اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ساب ساده با اختلاف فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار ساب ساده با اختلاف فاز

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
    سلام استاد خسته نباشید.
    ممنون از راهنماییت.
    مدار شما چون با ولتاژ 5 ولت تک کار میکنه نمیشه زد به امپلی دوبل درسته ؟؟؟؟
    الان من چیکار کنم این stk4192 استریو رو مونو کنم که قدرتش زیاد بشه؟؟؟
    الان خودم یک فیلتر ساب ساختم با برق متقارن کار میکنه و با آیسی TL062.
    الان بزنم به امپلی کار نمیکنه ؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    درود بر شما دوست عزیز
    من توی تایپکی که زده بودی هم گفتم که برای امپ های دوبل این مدار کار نمیکنه
    نمیدونم این سایت یک مداری دارده فکر کنم با 2 تا ای سی جدا گانه بشه از این مدار استفاده کنیم
    نمیدونم والا بازم بچه ها سایت نظر بدن ببین میشه یا نه oo: oo:
    https://sites.google.com/site/rohitbalkishan/200w-4-ohms-power-amplifier-based-on-stk4192
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

مدار شما چون با ولتاژ 5 ولت تک کار میکنه نمیشه زد به امپلی دوبل درسته ؟؟؟؟
      نه دلیلش اینه که خروجی های امپلی های با تغذیه دوبل معمولا سر مشترک ندارن . که در واقع یک سیم هر بلندگو به منفی وصل میشن و سر دیگه به خروجی ها تا بتونیم با اختلاف فاز به صورت مونو استفاده کنیم
      امپلی های دوبل هر باند 2 سیم خروجی جداگانه دارن و نمیتونیم مثلا یک سر 2 تا باند رو به هم وصل کنیم .وقتی یه سرشون رواتصال بدیم، مخصوصا اینکه خازن هم ندارن یه صدای هوم ایجاد میشه و معلومه که ولتاژ dc وارد باند میشه . تو مدار داخلی بعضی از این IC ها که دیدم از همین اختلاف فاز استفاده شده بود (البته بدون فیلتر )
      از طرفی هر کدوم یه سری ویژگی ها و کارایی های خاص خودشون رو هم دارن که بتونیم مثلا مونو استفاده کنیم و با تغییراتی در 2 ورودی مثبت و منفی اینکارو میکنن ولی اینکه بتونیم از این مدارو بهشون وصل کنیم قبلا یه امتحان کوچیک کردم و نتونسته بودم

البته یه کم شماتیک ای سی شما قبلا مشکوکم کرد گفتم همون نه بگم شاید درست تر باشه ولی فکر میکنم اشتباه جوابتو دادم
      با تشکر از jooly گرامی
      اگر jooly جان بگن که تو اون مدار باند ها با منفی مشترک میشن و انجام اینکارو تائید کرد میتونید طبق شماتیک ایشون بسازید و از تجربه اشون استفاده کنید

دیدگاه

سلام.
        تشکر بابت وقتی که گذاشتید.
        یک سوال دیگه.
        یک امپلی ماسفت دارم.نمیدونم چند واته.ولتاژش که دوبل 35.فقط نمیدونم متقارنه یا نه.
        اون مدار شما به این امپلی میخوره؟؟

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام .
          اقای های ولتاژ میشه دلیلی که گفتی نمیشه امپلی های ولتاژ متقارن رو بریج کرد رو با شکل توضیح بدی؟
          قاطی کردم. خوب مگه یه پایه اسپیکر به خروجی ترانزیستورای قدرت و اون یکی به زمین نمیره؟
          ما باید اینجا زمین رو نبندیم دیگه. اینطور نیست؟
          ماهایی که امپ متقارن میخوایم بریج کنیم چیکار کنیم؟؟؟ :cry2:
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

یک امپلی ماسفت دارم.نمیدونم چند واته.ولتاژش که دوبل 35.فقط نمیدونم متقارنه یا نه.
            خروجی های باند رو ببین ایا بین 2 خروجی چپ و راست سیم مشترک وجود داره یا خیر . از بیرون امپلی میتونید با اهمتر تست کنید و بین دو سر مشکی جفت باند ها اگر صفر اهم و اتصال کامل بودن میتونید از این مدار استفاده کنید

دیدگاه

سلام من ای مدار ساب رو ساختم اما کار نمی کنه همونی که یکم دروردش توضیح دادین و ده تا مدار گذاشتین باهم فرق میکنهواقعا مردم رو یر کار گذاشتین این همه حضینه کردم آخر کار نکرد مدار سابکدو آخه نمیشه سه تا خروجی باسه دو خروجی بیشتر نداره ساب یکی چی کر میکنه من ساختم کار نرد من بلنگرو وصل کردم به آخر دوتا مقاومت که به خورجی میره وصل کردم یک صدای ریی اونم نه بیس صدای معمولی بود بعد عونور مقاومت که وصل به خروجی عصلا صدانیماد وتجvcc8ولت گرفتم اطفا یک مدار درست بزارین من دو تا خازن 27 نانرو به سه خروجی وصل کردم نمیشه که نمیشه لطفا کمکم کنیدمن از یک یک ساب کوچیک استفاده کردم نه دوتا

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                یه آدرس اینترنتی از یه مدار subwoofer داشتم که یه نمونه ازش ساختم کیفیت و کارائی وبی داره گفتم شاید به درد دوستان بخوره .
                http://www.sound.westhost.com/project48.htm

دیدگاه

اینم لینک یه نمونه amp برای sub :
                  http://sound.westhost.com/project68.htm

دیدگاه

سلام.دیودهایی که در ورودی مدار هستند 1n4007هستن؟؟؟؟ اگه ورودی این مدار ساب مونو هستش چه نیازی به امپلی استریو داره؟؟/اگه بخوایم فقط از ساب استفاده کنیم میشه یه امپلی مونو وصل کردبه ورودی این مدار ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X