اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

باید بتونی PWM رو بگیری و با تغییر دامنه و فرکانس توسط فانکشن ، تغییرات PWM رو چک کنی.

بعد از اون باید سیگنال گیت ماسفت ها و Vds اونها رو چک کنید..خروجی پل ، خروجی فیلتر تو فرکانسهای مختلف سینوسی...
    دقیقا همون بدبختی های سوییچینگ :cry2:
    تو پخشهای ماشین از یه ای سی استفاده شده که میتونه 4 تا خروجی 18 وات روی 4 اهم داشته باشه و استیج خروجی اون هم با ماسفت هست.بعید میدونم کلاس D باشه..به احتمال زیاد همون AB هست.
    18 وات بیشتره ها. رو جعبه ها عموما مینویسه 50 w .

در کل بد نبود یکم فهمیدیم در موردش.اگه یه استادی چیزی تو دانشگاه پیدا کردم که کمک کنه شاید یه امتحانی کردم :agree:
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

استاد
      شاهین جان دلت خوشه ها البته اول از استادای گل باحال بابت این حرف ...
      مثلا خود من در مورد ارتباط i2c بین میکرو ها از همه استادای دانشگاه چه الکترونیک و چه غیره پرسیدم تا راهنماییم کنه ... همه میگفتن تمیدونیم . :eek: oo:
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اونطوری که من از شماتیک متوجه شدم و قبلآ خونده بودم خروجی طبقه قدرت بصورت خطی هست (سوییچ زده میشه ) و دیگه سینوسی نیست .

و همین امر باعث میشه ترانزیستور های قدرت یا جریان رو کاملا عبور بدن یا نه و دیگه زحمت دفع توان عبور نکرده در وسط موج سینوسی رو که بصورت حرارت هست رو به خودشون نمیدن. که همین باعث افزایش راندمان و کاهش طلفات انرزی میشه ولی چون موج های سینوسی به حالت خطی تبدیل شده جزئیات صدا از بین میره.

درسته؟ اگه درست هست بفرمایید تا بقیه ش رو بگم...

چند تا سوال دارم...

این LPF (سلف و خازن ) چه طوری موج رو دوباره سینوسی میکنن ؟ اگر نباشن تو بلندگو چی شنیده میشه؟ فقط دیافراگم بالا و پایین میره؟
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          اونطوری که من از شماتیک متوجه شدم و قبلآ خونده بودم خروجی طبقه قدرت بصورت خطی هست (سوییچ زده میشه ) و دیگه سینوسی نیست .

و همین امر باعث میشه ترانزیستور های قدرت یا جریان رو کاملا عبور بدن یا نه و دیگه زحمت دفع توان عبور نکرده در وسط موج سینوسی رو که بصورت حرارت هست رو به خودشون نمیدن. که همین باعث افزایش راندمان و کاهش طلفات انرزی میشه ولی چون موج های سینوسی به حالت خطی تبدیل شده جزئیات صدا از بین میره.

درسته؟ اگه درست هست بفرمایید تا بقیه ش رو بگم...

چند تا سوال دارم...

این LPF (سلف و خازن ) چه طوری موج رو دوباره سینوسی میکنن ؟ اگر نباشن تو بلندگو چی شنیده میشه؟ فقط دیافراگم بالا و پایین میره؟
          هر موج مربعی تشکیل شده از 1 موج سینوسی و هارمونیک های فرد اون موج.فیلتر پایین گذر فقط موج اصلی عبور میده
          و هارمونیکهارو که باعث میشه شکل مربعی بشه حذف میکنه.
          کتاب مخابرات سال دوم هنرستان رشته الکترونیک به صورت ساده توضیح داده :nerd:

دیدگاه

این موج ارّه ای چجوری تولید میشه ؟؟؟؟؟ منظورم تو این مداره :

http://tou.ir/download.php?imgf=13294043421.jpg

از همون فیدبکی که از خروجی گرفته و داده به اون مقاومت 27 کیلو 4.7 کیلو و خازن 220 پیکو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            به نظر شبیه یه پالس همزمانی میمونه که نسبت به دامنه و فرکانس خروجی میاد با شکل موج سینوسی اصلی ترکیب میشه و پالس مربعی میسازه درسته ؟؟؟؟؟؟ مثل سوئیچینگ

