اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط aswhu600
    با سلام : در اینترنت یه گشتی زدم ظاهرا حق باشماست و طلا از نظر رسانایی زیاد هم خوب نیست این بحث از دانشگاه تو ذهنم بود که استادمون میگفت سیم کشی داخل "آی سی ها" را از جنس طلا می گیرن و اینطور در ذهنم جا افتاده بود که طلا در این زمینه حرف اولا میزنه

چیزی که گفتم (مشکل سلف خروجی) در این لینک که از کتابم عکس گرفتم در پاراراف دوم به این مسعله اشاره شده

کیه !!!! یه اصتلاحه مثلا میگن "واقعا از لحاظ عرف و هنجار ها جامعه ما اشکال داره؟"

بله اکثر دوستان حرفه ای هستنده من منکر این مطلب نیستم

خوب یه حرفه ای الکترونیک جزء گروه مشاور و طراح یه شرکت نظامی هست و محصول کارش یه محصول نظامی خیلی مهم میشه

و یه حرفه ای هم هست که از نیاز بازار استفاده میکنه و یه محصول را میسازه و ارائه میکنه

ما به همه اینا میگیم حرفه ای ولی خوب اهمیت و تحصص این دو زمین تا آسمون فرق داره

در مورد آقای بخت آور درسته که نقشه هاش و کتاباش رنگ و بوی تخصصی ندارن ولی کاری که انجام داد بزرگ بود من طرفدار کسی نیستم ولی میدونید با همون کتاب های اول که بیشتر جنبه آموزشی داشت چقدر از نوجونا که دسترسی به منابع نداشتن تونستن توسط کتاب هاش مطلب یاد بگیرن

اگر فقط این مطلب باشه که توسط این کتابها نوجوان ها تونستن از مرحله علاقه به آموزش و در نهایت به منحله عملی وارد بشن کافیه که بگیم در اون شرایط در کارشون موفق بودن

چقدر از بچه ها که در شهرشون اصلا مغازه الکترونیک نبود توانستن با کتاب هاش وارد دنیای الکترونیک بشن

بله در کنارش عیب هایی هم بود مثلا در همون مدار که مثال زدین گفته شده که ترانزیستور های اصلی 2N2219 هست ولی به خاطر نبود این ترانزیستور گفته شده BD139 هم جواب میده در اون زمان در اکثر شهر ها قطعات پیدا نمی شد

یکی از عیب های دیگه تاکید خیلی زیاد به نحوی که ما را متقائد میکرد که برای ساخت یه فرستنده با ید هفت خان رستم را بریم وبا این گفته ها خیلی ها از همون اول دور مدار های مخابراتی را خط کشیدن
    از طلا فقط به این خاطر استفاده میکنن که خاصیت چکش خوریه زیادی داره و حتی میتونن سیمی به ضخامت 1 اتم بسازن :redface:
    فکر کنم منظور منو بد متوجه شدید :NO: منظورم این بود این جمله شما از کجا اومده که کسی تا حالا نشنیده :icon_razz:

دیدگاه

قطعات کلاس D رو گرفتم فردا روی بورد چاپّش میکنم اگه خدا بخواد تا شب آمادست شایدم تا 2 روز دیگه :rolleyes: آخه قطعات اون 2n3055رو هم گرفتم اونم میخوام درش بیارم
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

آقا یکی بمن بگه که بالاخره این pcb درسته یا نه ؟؟؟ اخه یکم مشکل داره مثلا تو شماتیک اصلا اسمی از دیود 4148 نبرده ولی تو pcb زده 4تا میخواد oo: و اینکه تو pcb زده 4 تا مقاومت 2.2 کیلو گذاشنه ولی تو شماتیک اصلا 2.2 کیلو نداره oo: و دوباره اینکه تو شماتیک اومده از دوتا دیود زنر 12 ولت و دوتا دیود زنر15 ولت استفاده کرده در صورتیکه تو پی سی بی از 4 تا دیود زنر 12 ولت استفاده کرده :angry:

فکر کنم باید یه pcb بکشم براش :angry:
        AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
          آقا یکی بمن بگه که بالاخره این pcb درسته یا نه ؟؟؟ اخه یکم مشکل داره مثلا تو شماتیک اصلا اسمی از دیود 4148 نبرده ولی تو pcb زده 4تا میخواد oo: و اینکه تو pcb زده 4 تا مقاومت 2.2 کیلو گذاشنه ولی تو شماتیک اصلا 2.2 کیلو نداره oo: و دوباره اینکه تو شماتیک اومده از دوتا دیود زنر 12 ولت و دوتا دیود زنر15 ولت استفاده کرده در صورتیکه تو پی سی بی از 4 تا دیود زنر 12 ولت استفاده کرده :angry:

فکر کنم باید یه pcb بکشم براش :angry:
          با سلام بر برادر مازیار و سایر دوستان،

داش مازیار، بابا دمت گرم، اینجا هر کی هر چی میگه، شما داری اقدامات عملی خودت رو انجام میدی، خوشم اومد :mrgreen:

