اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپ با ICهای STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپ با ICهای STK

اول از مدیر محترم سایت خواهش میکنم در زیر صفحه همین محل تایپ رو قرار بده تا ما تو این تایپیک ها هی واسه یک جواب تاب نخوریم
    ممنون میشم که کمی هم به فکر ما تنبل ها هم باشید
    دوم
    mebk1988 جون شما با چی ساختی با STK یا tda یا چیز دیگه اگه برای شما مقدور هست فایل هاتونو کامل واسه مابزارین ممنون میشم و همه دعات میکنن
    و دوم آدرس اون صفحه ای که گذاشتین رو هم برا ما بزارین
    بازم ممنون از کمکتون
    nn20 جون دیگه فهمیده فهمیده شدم اینایی که گفتی رو
    دیدی حرفتو گوش کردم عکس بچگیامو هم گذاشتم
    بابا ما شاگردتیم هرچی بگی گوش میکنیم
    این رفیقمون هم بزار اطلاعاتشو در باره مداری که ساخته به ما بده تا بریم سراغ بقیش
    من خیلی دوست دارم که استاد اشک maziyar123 و محمد.ح و hs67 و New-Ray و Mostafa65 و mohammad1365 و علم فردا عزیز و shahinbahari و علی علی پور ریکنده جان و aswhu600 و vahidsport و.... خیلیای دیگه که یادم نمیاد بیان یک سری اینج و مارو با کمکهاشون و اطلاعاتشون خوشحال کنن
    فعلا بای
    kohsarimog@gmail.com
    بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
    [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      این کارو با استفاده از پردازنده ها و با برنامه های مخصوص انجام میدن...
      فکر می کنم حتی مدارات آنالوگ هم برای این کار طراحی و استفاده شده...
      حتی فقط با یه سری آیسی ویژه هم این کار انجام میشه اما از لحاظ کیفیت سیستم های دارای پردازنده بهتر هستند
      البته اگه منظورت اینه که سیستم 5.1 برای موسیقی کیفیت و کارائی سیستم استریو رو داره باهات موافقم،بنظرم 5.1 فقط برای فیلم مناسبه...
      hsجان هر چقدر هم که از پردازنده قوی استفاده کنن باز هم کیفیت کار عالی نمیشه(به همون دلایلی که دوستان فرمایش کردن). :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
        اول از مدیر محترم سایت خواهش میکنم در زیر صفحه همین محل تایپ رو قرار بده تا ما تو این تایپیک ها هی واسه یک جواب تاب نخوریم
        ممنون میشم که کمی هم به فکر ما تنبل ها هم باشید
        دوم
        mebk1988 جون شما با چی ساختی با STK یا tda یا چیز دیگه اگه برای شما مقدور هست فایل هاتونو کامل واسه مابزارین ممنون میشم و همه دعات میکنن
        و دوم آدرس اون صفحه ای که گذاشتین رو هم برا ما بزارین
        بازم ممنون از کمکتون
        nn20 جون دیگه فهمیده فهمیده شدم اینایی که گفتی رو
        دیدی حرفتو گوش کردم عکس بچگیامو هم گذاشتم
        بابا ما شاگردتیم هرچی بگی گوش میکنیم
        این رفیقمون هم بزار اطلاعاتشو در باره مداری که ساخته به ما بده تا بریم سراغ بقیش
        من مداری که جناب علم فردا و اچ اس عزیز پیشنهاد کردن ساختم که مدار گسسته هست و160 وات توان داره. :wow:
        برای کنترلش هم از pt2313 استفاده کردم که جناب کاخکی ساختن.الان تاپیکشو میزارم

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0
          اینم مثل همونه ولی استریو طراحی شده
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
          اینم pt2313 البته برنامه کاملشو صفحات اخر گذاشتم
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
          :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
            استاد یعنی روی دستگاه 6 تا جا فیش برای خروجی 6 کاناله وجود داره . چه جالب من ندیدم تا حالا :eek:
            nn جان الان تقریبا 80% دستگاها خروجی انالوگ 5.1 رو دارن من هم زیاد دیدم اتفاقا چند روز پیش یه سیستم سینما خانگی رو وصل کردم سورس هم dvd بود .
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
              کوهسار جان الان دقیقا شما چی میخوای ؟؟؟ سیستم 5.1 با ورودی جداگانه برای هر کانال یا سیستم 5.1 با ورودیه 2 کانال ؟ :-?

