اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال ساب

سلام به تمامی دوستان واستادان
    ببخشید ساب خودش تو مدارات آمپلی خروجی مستقل داره یا این که میشه به جای اسپیکر وصل کرد
    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

پاسخ : اتصال ساب

نوشته اصلی توسط r_sal
    ببخشید ساب خودش تو مدارات آمپلی خروجی مستقل داره یا این که میشه به جای اسپیکر وصل کرد
    oo: oo:
    :-/ :-/
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نه عزیزم ساب خروجی مستقل داره خروجی ساب فیلتر شدست.فرکانس های پایین رو پخش میکنه.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        نه عزیزم ساب خروجی مستقل داره خروجی ساب فیلتر شدست.فرکانس های پایین رو پخش میکنه.
        باتشکر
        این خروجی رو میشه واسه آمپلی ها ساخت یا اینکه باید از آیسی مخصوص خودش استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
          این خروجی رو میشه واسه آمپلی ها ساخت یا اینکه باید از آیسی مخصوص خودش استفاده کرد
          سلام
          عزیز همونطور که gh.kh گفت برای خروجی ساب از یه فیلتر پایین گذر (LPF) که بین ورودی صدای امپلی و سورس صدا قرار میگیره استفاده میکنن که میاد فرکانس های بالا رو حذف میکنه و فرکانس های پایین رو عبور میده که ساب اون رو پخش کنه و اصلا همون طور که میدونین ساب برای پخش فرکانس های پایین ساخته شده و مثل بلند گو نمیتونه فرکانس های بالا رو به خوبی پخش کنه...
          مدارات فیلتر پایین گذر هم تو انجمن هست یه سرچ بزنی پیدا میکنی که 2 نوع اکتیو و پسیو دارن که نوع اکتیو با استفاده از المان هایی مثل ای سی (مانند TL072) و ... که مدارش هست و نوع پسیو با استفاده ار المان هایی مثل مقاومت و سلف و ... وجود داره که اکتیو اون کیفیت بهتری داره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
            سلام
            در ادامه ی صحبت های دوست عزیزم mahdi.7 البته بعضی از باند ها هستن که اگه صدا رو بدون کراس اور بش بدی فقط فرکانسهای پایین و پخش میکنه.البته اینم به خاطر وجود دیافراگمی ضخیم و سیم پیچی با قطر بالاست...نسبت به باند هم اینچ خودش. این باندها اغلب اهمی بالایی دارن....من خودم 11 اهمیشو داشتم و جالب اینجا بود که یه باند 5 اینچی حدود 60تا70 وات توانو تحمل میکرد....!!!!!

دیدگاه

دوست عزیز اگر واضحتر بگی میخوای چیکار کنی بهتر میشه راهنمایی کرد .میخوای چیزی بسازی یاچیزی رو وصل کنی...
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
                ای سی PT2353 هم خروجی ساب داره هم 3D
                اینم دیتاشیت :
                http://www.nce.ru/pdf/16382.pdf

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47474.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                  دوست عزیز اگر واضحتر بگی میخوای چیکار کنی بهتر میشه راهنمایی کرد .میخوای چیزی بسازی یاچیزی رو وصل کنی...
                  باتشکر ازهمه ی دوستان من میخوام به خروجی آمپلیم ساب وصل کنم آمپلیم هم باTDA2009ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ERFAN M
                    سلام
                    ای سی PT2353 هم خروجی ساب داره هم 3D
                    اینم دیتاشیت :
                    http://www.nce.ru/pdf/16382.pdf

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47474.0
                    باتشکر
                    فقط یه سوال برام پیش اومده اونم این که اینو به خروجی آمپلی وصل کنم یا ....؟اخه آمپلیم استریو نیست
                    یه سوال دیگه کلید هایی که به پایه های 9و10و11و12وصل شده برای کنترل صداست؟

دیدگاه

TDA2009 که استریو است. مگر اینکه بریج بسته باشی. در ضمن این آی سی اصلاً به درد ساب نمیخوره و به درد مدارات فیلتر اکتیو هم نمیخوره. برای ساب مدار گسسته لازم داری. حداقل 80 وات واقعی.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                        باتشکر
                        فقط یه سوال برام پیش اومده اونم این که اینو به خروجی آمپلی وصل کنم یا ....؟اخه آمپلیم استریو نیست
                        نمی دونم :mrgreen:
                        مازیار بسته شب میاد ازش بپرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                          باتشکر
                          سلام

اینا برای کنترل صداست به ترتیب :

9 10 11 12 ولوم خروجی ساب + ولوم خروجی ساب - ولوم مستر + ولوم مستر -

از من میشنوی از این استفاده نکن . من که زیاد باهاش حال نکردم کیفیت خوبی نداره
                          AV Maziton 100
                          Render By Artlantis Studio
                          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X