اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

سلام دوستان این مدار هارو یه نگاه میندازین کدوم از نظر قیمت و بازده و کیفیت بهتره با ذکر دلیل لطفا"؟؟؟؟ :redface: :redface: :redface: :smile:

http://320volt.com/1000-watt-bjt-amp...surucu-modulu/

http://320volt.com/1000w-legend-quas...-amfi-devresi/

تو مدار تگفته 1000 وات تو چتد اهم خروجی میده؟؟؟؟!!!!
    کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
    اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
    فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

پاسخ : از ابن آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

شخصا مداری رو که با ماسفته میپسندم .
    اما مدارات ماسفتی یکم مشکل راه اندازی میشن و از نظر هزیینه هم گرونتر هستن.
    در مورد توان هم 1000 وات رو 4 اهم هست که فکر نکنم چیزی رو پیدا کنی تا به امپت وصل کنی .اخه همه تو قدرت AV 400 موندن.
    و بزرگترین مشکل این توانها هم تغذیه هست که همه ازش فرارین کلا برای راه اندازی این امپ باید کلیه هاتو بفروشی. :mrgreen:
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
      شما اول بگو تا حالا امپ گسسته ساختی؟؟
      بعد گیریم که این 1000 وات واقعی بهت تحویل بده به چی میخوای وصلش کنی؟؟
      بعدش تغذیه این چندین برابر قیمت تموم شدش هزینه داره میتونی فراهم کنی؟؟
      بزرگترین مشکل این توانها هم تغذیه هست که همه ازش فرارین کلا برای راه اندازی این امپ باید کلیه هاتو بفروشی
      بیشتر از 100 درصد موافقم تازه به قول دوستان روی نصف کبدت هم باید حساب کنی =))
      اصلا شما چقدر میخوای بودجه بزاری؟؟

دیدگاه

سلام مرسی که کلیه کبدم رو حراج گزاشتین دوتا دستم دارم رو یکی8تاو 18 تا بخیه یکی دیگه ام 25 تا خورده اگه مشتری خوب اومد اونارم میدم :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دادا برا ماشین میخواهم .
        ساب 308d4 حدود 400 وات واقعی توان داره 8اهم میشه 500وات تلفاتو ازین داستانا همون میشه دیگه .
        شما نگران برقش نباس تو مدار هم فکری کنی مفید تره با سوئیچینگ راحت تامین میشه هم میشه برا خونه سوئیچینگ ساخت هم ماشین.
        کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
        اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
        فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
          شخصا مداری رو که با ماسفته میپسندم .
          اما مدارات ماسفتی یکم مشکل راه اندازی میشن و از نظر هزیینه هم گرونتر هستن.
          در مورد توان هم 1000 وات رو 4 اهم هست که فکر نکنم چیزی رو پیدا کنی تا به امپت وصل کنی .اخه همه تو قدرت AV 400 موندن.
          و بزرگترین مشکل این توانها هم تغذیه هست که همه ازش فرارین کلا برای راه اندازی این امپ باید کلیه هاتو بفروشی. :mrgreen:
          سلام کلا شما یه av400 ساختی انقدر پز نده :mrgreen: شوخی میکنما :icon_razz: من یه av400 ساختم یا من بد ساختم یا واسه ساب من ضعیف بود ... :angry:
          راستی سابم هم pioneer challenger d4 بود اگه محبت کنید دوباره مشخصات av400 رو با pcb بهم بدید ممنون میشم
          نوشته اصلی توسط abin66
          سلام دوستان این مدار هارو یه نگاه میندازین کدوم از نظر قیمت و بازده و کیفیت بهتره با ذکر دلیل لطفا"؟؟؟؟ :redface: :redface: :redface: :smile:

http://320volt.com/1000-watt-bjt-amp...surucu-modulu/

http://320volt.com/1000w-legend-quas...-amfi-devresi/

تو مدار تگفته 1000 وات تو چتد اهم خروجی میده؟؟؟؟!!!!
          در ضمن نمیخوام فضولی کنم ولی استاد gh.kh درست میگه 1000 وات واسه اینه که اگه بلندگوش گیر بیاد تهران روشن کنی یه نفر شیراز گوش کنه بعد هم برای راه اندازیش باید یه 700 ولتی برق بهش بدی :mrgreen:
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

