اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر 4 کانال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر 4 کانال

نوشته اصلی توسط ashk
    پیشنهاد من 4432 برای بلندگوها و مدار دارلینگتون هم برای ساب. الان مازیار جان میاد آدرس تاپیکش رو بهتون میده.
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

عرض ارادت خدمت اقا مازیار
      راستش امروز باز هم اینترنتو گشتم و رسیدم به این http://www.redcircuits.com/Page123.htm
      مشخصلتشو دیدم فکر کنم کیفیت خیلی بالایی داشته باشه حالا میخوام نظر شما اساتیدو راجع بهش بدونم و اینکه نسبت به 4432 بهتره؟
      خیلی دوست دارم خودم امپی بسازم که وقتی باهاش اهنگ گوش میدم حسابی لذت ببرم به خاطر همین دنبال یه امپ خیلی ترو تمیز میگردم.اگه این امپی که لینکشو گذاشتم مورد تایید شما باشه 2تا ازش میسازم تا صدای استریو داشته باشم.

دیدگاه

سلام یوسف جان این مداری که گذاشتی درایوش خیلی ضعیفه و به نظر من اصلا قابل مقایسه با 4432 نیست .
        من خودم یه سیستم 2.1 راه انداختم . برای ساب همون مدار آمپلیه دارلینگتونه هست که استاد اشک لینکشو گذاشت :rolleyes: و برای کانال چپ و راست اومدم از stk4392 استفاده کردم قدرتش از 4432 کمتره کیفیت فوق العاده ای داره شما از همون 4432 بگیر برای کانال چپ و راست و اون آمپلیه دارلینگتونه رو هم برای ساب استفاده کن اگه تغذیه دارلینگتونه مناسب باشه مطمئن باش حسابی سابو تکون میده (البته سعی کن ساب 12 اینچ بگیری نه بیشتر)
        AV Maziton 100

دیدگاه

ممنون مازیار جان مشخصات 4392 رو دیدم که قدرتش روی هر کانال 15 وات بود.بچه های دیگه صفحه قبل گفتن که کیفیت امپلی فایر ترانزیستوری بهتره.حالا سوالم اینه که 4392 در مقایسه با این مداری که من گذاشتم از نظر توان 18 وات در مقابل 15 واته(البته روی یک کانال) ولی از نظر کیفیت و دیتیلی که از اهنگ پخش میکنند 4392 (ای سی خودتون) بهتره یا مداری که با irf530/irf9530 ساخته شده و لینکشو گذاشتم؟(با توجه به thd=0.15 در مدار ترانزیستوری در حالت توان ماکس و thd=1 برای 4392 در حالت توان ماکس)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
            عرض ارادت خدمت اقا مازیار
            راستش امروز باز هم اینترنتو گشتم و رسیدم به این http://www.redcircuits.com/Page123.htm
            مشخصلتشو دیدم فکر کنم کیفیت خیلی بالایی داشته باشه حالا میخوام نظر شما اساتیدو راجع بهش بدونم و اینکه نسبت به 4432 بهتره؟
            خیلی دوست دارم خودم امپی بسازم که وقتی باهاش اهنگ گوش میدم حسابی لذت ببرم به خاطر همین دنبال یه امپ خیلی ترو تمیز میگردم.اگه این امپی که لینکشو گذاشتم مورد تایید شما باشه 2تا ازش میسازم تا صدای استریو داشته باشم.
            سلام
            یوسف جان این مداری که لینک دادی خوب نیست! شایدم من نتونستم خوب راش بندازیم. ماسفتاش زود سوخت!!!!

دیدگاه

اقا شرمنده شانس ماست دیگه پس قیدشو میزنم. :angry:
              پس نکنه این یکی هم مثل همونه؟http://www.redcircuits.com/Page2.htm :cry2:
              البته این یکی به pre نیاز نداره بر خلاف قبلیه و ولتاژ مورد نیازش هم -33 تا 33 هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
                ممنون مازیار جان مشخصات 4392 رو دیدم که قدرتش روی هر کانال 15 وات بود.بچه های دیگه صفحه قبل گفتن که کیفیت امپلی فایر ترانزیستوری بهتره.حالا سوالم اینه که 4392 در مقایسه با این مداری که من گذاشتم از نظر توان 18 وات در مقابل 15 واته(البته روی یک کانال) ولی از نظر کیفیت و دیتیلی که از اهنگ پخش میکنند 4392 (ای سی خودتون) بهتره یا مداری که با irf530/irf9530 ساخته شده و لینکشو گذاشتم؟(با توجه به thd=0.15 در مدار ترانزیستوری در حالت توان ماکس و thd=1 برای 4392 در حالت توان ماکس)
                خواهش میکنم خوب stk هم داخلش به صورت گسسته (یا همون ترانزیستوری ) هست دیگه البته تو ایسی هم ترانزیستور داره منتها بهش میگن مجتمع . در کلّ stk همون مدار گسسته هست کیفیتش با اون ترانزیستوریا هیچ فرقی نداره تازه ورودیش حسّاس تره .
                AV Maziton 100

دیدگاه

شما 4432 رو استفاده کن خوشت نیومد من ازت میخرمش.OK؟؟؟
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من مخلص شما هم هستم
                    4432 رو میخرم احتمالا بعدشم یه مدار ترانزیستوری بسازم دوست دارم هر دوشو امتحان کنم.

دیدگاه

شما آقایی. خیالت راحت یه انجمن کمکت میکنه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

راستی یه سوال دیگه هم دارم این مدار ترانزیستوریه(با irf530/9530) کلاسش a هست یا ab
                        اون 4432 چطور؟

دیدگاه

هر دو تا AB هستند.

دیدگاه

واقعا ممنونم :applause:

دیدگاه

دوستان یه سوال دارم
                              میخوام بدونم stk 400-290 , stk402-270 از نظر کیفیت با هم تفاوت دارن؟واینکه اصلا تو ایران پیدا میشن؟

دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم تمام stk ها عالین . فقط برای توان های بالاتر اگه از آمپلی ماسفتی استفاده کنی بهتره .
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X