اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با 2N3055 و MJ2955

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با 2N3055 و MJ2955

نوشته اصلی توسط maziyar123
    سلام داداش لیلی زن بود یا مرد ؟؟ :-? داداش گفتم که قطعات اون امپلیه که (اوّل مصفی گذاشته بود و بعد جولی اومد کاملش رو گذاشت) :mrgreen: رو گرفتم میخوام بسازم ...

فردا که هیچ از پس فردا start .
    :applause: :applause: :applause:
    فردا دیره از الان شروع کن که وقت طلا هست
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام
      اینو که اول مصفی گذاشت بعد جولی کاملشو گذاشت قطعتش راحت پیدا میشه ؟ اون که ترانزیستور های استاده داره بهتر یا قابلمه ای ؟ یا فرقی نداره ؟ ترانزیستور های قابلمه ای پیدا میشه یا استاده ؟ PCB سایز اصلیه ؟

دیدگاه

حالا هی شما من رو مسخره کنید :sad: مازیار تقصیر توئه ها امیدوارم ساب 3010 بترکه :mrgreen:

دیدگاه

قطعات آمپلیه ( اول مصطفی گذاشت بعد جولی اومد کاملش کرد :mrgreen: ) راحت پیدا میشه اون قابلمه ها هم که گرفتم دونه 1500 تومن روش زده مالزی .
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            حالا هی شما من رو مسخره کنید :sad: مازیار تقصیر توئه ها امیدوارم ساب 3010 بترکه :mrgreen:
            من کاره ای نبودم مازیار گفت منم گفتم :mrgreen:
            نقاش کن بازم گفت

قطعات آمپلیه ( اول مصطفی گذاشت بعد جولی اومد کاملش کرد :mrgreen: ) راحت پیدا میشه اون قابلمه ها هم که گرفتم دونه 1500 تومن روش زده مالزی .
            PCB چی ؟ سایز اصلیه ؟ فکر نمی کنی خنک کننده زدن با قابلمه ای سخت باشه ؟

دیدگاه

سلام

بالاخره کارش تموم شد . اومدیم زدیم به برق دیدم در ارض 5 ثانیه اون قابلمه ها به شدّت داغ میکنن .

تمام قطعات خودشو گذاشتم . مولتی ترن رو هم یه 200 اهم خریده بودم که بعدا فهمیدم خرابه . یه 5 کیلو داشتم که اونو گذاشتم البته روی 200 اهم تنظیمش کردم. اون ptc و سلف رو نذاشتم . ینی اتصال کوتاشون کردم . ترانزیستورا هم کاملاً عایق بندی شدن . و اینکه امیتر و بیس اون قابلمه ها قبل از تست 103 اهم به هم راه میدادن.

تا حالا کسی همچین مشکلی داشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که ترانزیستورای قابلمه شدیدا داغ بشن تو همون لحظه اول ؟
              AV Maziton 100

دیدگاه

سلا م دادا با تغذیه چند ولت تست کردی.ترانزیستورا سالم هستن .
                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                امروز رو کامل زندگی کن...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                  سلا م دادا با تغذیه چند ولت تست کردی.ترانزیستورا سالم هستن .
                  سلام با تغذیه دوبل 38 dc . ترانزیستورا باید سالم باشن . حالا نمیدونم دلیل داغ کردنشون چیه ؟
                  AV Maziton 100

دیدگاه

یه موقعی قصد ساختنشو داشتم. از سایت silicon chip گرفته بودم. توی فروم خارجی هم دنبال کاراش بودم. منم چون اون سلف رو نداشتم نساختمش. خواستم بدم بیرون بپیچند بران که گفت 50 تومن :eek:
                    منم بیخیالش شدم. ولی توی فروم من هم جواب شما رو مطرح کردم که گفتم "جامپر بزنم" اونا هم گفتند به هیچ وجح اینکارو نکن. شاید دلیل داغ شدنش همین باشه.
                    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

یه چیزی یادم رفت بگم . این ترانزیستور ها اصولا همینطوری هستند. زود داغ میکنن. یه دوستی دارم اونم کارش همین چیزا هست (آمپلی) اون موقع که میخواستم شروع کنم اون راهنمام بود دوتا از همین آمپا داد به من که با همین ترانزیستور 2N3055 بود.. میگفت اگه تونستی با گرماش کنار بیایی باش کار کن. خیلی عجیب داغ میکنن.
                      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سلام

بالاخره کارش تموم شد . اومدیم زدیم به برق دیدم در ارض 5 ثانیه اون قابلمه ها به شدّت داغ میکنن .

تمام قطعات خودشو گذاشتم . مولتی ترن رو هم یه 200 اهم خریده بودم که بعدا فهمیدم خرابه . یه 5 کیلو داشتم که اونو گذاشتم البته روی 200 اهم تنظیمش کردم. اون ptc و سلف رو نذاشتم . ینی اتصال کوتاشون کردم . ترانزیستورا هم کاملاً عایق بندی شدن . و اینکه امیتر و بیس اون قابلمه ها قبل از تست 103 اهم به هم راه میدادن.

تا حالا کسی همچین مشکلی داشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که ترانزیستورای قابلمه شدیدا داغ بشن تو همون لحظه اول ؟
                        سلام داش مازیار
                        حالا صداش چطوره ؟ قدرت ؟ کیفیت ؟
                        هیت سینک گذاشتی ؟
                        اون سلف هیچ نقشی تو داغ شدن مدارت نداره!

دیدگاه

اره دادا تست کردی صدا داری کیفیت داره یا نه؟
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ممنون از دکتر و علم فردا و gh عزیز که جواب دادن .

نه والّا تست صدا نگرفتم . آخه اونقدر داغ میشد که جرات نکردم بیشتر از این روشن نگرش دارم . ینی این داغ شدن طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: آخه در این حدّ ؟؟ اونم هر 4 تا ؟؟؟؟؟؟؟
                            AV Maziton 100

دیدگاه

خروجی اتصال کوتاه نشده ؟ قلع ی چیزی ؟
                              یه بلدگو به خروجی بزن ببین اصلا صدا میاد ؟

دیدگاه

ممنون از دکتر و علم فردا و gh عزیز که جواب دادن .

نه والّا تست صدا نگرفتم . آخه اونقدر داغ میشد که جرات نکردم بیشتر از این روشن نگرش دارم . ینی این داغ شدن طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: آخه در این حدّ ؟؟ اونم هر 4 تا ؟؟؟؟؟؟؟
                                سلام
                                مازیار جان به نظرم مشکل شما از تنظیم اون پتانسیومتر هست . احتمالا" شما مولتی ترن رو بیرون مدار تنظیم کردی و بعد مونتاژ کردی اما باید تو مدار و در حال کار تنظیمش کنی . من اگر جای شما بودم ابتدا ترانزیستورها رو چک میکرد تا ببینم سالمن یا نه؟
                                بعد مولتی ترنی رو که تو نقشه گفته تهیه می کردم و بعد بدون دادن ورودی ولت متر رو به خروجی وصل می کردم و خروجی رو چک می کردم شما نباید تو خروجی ولتاژ داشته باشی
                                من با ترانزیستورهای قابلمه ای کار کردم و گرمای زیادی ایجاد نمی کنند البته هیت سینکت هم نباید کوچیک باشه
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X