به نظر این حقیر خوب bjt راندمان بیشتری داره. اون ماسفت هم خیلی خوبه ولی همون AV800 باید باشه. 1000 فکر کنم20 تا ماسفت داره.
            حالا شما توان طراحی سوئیچینگ 2 کیلو واتی رو دارید؟؟ اگه دارید که دمت گرم من یه چندتایی سفارش دارم.
            حالا با کدوم باطری میخوای راهش بندازی؟؟؟ یه چیزی حدود 200 آمپر برق میخوای. میشه 2 تا باطری اتوبوس. حالا اینها قراره با چی شارژ بشن.؟؟؟
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              به نظر این حقیر خوب bjt راندمان بیشتری داره. اون ماسفت هم خیلی خوبه ولی همون AV800 باید باشه. 1000 فکر کنم20 تا ماسفت داره.
              حالا شما توان طراحی سوئیچینگ 2 کیلو واتی رو دارید؟؟ اگه دارید که دمت گرم من یه چندتایی سفارش دارم.
              حالا با کدوم باطری میخوای راهش بندازی؟؟؟ یه چیزی حدود 200 آمپر برق میخوای. میشه 2 تا باطری اتوبوس. حالا اینها قراره با چی شارژ بشن.؟؟؟
              سلام استاد ashk
              استاد من میخوام امروز برم قطعات av400 رو بگیرم فقط میخواستم بدونم که av400 چند امپره :question:
              بعد اگه چیزی در همون حدود دارید که هزینش کمتر میشه ممنون میشم اگه بهم بگید

دیدگاه

تو این مایه ها من بهتر از AV400 نساختم. آمپر هم یادم نیست ولی فکر میکنم 5 آمپر برای هر سر لازم داره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  تو این مایه ها من بهتر از AV400 نساختم. آمپر هم یادم نیست ولی فکر میکنم 5 آمپر برای هر سر لازم داره.
                  :cry2:ترانسم 4 امپره :cry2: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    سلام کلا شما یه av400 ساختی انقدر پز نده :mrgreen: شوخی میکنما ................
                    =)) =)) =)) نه عزیزم من هنوز همون av 400 رو هم نساختم چون نه توان فروش کلیه هارو برای تغذیش دارم نه پول تهیه ماسفتهاش تازه تو شهر ما ای سی های درایورش به زور گیر میاد تا چی برسه به ....
                    هر وقت سویچینگ تموم شد اونوقت...
                    تازه به فرض که ساختی به چی میخوای وصلش کنی .
                    همین 10 واته tda2030 و نمیتونم صداشو تو خونه زیاد کنم(.....) تا چی برسه به ....
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                      =)) =)) =)) نه عزیزم من هنوز همون av 400 رو هم نساختم چون نه توان فروش کلیه هارو برای تغذیش دارم نه پول تهیه ماسفتهاش تازه تو شهر ما ای سی های درایورش به زور گیر میاد تا چی برسه به ....
                      هر وقت سویچینگ تموم شد اونوقت...
                      تازه به فرض که ساختی به چی میخوای وصلش کنی .
                      همین 10 واته tda2030 و نمیتونم صداشو تو خونه زیاد کنم(.....) تا چی برسه به ....
                      والا av400 رو میخوام واسه سابم :mrgreen:
                      کلا عزیز جسارت نشده باشه ها فقط قصدم شوخی بود قصد جسارت نداشتم شرمنده :cry: :cry2:

دیدگاه

نه داداش ما کوکیچتیم .اما بازم میگم av 400 زیاده هم پر هزینست هم خطرناک (از لحاظ قدرت)
                        شما av 200 رو تو انجمن یه سرچ بزن به نظر من اون بهتره البته دوستان هم نظربدن بهتره.
                        تازه به اون توانای پشت ساب هم خیلی اکتفا نکن ....
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

توان پشت ساب توانی است که ساب میتونه تحمل کنه و نسوزه نه اینکه مثلاً 600 وات قدرت داره. 600 وات اگر از یه ساب خارج بشه کل ماشین رو جارو میکنه.
                          تازه اون وات تحمل هم خیلی حقیقی نیست.

دیدگاه

سلام به همه دوستان!!
                            الان که اومدم تو انجمن استاد اشک همه تایپیک هارو سرزده و یه جواب خفن داده چند وقت نبودن کسی اینجا تردد نمیکرد
                            عرضمم به خدمتتون که چرا هرکی میرسه میگه قربون دستتت یه 1000 وات برای ما ردیف کن بریم؟؟
                            بعد کلی باهاش حرف میزنی این بدرد نمیخوره میگه خب باشه AV400 رو بده!!
                            من پیشنهاد میکنم این مطلب لگاریتمی بودن گوش انسان رو تو یه تایپیک بنویسیم میخ کنیم بالای انجمن هر کی اول اومد بره بخونه که دنباله این توان ها نباشه... مطلبش هم تو انجمن هست سرچ کنید بخونید
                            منظور بدی نداشتمااا نیاین کتلتم کنین!! من میگم همین AV200 هم زیاده اگه تغذیه خوب داشته باشه تازه ما که مثل استاد اشک امپ برای هیات نمیسازیم که بخوایم چند تا بلندگو درایو کنیم که نیاز به توان های اینجوری داشته باشیم

دیدگاه

یه حسی داره به من میگه این بهتره

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...