اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

@@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

@@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

با سلام به همه عزیزان و استادان گرامی.

اگه ممکن باشه من رو راهنمایی کنید در مورد ساختن یه آمپلی فایر خوب.
    من تاپیک های موجود در سایت رو مطالعه کردم و واقعا خیلی خوشم اومد از اینکه اطلاعاتتون رو بدون هیچ منت در اختیار ما کاربران ساده میگذارید.
    بهتره از اینجا شروع کنم : :redface:
    من یه سری باند داشتم که حدود چند سال بدون استفاده کنار گذاشته بودمشون و یه مدت دنبال یه آمپلیفایر قدرتمند بودم که اینارو راه اندازی کنم.وقتی از قیمت آمپلیفایر های موجود در بازار با خبر شدم یه جورایی خیلی دلسرد شدم تا اینکه گذشت و به سایت فوق العاده شما بر خوردم و دیدم که اینجا خودش یه دنیای دیگه است.... :nerd:
    به این فکر افتادم که خودم دست به کار شم و با راهنمایی های اساتید و دوستان یه آمپلیفایر خوب و با کیفیت بسازم.
    اما حقیقتش به یه اصطلاحاتی بر خوردم که در نگاه اول برام خیلی سنگین و گنگ بود. :cry: :cry: :cry:
    به همین دلیل تصمیم به ایجاد این تاپیک کردم و خواستار کمک شما دوستان شدم.
    من از باند هایی که دارم یه سری عکس گرفتم که دوستان بهتر بتونن من و راهنمایی کنن.
    مدل باند ها پایونیر است و اصل ژاپن.
    در واقع اینا توی دوتا باکس بودن که هر کدوم از این باکس ها یه کیت داخلش داشت.(توی عکس مشخص هست) و باند ها هرکدوم سیم کشی شده بود به این کیت.
    در آخر این کیت یه ورودی داره که روش نوشته
    Max input 80w 8 ohm
    مشکل از اونجایی شروع شد که آملیفایر این سیستم رو دزدیدن.... :cry: :cry: :cry:
    حالا من میخوام یه آمپلی بسازم که دوتا خروجی با این قدرت بهم بده.
    تا اونجایی که من فهمیدم (مطالعه انجمن) ترانس نقش خیلی مهمی داره و ظاهرا باید قوی باشه.
    میشه لطفا یه شماتیک بدین که تست شده باشه و من بتونم ازش استفاده کنم وبا مشخصات بالا هماهنگی داشته باشه و با برق شهری کار کنه .
    یه دنیا تشکر از همتون.

نتونستم عکس هارو تو انجمن پ کنم..

لینک دانلود :
    http://s3.picofile.com/file/7423678602/band.zip.html

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

دیدگاه

اینم عکس از پشت کیت هستش

دیدگاه

این عکس هم برای مقیاس میباشد. که اندازه این باند رو مشخص میکنه.
        خواهش میکنم من و راهنمایی کنید.

دیدگاه

با سلام
          به این انجمن خوش آمدید
          باند شما در واقع پسیو بوده و اون کیتی هم که می فرمایید داخل باند هست در واقع کراس اوور باندتون هست که صدا ها رو تفکیک میکنه.
          حالا که شما تصمیم دارید آمپلی فایر بسازید اولین کار اینه که فکذ یک تغذیه درست و حسابی باشید . مثلا" نیاز به یک ترانس دوبل 24 به بالا خواهید داشت . مدار تو انجمن زیاد هست و دوستانی هم هستند که کمکتون کنند
          شما مشخص کن ترانس با چه ولتاژی میتونی تهیه کنی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            با سلام
            به این انجمن خوش آمدید
            باند شما در واقع پسیو بوده و اون کیتی هم که می فرمایید داخل باند هست در واقع کراس اوور باندتون هست که صدا ها رو تفکیک میکنه.
            حالا که شما تصمیم دارید آمپلی فایر بسازید اولین کار اینه که فکذ یک تغذیه درست و حسابی باشید . مثلا" نیاز به یک ترانس دوبل 24 به بالا خواهید داشت . مدار تو انجمن زیاد هست و دوستانی هم هستند که کمکتون کنند
            شما مشخص کن ترانس با چه ولتاژی میتونی تهیه کنی؟؟؟
            با سلام به شما.
            اول از همه خیلی ممنونم که جواب دادید.
            حقیقتش من از قطعات الکترونیکی زیاد سر در نمیارم.
            اما اگه شما سلاح میدونید یه ترانس 24 دوبل تهیه میکنم .
            پس اولین قدم تهیه ترانس خوب و با کیفیت.
            مدار های زیاد و جالبی تو انجمن پیدا کردم که خیلی خوشحال شدم.
            اما نتونستم تشخیص بدم که کدوم به کارم میاد و یه مطالبی خوندم که مثلا میگفتن این مدار فقط یه بار کار کرد و سوخت
            فکر کنم از عایق بندی نادرست بوده باشه .
            منتظر قدم دوم می مونم.
            باز هم خیلی متشکرم .

