیگه اینکه
یه مدار واسه ریموت کنترول میخوام که با مادون قرمز کارکنه.
حداقل 4کانال.
رله نداشته باشه
یا حداقل بگبد اسم اینجور ریموت کنترل ها چی هست؟
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
یک سوال از همه دوستان
ریموت کنترول تلوزیون چه مداری داره که 60تا دکمه روش هست و میشه کنترول کرد. :eek:
ولی بیشتر مداراتی که تو نت دیدم آخرش 12 کانال بوره اونم با رله...
و چیز دیگه اینکه
یه مدار واسه ریموت کنترول میخوام که با مادون قرمز کارکنه.
حداقل 4کانال.
رله نداشته باشه
یا حداقل بگبد اسم اینجور ریموت کنترل ها چی هست؟
اونا سریالی اطلاعات میفرستند و دیکد میشه درواقع عدد میفرسن
اونا سریالی اطلاعات میفرستند و دیکد میشه درواقع عدد میفرسن
میخوام حالت کلید داشته باشه برای کنترول ولوم دیجیتالی که بچه ها تو این تایپیک ساختند.http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
یعنی با هر بار زدن یه کلید وصل بشه و وقتی رها مردم کلیبد رو قطع بشه
چی کار کنم
میخوام حالت کلید داشته باشه برای کنترول ولوم دیجیتالی که بچه ها تو این تایپیک ساختند.http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
یعنی با هر بار زدن یه کلید وصل بشه و وقتی رها مردم کلیبد رو قطع بشه
چی کار کنم
سلام
باید از میکرو استفاده کنی من هم قبلا میخواستم همچین کاری رو بکنم ولی چون برنامه نویسی بلد نبودم نشد :angry:
بعدش هم نیاز به رله نداری با ترانزیستور میشه
یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی چون خود برنامشو میخواستم دیگه دنبالش نرفتم
یک 8کانال با attiny 2313 رو دارم اگه میخوای بگو اپ کنم برات
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
سلام
باید از میکرو استفاده کنی من هم قبلا میخواستم همچین کاری رو بکنم ولی چون برنامه نویسی بلد نبودم نشد :angry:
بعدش هم نیاز به رله نداری با ترانزیستور میشه
یک چند تا برنامه پیدا کردم ولی چون خود برنامشو میخواستم دیگه دنبالش نرفتم
یک 8کانال با attiny 2313 رو دارم اگه میخوای بگو اپ کنم برات
این کانال که میگی کامل هست.کار میکنه؟PCB داره؟
اگه کامله بزارش
دیدگاه