اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از ابن آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

ایــــــــــووول اون ترانس و خازن صافیــــــــــــا :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      به نظر این حقیر خوب bjt راندمان بیشتری داره. اون ماسفت هم خیلی خوبه ولی همون AV800 باید باشه. 1000 فکر کنم20 تا ماسفت داره.
      حالا شما توان طراحی سوئیچینگ 2 کیلو واتی رو دارید؟؟ اگه دارید که دمت گرم من یه چندتایی سفارش دارم.
      حالا با کدوم باطری میخوای راهش بندازی؟؟؟ یه چیزی حدود 200 آمپر برق میخوای. میشه 2 تا باطری اتوبوس. حالا اینها قراره با چی شارژ بشن.؟؟؟
      چطوری حساب کردین 200 آمپر شد؟؟؟ :eek: :eek:
      نگران شارژش هم نباشید راه بسیاره
      بهتره بجای نه گفتن یه نگاه به این مدار بندازین شاید وسوسه مثل من شمارو هم قلقلک بده

http://www.free-circuit.com/2011/04/...it-at-75v105v/

راستی هر دونه ای که ساختید از اون سفارشها که میخواستین بهم بدین درصد من فراموش نشه !!!! :nice: :nerd:

آقا تورو خدا راه نمایی کنید به یه جا برسیم .
      آخه av400 این همه تاپیک داره چه شباهتی به 1000 وات و مقایسه ماسفت و ب ج ت داره؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :NO: :question: :question:
      کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
      اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
      فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

مداری گه لینکش رو دادید حدود 700 وات در بهترین شرایط میده. ولی با توجه به هسته راندمانش کمتر از نوع E است.
        من حدوداً گفتم. حالا حساب میکنیم. 200 آمپر اگه بتونی جور کنی میشه 2400 وات. اگر کارت تو سوئیچینگ درست باشه حدود 80% راندمان داری که تقریباً 1800 وات میتونی بگیری. خوب این برای 2 تا AV 400 کافیه ولی برای 1000 وات یه کم بهش زور میاد. البته شما هرگز نمیتونی 1000 وات صدا رو بگیری.
        شما مدار دارلینگتونی که تو سایت گزاشتم رو دیدید؟؟؟ آقا مازیار با ساب کنوود تست کرده.اون مدار اگه بریج بشه یه ساب خیلی بهتر رو به راحتی جواب میده. دیگه این ماسفتها که جای خود داره. من چندین آمپلی ماشین رو باز کردم. قویترینشون 4 تا آمپلی 100 وات توش بود. گول واتهای روی جعبه هاشون رو نخورید.
        من با AV800 در فضایی برای 1500 نفر در دو طبقه با 13 تا باند 12 اینچ تا در مداحی جواب گرفتم. اونم با حدود 100 متر سیم.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوست عزیز اینقدر سویچینگ رو سر سری نگیر یه سر به انجمن تغذیه بزنی همه چیز دستت میاد ساخت سویچینگ بدون اسکوپ یعنی چشم بسته کار کردن و ....
          تازه مداری رو که شما گذاشتی قبلا یکی از دوستان همین انجمت ساخته بود دقیق نمیدونم کی اما این بازده رو فکر کنم نداشت.
          اگر اسکوپ داری بگو تا ....
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

داداش چرا فکر میکنی ساختن سوییچینگ مثل امپ ساده و راحته و میری یه توان بالاشو انتخاب میکنی و میگی میخوام بسازم؟؟ تا حالا سوییچینگ برای امپلی فایر ساختی؟؟ این که میگم امپلی فایر برای اینه که مدار های امپ به صافی تغذیه خیلی حساسن و چون سوییچینگ همون طور که از اسمش پیداست به طور ساده روشن و خاموش شدن نیمه هادی هاست خود به خود نویز میافته روی خروجیشون و باید کارایی مثل گذاشتن و EMI filter و... بکنی تا نویز رو به حداقل برسونی... nn جان یه سوییچینگ برای امپ ساخته (700 وات) میتونی ازش سوال کنی...
            خلاصه ساختن سوییچینگ کار راحتی نیست و اسکوپ و... میخواد + 2 کیلو تجربه :mrgreen:
            البته منم میخوام یکی بسازم که %1 از اون موارد بالا رو دارم

