این خروجی رو میشه واسه آمپلی ها ساخت یا اینکه باید از آیسی مخصوص خودش استفاده کرد
سلام
عزیز همونطور که gh.kh گفت برای خروجی ساب از یه فیلتر پایین گذر (LPF) که بین ورودی صدای امپلی و سورس صدا قرار میگیره استفاده میکنن که میاد فرکانس های بالا رو حذف میکنه و فرکانس های پایین رو عبور میده که ساب اون رو پخش کنه و اصلا همون طور که میدونین ساب برای پخش فرکانس های پایین ساخته شده و مثل بلند گو نمیتونه فرکانس های بالا رو به خوبی پخش کنه...
مدارات فیلتر پایین گذر هم تو انجمن هست یه سرچ بزنی پیدا میکنی که 2 نوع اکتیو و پسیو دارن که نوع اکتیو با استفاده از المان هایی مثل ای سی (مانند TL072) و ... که مدارش هست و نوع پسیو با استفاده ار المان هایی مثل مقاومت و سلف و ... وجود داره که اکتیو اون کیفیت بهتری داره...
سلام به تمامی دوستان واستادان
ببخشید ساب خودش تو مدارات آمپلی خروجی مستقل داره یا این که میشه به جای اسپیکر وصل کرد
سلام
در ادامه ی صحبت های دوست عزیزم mahdi.7 البته بعضی از باند ها هستن که اگه صدا رو بدون کراس اور بش بدی فقط فرکانسهای پایین و پخش میکنه.البته اینم به خاطر وجود دیافراگمی ضخیم و سیم پیچی با قطر بالاست...نسبت به باند هم اینچ خودش. این باندها اغلب اهمی بالایی دارن....من خودم 11 اهمیشو داشتم و جالب اینجا بود که یه باند 5 اینچی حدود 60تا70 وات توانو تحمل میکرد....!!!!!
سلام
ای سی PT2353 هم خروجی ساب داره هم 3D
اینم دیتاشیت :
http://www.nce.ru/pdf/16382.pdf
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47474.0
باتشکر
فقط یه سوال برام پیش اومده اونم این که اینو به خروجی آمپلی وصل کنم یا ....؟اخه آمپلیم استریو نیست
یه سوال دیگه کلید هایی که به پایه های 9و10و11و12وصل شده برای کنترل صداست؟
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
TDA2009 که استریو است. مگر اینکه بریج بسته باشی. در ضمن این آی سی اصلاً به درد ساب نمیخوره و به درد مدارات فیلتر اکتیو هم نمیخوره. برای ساب مدار گسسته لازم داری. حداقل 80 وات واقعی.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
باتشکر
فقط یه سوال برام پیش اومده اونم این که اینو به خروجی آمپلی وصل کنم یا ....؟اخه آمپلیم استریو نیست
باتشکر
دیدگاه