اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپ با ICهای STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپ با ICهای STK

سلام فکر کنم منظورمو بد رسوندم نه ؟
    میگم یک جوری بسازم که هم بشه استریو استفاده کرد هم 5-1
    مثلا من الان میخوام استریو استفاده کنم میام کلید رو رو حالت استریو قرار میدم و صدا به صورت استریو از 4 تا باند کنار خونه پخش میشه یعنی 2تا چپ دارم 2تا راست یا بهتره بگم از دوتا آمپ اسریو دارم استفاده میکنم
    حالا یک فیلم میزارم که حالت 5-1 رو داره میام کلید رو رو حالت 5-1 تنظیم میکنم تا صدا تو اون حالت پخش بشه
    حالا منظورمو بهتر گفتم ؟ :agree: :question:
    من شاگردتونما تنهام نزارینا چون میخوام امشب به یک نتیجه درست درمون در باره این آمپ برسم :nerd:
    kohsarimog@gmail.com
    بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
    [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

من که فهمیدم

اما یه سوال . اون فیلمی که حالت 5.1 داره با 6 ورودی مجزا قراره به آمپ ها وصل بشه ؟ از خروجی های 6 کانال آنالوگ کارت صدا استفاده میکنید؟
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

کوهی جان nn هم درست میگه برای پخش داشتن صدای 5.1 یه فیلم باید خروجی 5.1 داشته باشی .در غیر اینصورت صدا 5.1 نیست فقط از چند تا بلندگو پخش میشه
        مثلا این مداری هم که من گذاشتم میاد ورودی استریو رو به 6 قسمت تقسیم میکنه اما صدا ها رو تفکیک نمیکنه .برای تفکیک صداها باید دستگاهی که صدارو پخش میکنه قابلیت پخش صدای 5.1 رو داشته باشه.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام به دوستای خوب روزتون بخیر
          راستش من خود دستگاه 5-1 رو ندارم
          من این آمپ و متعلقاتشو برا داداشم میخوام بسازم عید عروسیشه
          یک جوریم نیست که به وسایلش دسترسی داشته باشم
          نوشته اصلی توسط nn20
          من که فهمیدم

اما یه سوال . اون فیلمی که حالت 5.1 داره با 6 ورودی مجزا قراره به آمپ ها وصل بشه ؟ از خروجی های 6 کانال آنالوگ کارت صدا استفاده میکنید؟
          nn20 راستش من کامل متوجه منظورتون نشدم
          خوب دستگاهی که میخوام واسش بسازم خروجیه 5-1 رو داره
          اصل کار هم خود دستگاه هست که حالت 5-1 رو رو خروجیش داشته باشه درسته ، این آمپ میاد فقط خروجیه دستگاه رو تقویت میکنه درسته حالا میخواد خروجی دستگاه هرچی باشه آمپ هم میاد همونو تقویت میکنه مثلا اگه ما بیام یک دستگاه معمولی که حالت اسریو داره رو به این آمپ بزنیم مثلا فقط از دوتا باند جلو و ساب صدا در میاد و رو حالت 5-1 صدا از تمام باندها
          برای رفع مشکل استریو میگم یک کلید بزارم که صدا از 2تا باند عقب هم در بیاد
          حالا شما چی میگین چیزی که گفتم درسته یا نه ؟
          kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
            خوب دستگاهی که میخوام واسش بسازم خروجیه 5-1 رو داره
            اصل کار هم خود دستگاه هست که حالت 5-1 رو رو خروجیش داشته باشه درسته ، این آمپ میاد فقط خروجیه دستگاه رو تقویت میکنه
            اول از همه شما بفرمایید که این دستگاهی که فرمودید چیه ؟

دوم اینکه من متوجه منظورتون شدم ولی همونطور که دیشب گفتم ، در سیستم 5.1 هر 6 کانال بدون هیج واسطه(تون کنترل ، فیلتر ساب و کراس) به 6 آمپ وصل هستن . یعنی منظورم اینه که کانال ووفر هم صدا هاش از قبل با فیلتر ظبط شده .

ولی وقتی بخواین استریو رو پخش کنید باید برای ساب یه میکسر مونو و یه فیلتر قرار بدین

شما پاسخ سوالم رو بفرمایید تا من بگم...