دیدگاه

http://www.free-circuit.com/2011/04/...it-with-1400w/
              این لینکو ببینید آقا نگران تغذیش نباشید : :nerd:
              تو مدار زوم کنید برای 1400 وات فیوز 90 آمپر گزاشته یغنی زیر 90 جریان کشی دائم داریم تا 200 امپر 110 آمپر اختلاف داره حدودیم باشه حدودتون خیلی فاصله داره oo: :eek: :eek:
              اوسکوپ ندارم نهایت یه تست لازم میرم به تعمیرگار رادیو تلویزیونی یه پولی شایدم رفاقتی کارمو انجام دادم :redface: :redface: نداری چه دردیه ها ادمو خارو له له خمیر میکنه اخه این مسئولن چرا به داد ما نمیرسن یه یارانه اوسکوب نمیدن جوو نا اینطوری پیشه یه تعمیر کار سر خورده خار نشن .عزیزان فریاد بزنین داد بزنین خودتونو رها کنید هم وطن این حق توست.(لوده بازی کافیه ادامه مبحث پیگیری میکنیم) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
              یه سوالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              1-مقدار توان خروجی آمپ رو چطوری حساب می کنند(از روی ماسفتهاش منظورم هست)؟؟؟؟ همه آمپها یه تقویت کننده دارن که با اونها گیت رو کنترول میکنن هرچی ام تعداد ماسفتها رو زیاد تر میکنن واتش میره بالاتر اما !!!!!
              این تعداد اضافه کردن فرمولی چیزی داره کسی بلده؟؟؟؟
              2-سوال اولم رو کسی دقیق جواب نداد ها ماسفت یا ب ج ت بهتره چرا؟؟؟؟ oo: oo:
              3-چرا تو هیچ مدار آمپی (من ندیدم تا العان)نمیان از خروجی برای IC مولد پالس فیدبک نمونه برداری بگذارند تا در زماتی که جریان کشی میشه این خلا با تغییر پهناو فرکانس پالس جبران شه؟؟؟ نمونش همین مدار که گذاشتم قیدبک نداره با پوتانسیومتر در اولیه ولتاژ تنظیم میشود واگر ولتلژ افت کنه اولیه متوجه نمیشه(فیدمک مید مک نداره)

دیدگاه

کلا داری همه چیزو قاطی میکنی ..
                ببین عزیزم بدون اسکوپ کارت نمیشه از یه تست خارجه .
                توان امپ به عوامل زیادی بستگی داره کلاس امپ . تغذیه و .....
                در مورد تعداد بالا هم همیشه مبنی بر توان بالاتر نیست.
                در مورد bgt و mosfet هم هر کدون مزایا و معایب خودشون رو دارن که اگر استاد اشک لطف کنن توضیح بدن بهتره.
                درمورد فیدبک هم بعضی از مدارات دارن مثل av800 .1000 اما در مورد پالس فقط در مدارت دیجیتال از ای سی استفاده میشه که اونم اسکوپ میخواد.
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

av800 مدار سوئیچینگ نداره!!!! یه ترانس قارقاری با 4یا 5 کیلو مس بی زبون داره.
                  اگه شما چیزی دیدید لینکی بزارید استفاده معنوی ببریم؟.
                  استاد اشگ توضیح بفرمایند لطفا"؟؟؟

باتشکر .