دیدگاه

بببین داداش اگر با قطعات الکترنیکی اشنایی داری و میتونی مدار گسته بسازی که مدار با توانهای مختلف و با کیفیت فراونه اما اگر با این مدارات اشنایی نداری بهت ای سی های stk رو پیشنهاد میکنم. چون هم راه اندازیش راحتره هم کیت امادش گیر میاد هم باقدرت و کیفیت هستن.
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اول شما بگو تا حالا امپ ساختی یا نه... قدم بعد که خیلی مهمه و gh.kh هم گفت فراهم کردن تغذیه مناسب برای امپه و بعدش هم داشتن بلندگو و ساختن یه امپ مناسب برای اون هاست... ترانس دوبل 24 برای stk ها خوبه و مدار دارلینکتون ولی برای مدارات قدرتی تر کمه
                اگه یکم اشنایی داری با همون stk شروع کن و بعد امپ های گسسته ساده رو بساز و بعد پیش برو
                موفق باشی!!

دیدگاه

سلام دوست گرامی.
                  این درایورها که شما دارید همه Pioneer ژاپنی هستند و کیفیت خیلی خوبی دارند و حیفه که با یک آمپلیفایر معمولی راه اندازی بشه چونکه شما هر چقدر درایورهاتون با کیفیت باشه اما آمپلیفایر خوبی نداشته باشید نتیجه طلایی رو از صدا نمیگیرید. من برای باندهای ایستاده ای که ساختم از آمپلیفایر SETSON استفاده کردم setson.persianblog.ir/post/66 و به شما هم پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنید.
                  صدایی واقعا در خور تحسین البته با درایور های خوب. که مال شما هم خیلی خوبه.

شاد و سلامت باشید.
                  I Love Music

دیدگاه

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 

سلام.
                    به در خواست مهدی عزیز
                    این آمپلیفایر با ولتاژ 30 ولت+30ولت 3 آمپر خیلی خوب جواب میده. مشخصات فنی کامل تو سایت هست. شماتیک و عکس ساخته شده مدار رو میزارم ببینید. من این آمپلیفار رو از همون سایتی که بهتون معرفی کردم خریداری کردم. بهشون ایمیل بزنید براتون میفرستند. www.setson.persianblog.ir