من یه نگاهی به PCB انداختم، طراح PCB موقع طراحی یه سری چیزای تکمیلی رو در نظر گرفته، مثلا اون 4148 ها و زنرهای 12 ولتی اضافه رو برای اصلاح مدار گیت ماسفت ها گذاشته و یه دستی توی خروجی پ امپ ها به ترانزیستورها برده و همینطور به جای یه دونه مقاومت 1.5 کیلو یک وات، ترجیح داده که از دوتا 2.2 کیلوی نیم وات موازی شده استفاده کنه که اندازش کوچیکتر باشه و الی آخر، در هر حال همین خوبه برادر، بزن بره، من منتظرت میمونم oo: :biggrin:
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

منم بودم به PCB بیشتر اعتماد میکردم. البته اینهایی که فرمودید نشان از غلط بودن هیچ کدوم از مدارات نیست. غلط یعنی مغایرت PCB با شماتیک. مثلاً جای یه مقاومت یا جهت یه دیود برعکس باشه. اما کم و زیاد شدن قطعات اصلاحاتی است که زمان کار عملی انجام میشه. منم PCB که برای AV800 زدم با شماتیکش یکی دو تا فرق کوچیک داره.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

جوان پهلوان مازیار اسیلسکپ داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                با سلام بر برادر مازیار و سایر دوستان،

داش مازیار، بابا دمت گرم، اینجا هر کی هر چی میگه، شما داری اقدامات عملی خودت رو انجام میدی، خوشم اومد :mrgreen:

من یه نگاهی به PCB انداختم، طراح PCB موقع طراحی یه سری چیزای تکمیلی رو در نظر گرفته، مثلا اون 4148 ها و زنرهای 12 ولتی اضافه رو برای اصلاح مدار گیت ماسفت ها گذاشته و یه دستی توی خروجی پ امپ ها به ترانزیستورها برده و همینطور به جای یه دونه مقاومت 1.5 کیلو یک وات، ترجیح داده که از دوتا 2.2 کیلوی نیم وات موازی شده استفاده کنه که اندازش کوچیکتر باشه و الی آخر، در هر حال همین خوبه برادر، بزن بره، من منتظرت میمونم oo: :biggrin:
                :icon_razz: سلام wall e جون آخه بقیه میخوان بدونن که چطور میشه کلاس D رو طراحی کرد ولی من میگم حالا فعلا بسازیم ببینیم اصلا چجوریه حالا بعدا بریم سراغ طراحیش :agree: راستش منم موافقم که pcb بهتره چون یه سری اصلاحات روش بکار برده ولی من عجله کردم رفتم قطعات شماتیکش رو تهیه کردم . :angry: فقط دیود زنر 12 ولت دوتا بیشتر نگرفتم 4148 رو هم دارمش فقط میمونه اون مقاومت 2.2 که برم ببینم تو محلّه خودمون میتونم پیداشون کنم یا نه . راستی قیمت قطعاتش زیر 5 هزار شد . :agree:

نوشته اصلی توسط ashk
                منم بودم به PCB بیشتر اعتماد میکردم. البته اینهایی که فرمودید نشان از غلط بودن هیچ کدوم از مدارات نیست. غلط یعنی مغایرت PCB با شماتیک. مثلاً جای یه مقاومت یا جهت یه دیود برعکس باشه. اما کم و زیاد شدن قطعات اصلاحاتی است که زمان کار عملی انجام میشه. منم PCB که برای AV800 زدم با شماتیکش یکی دو تا فرق کوچیک داره.
                درسته استاد حق با شماست من یکم عجله کردم :angry: :angry: :angry: :angry:

نوشته اصلی توسط arvinfx
                جوان پهلوان مازیار اسیلسکپ داری؟
                oo:
                سلام آروین جون نه والّا ندارم پولمون به این چیزا نمیرسه :mrgreen:
                AV Maziton 100

دیدگاه

سلام آروین جون نه والّا ندارم پولمون به این چیزا نمیرسه :mrgreen:
                  باید یکی داشته باشی که اینطوری خیلی کارت سخت میشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    باید یکی داشته باشی که اینطوری خیلی کارت سخت میشه!

مگه نیاز به تنظیم کردن داره ؟؟؟ :-?
                    AV Maziton 100

دیدگاه

راستی این دیود زنر هاشو 0.5 وات گرفتم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟ :-?
                      AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                        راستی این دیود زنر هاشو 0.5 وات گرفتم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟ :-?
                        نه مازیار جان
                        تو ماکزیمم ولتاژ تغذیه که 40 ولته، توان مورد نیاز زنر حدود 0.25 وات میشه. پس 0.5 وات کارتو راه میندازه.

دیدگاه

به داش مازیار میبینم که سفتو سخت پیگیری دادا ردیفش کردم مارو هم بی نصیب نگذار .
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پس کجایی دادا این کلاس D به کجا کشید. پوکیدیم که. :wow: :wow:
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

کتاب درست نوشته عزیز ببین:
                              توی پاراگرافی که کادر سیاه داره در مورد مضایا و معایب این نوع تقویت کننده صحبت شده که خط اول حسن - خط دوم عیبی هست که شما فرمودید که توی کادر سبز بهش اشاره کرده خط سوم هم باز عیب سویچینگ رو گفته یعنی 3 موضوع مجزا فکر کنم مشکل توی درک مطلب بوده

ما هم که همینا گفتیم :-?
                              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600

ما هم که همینا گفتیم :-?
                                چیزی در مورد مقاومت سیم نگفته عزیز ولی گفته طراحیش خیلی سخته و باید دقیق انجام بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X