دیدگاه

لینکتون که ما رو برد صفحه پیوندها. باز نشد.
                    ولی اون 1400 وات با 12 تغذیه میشه؟؟؟ اگه آره پس 1400 وات نیست. من از خودم که در نمیارم عزیز. خودت 1400 رو تقسیم بر 12 کن ببین چقدر میشه. اون میشه آمپر مورد نیاز شما. تازه با راندمان 100%
                    در مورد bjt هم این نوعی که توی این مدار هست پیدا کنی بهتره. البته اگه برای سوئیچینگ میخوای ماسفت رو بساز. گرمای ماسفت و توان لازم بالا باعث شده کمتر توی خودرو استفاده بشه. ولی استفاده میشه. البته معمولاً ماسفتها از هم نوع خودشون در ترانزیستورهای معمولی گرونترند. در آمپلی هم ماسفتها امپدانس پایین رو بهتر تحمل میکنند و پایدارترند.
                    حالا شما چی لازم داری؟؟ مدار ؟؟ اگه مشکلت با تغذیه حل شده خوب بساز عزیزم. ولی من باشم اول تغدیه رو میسازم بعد آمپلی رو.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من هم با نظر استاد موافقم من هم باشم اول تغذیه ر وردیف میکنم بعد امپ رو تا بعدا به دلیل نداشتن تغذیه مناسب برای راه اندازی امپ به مشکل بر نخورم.
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        لینکتون که ما رو برد صفحه پیوندها. باز نشد.
                        ولی اون 1400 وات با 12 تغذیه میشه؟؟؟ اگه آره پس 1400 وات نیست. من از خودم که در نمیارم عزیز. خودت 1400 رو تقسیم بر 12 کن ببین چقدر میشه. اون میشه آمپر مورد نیاز شما. تازه با راندمان 100%
                        در مورد bjt هم این نوعی که توی این مدار هست پیدا کنی بهتره. البته اگه برای سوئیچینگ میخوای ماسفت رو بساز. گرمای ماسفت و توان لازم بالا باعث شده کمتر توی خودرو استفاده بشه. ولی استفاده میشه. البته معمولاً ماسفتها از هم نوع خودشون در ترانزیستورهای معمولی گرونترند. در آمپلی هم ماسفتها امپدانس پایین رو بهتر تحمل میکنند و پایدارترند.
                        حالا شما چی لازم داری؟؟ مدار ؟؟ اگه مشکلت با تغذیه حل شده خوب بساز عزیزم. ولی من باشم اول تغدیه رو میسازم بعد آمپلی رو.
                        مگه با دیال پ وصل میشد لینک سالم بدون ف ی لت ر !!!! :eek: oo:
                        1400 تو 13 ولت میشه 108 امپر ماکسیمم.
                        باتری 55 امپری برای استارت پراید 210 لحظا اول استارت و 75 در حال دوران راحت میده
                        حالا 80 100 امپر بماند بعد کسی که این امپو میندازه انقد مایه دار هست که یه باطری وخازن تو صندوق موازی باتری اصلی بزاره
                        بعدم 1400 وات تو ضربه های امپ در حالت ماکسیمم کشیده میشه شاید دائم کار ما زیر 800 وات توان یاشه مهم تر از همه این امپ فقط برای ساب کار برد داره مگه میخواهم دیوانه خونه راه بندازیم تو ماشین 10 تا تیوتر 15 تا 6975 چند تا کامپوننت هم ببندم بازم کم میره رو این توان
                        100% اول تغذیه رو باید داشت تازه یعد اون باید روی فیلتر ورودی صدا و مدار آمپ و حفاظت خروجی همه موارد رو باید تو طراحی pcb طوری قرار داد که هم خوب کار کند هم نویز نندازه ونیز کیفیت کار از همه مهم تره اصولا" ترجیح میدم کاری رو انجام بدم در حد تعداد بالا برام مقدور باشه مثلا آقای اشک در جریانن کار پروژهای انجام دادن اگر طرحی رو پیاده میکنن حتی 1نمونه . طوری اجناس و طراحی کنن که اگر بازار نایاب شد یا فرو شنده دبه کرد جای دیگه بشه کارو انجام داد اجناس رو طوری انتخاب میکنم که از نظر قیمت و کیفیت ارزشش رو داشته باشه و رو تعداد تفاوت قیمت زیاد نشه مثلا" 20 تا ماسفت 5500 تومان یا 2500 تومانی برای هر آمپ فرض تعداد 4 تا از این امپ بخواههیم بسازیم 55000 تومان رو هر امپ تفوت قیمت تمام شده است حالا تو تعداد ملموس 2500 تومن یعنی چی(اما کیفیت نباید فدای شفافیت کارایی بشه)بعدم شخصا" برند برام مهم نیست بازده کیفیت مهمه حتی اگر چینی که همه بد میگن باشه.
                        نمونش یه ماسفت دسته دوم داشت میداد 8 یا 10 تومن چینیش 3 یا 4 تومن بود چینی هم ارزش و بازده رو داشت هم نو بود اخه بعد خرید تو یه فیلم دیدم ادوات نیمه هادی به مرور زمان یر اسر ولتاژ جریان بالا نفطه بین دو نیمه هادی تو اشعه (ایکس بود جی بود نمیدونم) به مرور زمان یه خال سیاه زده بود که بازده رو کم میکرد حالا جنس اصل ژاپن مارک اصل دسته دوم بهتره یا چینی ؟؟؟
                        تا العان هم ازش راضی ام داره کار میکنه برای کنترل پهنای پالس موتور dc بود.
                        دوستان از راه نمایی مشورت سازنده تو گفتگوها مارو بی نصیب نزارید. مداری چیزی داشتین برای تغدیه امپ برام بزارید برای ف ی ل ت ر خوب برای سیگنال صوتی ورودی hpfوlpf هم اگر چیز دهن سوزی بود ممنون میشم