دیدگاه

فکر کنم از دستم کفری شدی نه
              فهمیدم ! یک تلوزیون سونی گرفتن ولی هنوز دستگاه dvd رو نه مگه فرق میکنه چی باشه کامپیوتر یا دستگاه cd یا تلوزیون یا هر چیز دیگه ای مسئله اینه که خروجیش 5-1 باشه
              این مطلب رو که گفتین
              نوشته اصلی توسط nn20
              اول از همه شما بفرمایید که این دستگاهی که فرمودید چیه ؟
              ، در سیستم 5.1 هر 6 کانال بدون هیج واسطه(تون کنترل ، فیلتر ساب و کراس) به 6 آمپ وصل هستن . یعنی منظورم اینه که کانال ووفر هم صدا هاش از قبل با فیلتر ظبط شده .
              ولی وقتی بخواین استریو رو پخش کنید باید برای ساب یه میکسر مونو و یه فیلتر قرار بدین
              شما پاسخ سوالم رو بفرمایید تا من بگم...
              نمیدونستم
              خوب بازم میشه همچین چیزی که میگم رو ساخت درسته ؟
              رو حالت 5-1 میایم فقط از تقویت کننده آخر استفاده میکنیم و تو حالت استریو از کل مدار ؟
              درسته ؟
              shahinbahari جان تو این صفحه http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59473.0
              این عکس رو گذاشته

رو حالت استریو همچین حالتی میشه نه؟
              دقیقا همین نیست اما بازم نزدیک به جوابه نه؟
              nn20 جان شرمنده اگه میشه با عکس منو متوجه کنی بهتر متوجه میشم
              ممنون
              kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

نه اگه قرار بود ناراحت بشم جواب نمیدادم.

یه شماتیک از منظورم میذارم

ولی اینو بگم که من تلویزیون یا دی وی دی پلیری ندیدم که خروجی 5.1 آنالوگ داشته باشه!! معمولآ خروجی Digital RCA یا S/PDIF دارن که نمیشه مستقیم به آمپ وصل کرد.

خروجی 5.1 آنالوگ فقط روی یه دستگاههای به نام DOLBY/DTS decoder وجود داره که اون خروجی هایی که بالا گفتم رو به آنالوگ تبدیل میکنه

دیدگاه

داداش مسئله واسم داره هی تاب میخوره میترسم بمونم توش
                  ام از یک لحاظ که خوبه اطلاعاتم میره بالا
                  دست گلت درد نکنه که راهنماییم میکنی
                  یعنی میگی این دستگاه ها خروجی 5-1 اصلا ندارن oo:
                  kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

والا من که تا حالا ندیدم داشته باشن . اکثر آ مپلی فایرهایی هم که مخصوص صدای 5.1 هستن و قراره به DVD پلیر وصل بشن ، حداقل یکی از اون دو ورودی دیجیتال رو دارن که ساختنش تقریبآ غیر ممکنه چون نمیصرفه

شرمنده وقت نداشتم مجبور شدم رو کاغذ بکشم

یکیش شبیه همون شماتیکی هست که بالا گذاشتین

اون یکی هم برای حالت 6 کانال مجزا هست . بعضی گزینه ها که اختیاری هست نبودش مهم نیست . ولی اگه تو حالت استریو بلندگوی Center کار نکنه بهتره . برای همین زدم اختیاری

البته من یکم سخت گیرم . بذار دوستان دیگه هم نظر بدن . اونوقت شاید از سردر گمی در بیاین .

چون اینایی که من گفتم مطابق همون محصولات ساخته شده شرکتی هست .شما که نمیخوای عین همونا بسازی. چون با امکانات ما غیر ممکنه .

یه آیسی گیر نیاد دیگه هیچی...

خیلی مثل من سخت نگیرین . ان شاء الله حل میشه

دیدگاه

این یکی از بهترین آمپلی فایرهای خانگی 5.1 هست . همونطور که میبینید تمام ورودی های آنالوگ استریو (دوکاناله) هستن و برای سیستم 5.1 باید از یکی از ورودی های دیجیتال S/PDIF یا COAXIAL استفاده کرد . این نشون میده که DVD پلیر ها فقط خروجی 6 کانال رو دیجیتال دارن که از طریق اون میتونن به یه همچین آمپلیفایری وصل بشن.

البته ممکنه با خروجی آنالوگ هم پیدا بشه ولی من ندیدم :sad:

دیدگاه

سلام. چرا دارند. الان دیگه میشه گفت همشون آنالوگ رو دارند. من خودم یه dvd چینی دارم. سان استچ اگر اشتباه نکنم. 42 تومن گرفتم 5.1 رو هم ساپورت میکنه. ولی سوال اینه که مگه برای عروسی نمیخوای؟؟؟ 5.1 به درد عروسی نمیخوره که!!!
                        برای عروسی صدای استریو لازم داری با یه جفت ست آمپلی به درد بخورد با چند تا باند حسابی. این سیستم 5.1 شما مگه چقدر قراره قدرت داشته باشه که پس یه عروسی بر بیاد.؟! اگر در حد همین سینماهای خانگی باشه که صداش تو عروسی خفه میشه.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد یعنی روی دستگاه 6 تا جا فیش برای خروجی 6 کاناله وجود داره . چه جالب من ندیدم تا حالا :eek:

دیدگاه

سلام من اومدم
                            nn20 ای ول نقاشیت هم عالیه ها مخصوصا خطط
                            من کم کم داشتم به این نتیجه میرسم اون حالت استریو اما استفاده از تمام بلندگوها رو بسازم بیتره اما اینجا استاد اشک مارو دوباره امید وار کرد ؟
                            حالا میشه 5-1 رو بسازم با امکاناتی که تو بازار هست و من دارم ؟
                            بعدشم من که سخت نمیگیرم یکم دیر میگیرم
                            راستی این سنتر یا مرکز به چه کار میاد ؟
                            دوست عزیز و خوبم shahinbahari تو پیغام های خصوصی جوابو دادن اما من میخوام کسایی که مثل من هستند هم با این مطالب اطلاعاتشون کمی بیاد بالا پس با اجازه خودش مطلب رو میزارم
                            نوشته اصلی توسط shahinbahari
                            سلام.
                            .................................................. .....................................
                            ..........................
                            برای داشتن صدای دالبی یا همون 5.1 خودمون (تو سالن ها 7.1 یا 7.2) باید منبع پخش صداتون این خروجی رو بده.یعنی چند لایه برای صدا باشه و سیستم اون رو تفکیک کنه. تو خیلی از سیستم ها 6 تا خروجی میزارن که بسته به تقویت شدنش یا نشدنش به آمپ یا بلندگوی مربوطه وصل میشن. سیستم هایی مثل سینما های خانگی هم چون کلا یه مجموعه هست همه اینا رو تو خودش داره.
                            یه سری دیگه از سیستم ها هم فقط خروجی دیجیتال دارن و صدای آنالوگ رو استریو میدن.
                            اما اگه ما سورس مون یا پخش کننده مون دالبی نبود!!!
                            یه سری سیستم های پردازش صوت هستند که با داشتن صدای چپ و راست یه جورایی صدای دالبی رو شبیه سازی میکنند.راه انداختن چنین چیزی کار ما نیست چون پروژه بزرگی هست برا خودش.
                            اون عکسی که من گزاشتم یه جورایی صدای 4.1 رو میده اما نه به صورت خیلی حرفه ای چون یه سیگنال استریو رو تبدیل کردم.برای یه بلندگوی که کم داره هم میتونید همون طور که من ساب رو اضافه کردم اضافه کنید اما با فیلتر نوع دیگه!
                            یه چیزی از آب در میاد که ظاهرش 5.1 هست اما تفکیک صوتی رو مثل اون نداره!
                            راستی این فیلتر LPF که نوشتی اختیاری یعنی چی ؟ چرا بالا نوشتی اختیاری و پایین نوشتی اجاری ؟
                            من خروجی ساب هم میخوام بزارما؟
                            kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت آمپ با ICهای STK

نوشته اصلی توسط kohsarimog
                              فکر کنم از دستم کفری شدی نه
                              فهمیدم ! یک تلوزیون سونی گرفتن ولی هنوز دستگاه dvd رو نه مگه فرق میکنه چی باشه کامپیوتر یا دستگاه cd یا تلوزیون یا هر چیز دیگه ای مسئله اینه که خروجیش 5-1 باشه
                              این مطلب رو که گفتین نمیدونستم
                              خوب بازم میشه همچین چیزی که میگم رو ساخت درسته ؟
                              رو حالت 5-1 میایم فقط از تقویت کننده آخر استفاده میکنیم و تو حالت استریو از کل مدار ؟
                              درسته ؟
                              shahinbahari جان تو این صفحه http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59473.0
                              این عکس رو گذاشته

رو حالت استریو همچین حالتی میشه نه؟
                              دقیقا همین نیست اما بازم نزدیک به جوابه نه؟
                              nn20 جان شرمنده اگه میشه با عکس منو متوجه کنی بهتر متوجه میشم
                              ممنون
                              امپلی من دقیقا همین چیزیه که شما مد نظرتونه.توی تاپیک تصاویر عکس گذاشتم.تمام مدارات هم توسط دوستان ساخته شده و امتحان خودشونو پس داده.من هم زمانی که میساختمش قصد داشتم 5.1 بسازم که بعد پشیمون شدم.الان واقعا راضیم

دیدگاه

چون تو حالت 6 کانال مجزا همونطور که قبلآ گفتم کانال ووفر خودش با فیلتر ضبط شده اما حدود 200 تا 50 هرتز هست .

اگه سابتون دفترچه راهنماداشته باشه ( محدوده فرکانس کاریش رو نوشته باشه ) ، اونوقت اون فیلتر فرکانس مناسب سابتون رو عبور میده. اگر مینی ساب یا ووفر معمولی هست فیلتر الزامی نیست. باشه هم فرق زیادی نداره.

اما تو حالت استریو (پخش آهنگ) فیلتر حتمآ باید باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X