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                nn جان الان تقریبا 80% دستگاها خروجی انالوگ 5.1 رو دارن من هم زیاد دیدم اتفاقا چند روز پیش یه سیستم سینما خانگی رو وصل کردم سورس هم dvd بود .
                اگه ممکنه یه عکسی بذارین تا من هم ببینم.
                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام ممنون از همتون
                  mebk1988 جان این صفحه هایی که گذاشتی پر مدار آدم قاتی میکنه
                  کدومو ساختی اگه میشه نقل قولش رو اینجا بزار
                  به به gh.kh جان من فعلا از دیجیتال سرم نمیشه ( دیییییییییییجییییییییییییتتتتالللللللم کجا بببببببود :mrgreen این دستگاه هایی که شما دیدی خروجی آنالوگ هم داره تا بتونم این دستگامو بسازم
                  بهههههههههه داداش مازیار جان خونمونو روشن کردی مانیتور سوخت :mrgreen:
                  مازیار جان هرکدومو که بشه
                  فعلا داریم رو دستگاه هایی که هست و خروجیهاشون بحث میکینیم ببینیم چجوریه دستگاه ها خروجی آنالوگ دارن واسه 5-1یا نه
                  خوب اگه از این موضوع نتیجه ای نگرفتم میرم سراغ 5-1 با ورودی استریو
                  منو ببین چی خوش شانسم یک موقعی اومدم که همتون نیستین
                  فعلا :bye
                  kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

دوستان سلام من از توی وسایلم یک IC پیدا کردم هم میشه واسه منبع تغذیه سویچینگ استفادش کرد هم ساب ووفر هم آمپ و دیگه نمیدونم میشه استفادش کرد
                    tl494
                    جالب اومد واسم
                    :read:
                    kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog

بهههههههههه داداش مازیار جان خونمونو روشن کردی مانیتور سوخت :mrgreen:
                      مازیار جان هرکدومو که بشه
                      فعلا داریم رو دستگاه هایی که هست و خروجیهاشون بحث میکینیم ببینیم چجوریه دستگاه ها خروجی آنالوگ دارن واسه 5-1یا نه
                      خوب اگه از این موضوع نتیجه ای نگرفتم میرم سراغ 5-1 با ورودی استریو
                      منو ببین چی خوش شانسم یک موقعی اومدم که همتون نیستین
                      فعلا :bye
                      سلام داداش علکی تقصیر من ننداز مانیتورت به خاطر نوسان برق سوخت [-(
                      شوخی کردم

خوب اگرم دستگاها خروجی واسه 5.1 داشته باشن بازم بستگی به اون مثلا فیلمی داره که میخوای پخشش کنی که اونم باید قابلیت 5.1 داشته باشه تا صدا رو از هر 6 تا خروجیش خارج کنه

برای استفاده منزل میخوای ؟؟؟ برای کامپیوتر یا ..... ببین مادربوردت خروجی صدا 8 کاناله داره ؟؟ 7.1
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام داداش مازیار جان
                        ......
                        من میخوام این دستگاه رو تجربه کنم ولی اولش میخواستم بدونم این چجوریه چجوری کار میکنه و...
                        حالا که دوستان گفتن و من هم فهمیدم اگه مطلب دیگه ای جا نمونده باشه ؟!
                        و این مسئله رو میخوام بدونم دستگاه هایی مثل dvd یا cd یا وسایل خونگیه دیگه همچین چیزی رو به عنوان خروجی آنالوگ ها دارن ؟ نه دیجیتال
                        مازیار جان خروجی 8 کاناله رو که قول نمیدم اما 5-1 رو هی
                        فکر کنم خروجیه کارت صدام همچین حالتی رو داشته باشه چون تو تنظیماتش هست
                        برا استفاده منزل کنار دستگاه های صوتی دیگه نه کامپیوتر ، برای تست اگه فیلمی اینجوری گیر بیارم از کامپیوتر میتونم استفاده کنم
                        --------------------------------------------------
                        آقا کامپیوتر من خروجی واسه 4 تا بلند گو داره بقیر از ساب
                        اینم عکسش

درسته یا نه؟
                        kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          اگه ممکنه یه عکسی بذارین تا من هم ببینم.
                          بیا دادا اینم عکس
                          http://apusauction.com.au/images/dvd...K07%20copy.jpg
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوست من تا جایی که من دیدم کامپیوتر شما فقط خروجی استریو داره. یک ورودی میکروفن + ورودی لاین+ خرجی اسپیکر.
                            اگر 5.1 بخوای باید پشت کیس به جای 3 تا فیش 6 تا و یا بیشتر فیش داشته باشی. داری؟؟
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک خوشبختانه کیس داداشم داره
                              6تا فیش خروجی داره
                              استاد دستگاه هایی که گفتم بقیر از کامپیوتر خروجی آنالوگ 5-1 دارن :question:
                              ( با قیمت های معمولی تو بازار کشورمون که بتونم بگیرم )
                              kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

بله . اکتر DVD PLAYER های موجود دارند. پشتشون فیشهای سبز و آبی رو میتونید ببینید.
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X