حالا به نظرتون این مدار جواب میده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
            AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
              حالا به نظرتون این مدار جواب میده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
              به ساختش میارزه نهایتا جواب نمیده که خودش یه تجربه است .
              منم پایهم یه کلاس dهم ردیف میکنیم مازیار جان تصمیمت رو هر مداری که قطعی شد بگو تا pcbرو ردیف کنیم.
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

داداش میخوای pcb شو من بزنم ؟ یا خودت میزنی ؟؟؟؟؟؟؟ اگه سرت شلوغه من بزنم من فعلا بیکارم :agree:
                AV Maziton 100

دیدگاه

دادا با اون av maziton 100 خیلی حال کردم در مورد اون هم من مشکلی با pcb ندارم فقط به قطعات درست وحسابی دسترسی ندارم حالا کدوم شماتیک رو میخوای بزنی. :-?
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
                    فرصت شه یه مدار کلاس D با توان متوسط میسازم و توضیحاتشو قرار میدم.
                    مثلا همونی که 540/9540 داره خوبه! :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                      هر موج مربعی تشکیل شده از 1 موج سینوسی و هارمونیک های فرد اون موج.فیلتر پایین گذر فقط موج اصلی عبور میده
                      و هارمونیکهارو که باعث میشه شکل مربعی بشه حذف میکنه.
                      کتاب مخابرات سال دوم هنرستان رشته الکترونیک به صورت ساده توضیح داده :nerd:
                      چه رابطه ای بین فرکانس مربعی و فرکانس سینوسی باید باشه؟
                      من تو پروتیوس یه فیلتر پایین گذر بستم. باتغییر مقدار سلف و خازن فرکانس موج سینوسی خروجی تغییر میکرد.فرکانس موج مربعی وابسته به موج مثلثی ای هست که اول کار مقایسه میشه.با توجه به بزرگ بودن بازه فرکانس ورودی(20 تا 20000 هرتز) این فرکانس خروجی رو چی باید ثابت کرد؟ فرکانس قطع این فیلتر چقدر باید باشه؟
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                        سلام
                        فرصت شه یه مدار کلاس D با توان متوسط میسازم و توضیحاتشو قرار میدم.
                        مثلا همونی که 540/9540 داره خوبه! :-?
                        این کلاس d فیبرش 2 رو هست درد سر داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                          این کلاس d فیبرش 2 رو هست درد سر داره
                          دقت نکردم!
                          عیبی نداره! من همیشه هر مداری رو روی برد بورد یا برد سوراخدار میبندم، اگه جواب پس داد براش PCB هم طرح میکنم. اما فعلا نمیتونم. انشاا... فرصت شه، چشم.

دیدگاه

مگه اون 9540 540 داره رو نمیگین ؟؟؟؟ ولی اون که دو رو نیست که !!!!!!!! منظور من اینه :

http://s1.picofile.com/file/73061531...p9540.rar.html
                            AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                              مگه اون 9540 540 داره رو نمیگین ؟؟؟؟ ولی اون که دو رو نیست که !!!!!!!! منظور من اینه :

http://s1.picofile.com/file/73061531...p9540.rar.html
                              راست میگه مصطفی جان!
                              تو کدومو میگی!؟

دیدگاه

با سلام
                                این نقشه ای که مازیار جان گزاشتند یک رو هست وساده.
                                من هم قصد ساختنش رو دارم و می خواستم قطعاتش رو بگیرم اما یک سری تفاوت بین نقشه و pcb هست که من یک نمونشو می گم
                                مثلا" تو نقشه گفته پایه 6و7 آیسی به هم متصل هستند اما در پی سی بی 5 و 6 به هم متصل هستند .
                                اگر باز به نقشه و پی سی بی دقت کنید باز هم ایراد پیدا می کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X