این آمپلیفایر خودم که پارسال ساختم
                    I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                      بببین داداش اگر با قطعات الکترنیکی اشنایی داری و میتونی مدار گسته بسازی که مدار با توانهای مختلف و با کیفیت فراونه اما اگر با این مدارات اشنایی نداری بهت ای سی های stk رو پیشنهاد میکنم. چون هم راه اندازیش راحتره هم کیت امادش گیر میاد هم باقدرت و کیفیت هستن.
                      با سلام به شما.
                      حقیقتش با قطعات الکترونی آشنایی زیادی ندارم.
                      اما یه دوستی دارم که بهم گفت شماتیک رو بهم بدی برات با یه سری برنامه طراحی میکنم و روی برد چاپ میکنم برات.
                      دیگه اسمبل کردن قطعاتش با خودت.که من تو اسمبل مشکلی ندارم.به غیر از یه سری عایق ها که با کمک دوستان حلش میکنم.
                      حقیقتش دلم میخواد یه دونه از اون خوب خوبهاش بسازم.(مدار گسسته).
                      خیلی ممنونم که من و راهنمایی میکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        اول شما بگو تا حالا امپ ساختی یا نه... قدم بعد که خیلی مهمه و gh.kh هم گفت فراهم کردن تغذیه مناسب برای امپه و بعدش هم داشتن بلندگو و ساختن یه امپ مناسب برای اون هاست... ترانس دوبل 24 برای stk ها خوبه و مدار دارلینکتون ولی برای مدارات قدرتی تر کمه
                        اگه یکم اشنایی داری با همون stk شروع کن و بعد امپ های گسسته ساده رو بساز و بعد پیش برو
                        موفق باشی!!
                        نه دوست عزیز.
                        متاسفانه هنوز این سعادت نصیبم نشده که با همیاری دوستان ایشالا میشه .
                        قدم اول رو که دوست عزیز راهنمایی کردن و گفتن که یه ترانس پرقدرت تهیه کنم. که اگه با مشخصات بهم بگین میرم دنبالش و پیدا میکنم.
                        بلند گو ها رو هم که عکسشون رو گذاشتم و مدلش ون رو گفتم. به نظر شما چه نوع امپ بسازم براشون؟؟
                        من خودم دوست دارم یه دونه مدار گسسته خیلی قوی براشون درست کنم.
                        باز هم از نصیحت بجایی که کردین تشکر میکنم.
                        (پسر واقعا علاقه مند شدم به ساختنش)
                        نوشته اصلی توسط ominoaudio
                        سلام دوست گرامی.
                        این درایورها که شما دارید همه Pioneer ژاپنی هستند و کیفیت خیلی خوبی دارند و حیفه که با یک آمپلیفایر معمولی راه اندازی بشه چونکه شما هر چقدر درایورهاتون با کیفیت باشه اما آمپلیفایر خوبی نداشته باشید نتیجه طلایی رو از صدا نمیگیرید. من برای باندهای ایستاده ای که ساختم از آمپلیفایر SETSON استفاده کردم setson.persianblog.ir/post/66 و به شما هم پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنید.
                        صدایی واقعا در خور تحسین البته با درایور های خوب. که مال شما هم خیلی خوبه.

شاد و سلامت باشید.
                        سلام دوست عزیز.
                        خیلی ممنون از راهنمایی تون.
                        اون موقع که آمپ خودش بود (فابریک خودش ) یادمه یه شب صداشو زیاد کردیم به حدی بود که جلوی بلند گو ها نمیتونستیم وایسیم و نتیجش خصارت یک عدد شیشه قدی سالون پزیرایی شد...
                        این آمپ مشخصاتش به چه صورت هست.
                        مقدار 80 وات 8 اهم رو ساپورت میکنه ؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 

نوشته اصلی توسط ominoaudio
                          سلام.
                          به در خواست مهدی عزیز
                          این آمپلیفایر با ولتاژ 30 ولت+30ولت 3 آمپر خیلی خوب جواب میده. مشخصات فنی کامل تو سایت هست. شماتیک و عکس ساخته شده مدار رو میزارم ببینید. من این آمپلیفار رو از همون سایتی که بهتون معرفی کردم خریداری کردم. بهشون ایمیل بزنید براتون میفرستند. www.setson.persianblog.ir

این آمپلیفایر خودم که پارسال ساختم
                          چه امپ جمو جوری..
                          خیلی خوب و جالب.
                          این حدودا ساختش برای شما چقدر هزینه داشت ؟؟
                          از چه ترانسی استفاده کردین؟

دیدگاه

این که دوستان گفتند که اول ترانس تهیه کنید کاملا درسته ولی اول باید امپلی رو انتخاب کنید که چی می خواید بسازید بعد به نسبت ولتاژ همون امپلی ترانس مناسب رو تهیه کنید اگه الان برید یه دوبل 24 تهیه کنید بعد اگه امپلی با ولتاژ بالاتر خواستید بسازید به مشکل بر میخورید و باید برید از دوباره ترانس تهیه کنید پس اول مدل امپلی رو انتخاب کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              این که دوستان گفتند که اول ترانس تهیه کنید کاملا درسته ولی اول باید امپلی رو انتخاب کنید که چی می خواید بسازید بعد به نسبت ولتاژ همون امپلی ترانس مناسب رو تهیه کنید اگه الان برید یه دوبل 24 تهیه کنید بعد اگه امپلی با ولتاژ بالاتر خواستید بسازید به مشکل بر میخورید و باید برید از دوباره ترانس تهیه کنید پس اول مدل امپلی رو انتخاب کنید
                              فرمایش شما کاملا درسته

دوستان یه آمپلی مدار گسسته با مشخصات پست 1 به من معرفی میکنید؟؟؟ (80وات 8 اهم)یا بیشتر..

ترانزیستور مورد نیاز آمپ هم اعلام کنید که مطابق آمپ معرفی شده باشه. و تجهیزاتی که نیاز داره.

که به امید خدا من دست به کار شم

دم همتون گرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X