دیدگاه

داداش شما اول یه امپ مناسب انتخاب کن تا بدونی به چه ولتاژ وجریانی نیاز داری بعد شروع باساخت تغذیه کن اگر به جواب قابل قبول رسیدی بعد شروع به ساخت امپ کن در مورد مداراتی مثل فیلتر و غیره هم نگران نباش .
                          الان بزرگترین و سخترین قسمت کار تغذیست شما شروع کن ما در خدمتیم.
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

داداش مثله من میشی هااا نکن این کارو :NO:
                            منم اول رفتم ماسفت ساختم (توان بالای هم نداره 320 وات 4 اهم ) مثل چی تو تغذیش موندم :cry2: خودش که حدود 25 تومن شد ترانسش (ٍEI) فقط میشه 100 تومن با بالا :eek: خب این یعنی 4 برابر امپ!! تازه خازن صافی هم میخواد که میشه 30 تومن دیگه هیچی!!
                            از اون به بعد دستمو داغ کردم تا اول تکلیف تغذیه رو مشخص نکردم هوس ساخت پاور امپ نکنم
                            البته خیلی خوب الان کار میکنه ولی نمیشه تا اخر قدرت درایوش کرد چون تغذیه کم میاره صدا بریده بریده میشه :cry:
                            حالا خود دانی!!

دیدگاه

من بدبخت هم که میشه گفت از نظر تغذیه مشکل ندارم ، با این ماسفتای آشغالی مشکل دارم که میام به قول مهدی جان " تا آخر قدرت درایوش کنم " ماسفتا میرن هوا. تازه میام از لرزش خونه زندگی لذت ببرم که میبینم پروتکتور بخاطر سوختن ماسفت عمل کرده و صدا قطع میشه

خلاصه کار همه ما یه جوری میلنگه :angry: :angry: :angry:
                              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                من با AV800 در فضایی برای 1500 نفر در دو طبقه با 13 تا باند 12 اینچ تا در مداحی جواب گرفتم. اونم با حدود 100 متر سیم.
                                جناب اشک میگم شما برای تغذیه این av800 چیکار کردین یعنی از چی استفاده کردین از ترانس یا سوئیچینگ؟ بعد شما از تمام قدرت این امپلی استفاده کردین؟ویه سوال دیگه اینکه اگر امپ جریان خروجیش کافی نباشه 100 متر سیمی که گفتین استفاده کردین بلندگوی اخر خروجی قوی نداره یا صدا بریده بریده میشه یا اصلا امپ کار نمیکنه ؟
                                بعد ببخشید بازم میپرسم برا خنک کردنش چکار کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X