پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فایرر
ممنون از جوابتون در مورد STK ید بگم که چون هنوز در مورد شماره دلخواهم تصمیم نگرفتم برای همین فعلا شماتیکی ندارم ولی شماتیک رو که پیدا کردم میگردم دنبال این که گفتین.
اها فهمیدم 
راستش چون این مدار مونوئه گفتم دردسرش زیاده زدن 2 تا pcb براش برای همین میخواستم ببینم قسمت اتصال کوتاهش جدا میشه که به یه مدار محافظ استریو دیگه بزنم یا نه...
یکی از دلیل های این که گفتم از این مدار استفاده نکنم همین کنترل فنش بود اخه خودم یه مدار درست کردم که فن رو توی دمای دلخواه که با یه پتانس قابل تغییره با فعال کردن یه رله روشن میکنه ویل این اینطوری نیست ولی در کل بهتر از مدار منه و فن هم 24 ولته ولی اون 7912 که گذاشته مگه خروجی 12 نمیشه؟
خوب شما باید تو نقشه stk نگاه کنی و مقاومت رو از خروجی IC قبل از اینکه بره به قطعه ای دیگه وصل کنی و اون مقاومت 5.6 . امیتر ترانزیستور 5401 رو به خروجی IC بعد از تمام قطعات وصل کنی من نمیدونم که ای سی stk نقشش چطوریه باید چک کنی ببینی
ورودی باید بهش دوبل 18 بدی یه خروجی دوبل 15 هم گذاشته برا دستگاه دیگه اگه نقشه b500 رو کامل داشته باشی میبینی
اره یه led باید وصل کنی به اونجا برا نشون دادن پروتک
اره یه led باید وصل کنی به اونجا برا نشون دادن پروتک

خودش مدار کاملیه برا چی میخوای مدار اتصال کوتاه رو جدا کنی و به مدار دیگه بزنی؟
تازه این مدار تو دمای 60 درجه که رسید فن با اخرین سرعت میچرخه و اگه دما به 90 برسه مدار خروجی رو قطع میکنه یعنی رله قطع میشه تا امپلی نسوزه
تازه این مدار تو دمای 60 درجه که رسید فن با اخرین سرعت میچرخه و اگه دما به 90 برسه مدار خروجی رو قطع میکنه یعنی رله قطع میشه تا امپلی نسوزه
یکی از دلیل های این که گفتم از این مدار استفاده نکنم همین کنترل فنش بود اخه خودم یه مدار درست کردم که فن رو توی دمای دلخواه که با یه پتانس قابل تغییره با فعال کردن یه رله روشن میکنه ویل این اینطوری نیست ولی در کل بهتر از مدار منه و فن هم 24 ولته ولی اون 7912 که گذاشته مگه خروجی 12 نمیشه؟
دیدگاه