اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با tip142\tip147

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با tip142\tip147

چرا همون دارلینگتون معروف سایت رو نمیسازید. این ترانزیستورها رو که دارید؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
      سلام جناب aswhu
      من راستش تاحالا پلی نساختم ولی خیلی علاقه دارم
      یه سوال خیلی ساده + و - چیه ؟ مثلا +35 -35 و زمینم که مشترکه اسپیکر به چی وصل میشه ؟
      با سلام : در این نوع منبع تغذیه ما سه تا سیم داریم که یه سیم به عنوان سیم صفر هست که سر دیگه بلندگو به سیم صفر متصل میشه

و دو سیم دیگه نسبت به سیم صفر ولتاژ منفی و مثبت دارن و مثلا سیم صفر نسبت به ولتاژ منفی + هست و همچنین نسبت به ولتاژ مثبت - هست

به صورت ساده میشه گفت به نوعی دو تا منبع تغذیه وجود داره که اینم بر میگرده به حالت ایده آل موج خروجی که پوش پول هست یعنی هم پیک منفی و هم پیک مثبت سیگنال به طور کامل ساخنه میشه و مثله آمپلی فایر های معمولی (دارای خازن بلندگو) نیست که پیک موثر + باشه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام دوستان
        این PCB براش خوبه یا نه ؟ از داخل همین انجمن گرفتم.
        http://forumsansar.xzn.ir/download/file.php?id=2
        به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
        سنکا
        انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
        اپیکتتوس

دیدگاه

سلام دوستان یه آمپلی فایر قرار میدم شاید خوب باشه با TIP3055 هستش.
          http://forumsansar.xzn.ir/download/file.php?id=3
          به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
          سنکا
          اپیکتتوس

دیدگاه

راستی من پایه ی امیتر bc547 رو مستقیم به منفی وصل کردم صدا خیلی صاف شد حال فقط مشکل من اینه که چرا صدا اینقدر کمه حتی به نیم وات هم نمیرسه ماسفت هاهم کمی گرم می شوند .
            منظورم این آمپلی فایر هستhttp://www.redcircuits.com/Page123.htm
            سنکا
            اپیکتتوس

دیدگاه

ورودی مدارت چیه ؟
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
                ورودی رو به چی وصل کردی .
                من هم قبلا از این نوع امپلی ها ساختم قبل از ورودی باید از پری استفاده کنی .
                تست کن و نتیجه رو بگو.

دیدگاه

سلام من ورودی رو به خروجی 3.5 موبایل نوکیا وصل کردم صدا روهم تا آخر بردم ولی صدای مدار خیلی کم بود .
                  هنوز به اون پری وصل نکردم.
                  سنکا
                  اپیکتتوس

دیدگاه

سلام دوستان
                    درباره ی مدار آمپلی فایر دارلینگتون یه سوال داشتم . من مدار منبع تغذیه رو با یه ترانس دوسر درست کردم یه سر ترانس به دوتا دیود وصله یه سر دیگه به عنوان صفر درنظر گرفته شده . اون دوتا دیود که به یه سرترانس وصله هم به عنوان مثبت و منفی درنظر گرفته شده. اشکال که نداره؟
                    سنکا
                    اپیکتتوس

دیدگاه

سلام دوستان من همون آمپلی فایر دارلینگتونی رو که گذاشته بودید درست کردم ولی انگار قسمت من نیست آمپلی فایر درست کنم . دوباره توخروجی ولتاژ DC داره من که دارم :angry: میشم نمی دونم چرا این جوریه PCBاون هم همون طوره که توی چند پست قبل گذاشته بودم . قطعات مشابه هم به کار نبردم . اتصالات هم که درسته فقط نمی دونم چرا ترانزیستورها خیلی داغ میکنن و تا حد سوختن جلو میرن و توی خروجی ولتاژ DCداره ؟
                      لطفا کمک کنین.
                      سنکا
                      اپیکتتوس

دیدگاه

داشتن ولتاژ دیسی تو خروجی معمولا مربوط میشه به سوختن یکی از ترانزیستور ها یا وجود اتصال اضافه در مدار.

اگه مطمینی که مدارت اتصال نداره ترانزیستورا رو تست کن.
                        اگه سوخته داشت عوضش کن و هویه رو زیاد رو پایش نگه ندار که فوری میسوزه ترانزیستور :redface:
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_royal
                          سلام
                          ورودی رو به چی وصل کردی .
                          من هم قبلا از این نوع امپلی ها ساختم قبل از ورودی باید از پری استفاده کنی .
                          تست کن و نتیجه رو بگو.
                          سلام من حتی خروجی اسپیکر کامپیوتر روهم به اون دادم ولی صداش فرق نکرد صداش خیلی کمه و نویز هم داره .
                          سنکا
                          اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                            داشتن ولتاژ دیسی تو خروجی معمولا مربوط میشه به سوختن یکی از ترانزیستور ها یا وجود اتصال اضافه در مدار.

اگه مطمینی که مدارت اتصال نداره ترانزیستورا رو تست کن.
                            اگه سوخته داشت عوضش کن و هویه رو زیاد رو پایش نگه ندار که فوری میسوزه ترانزیستور :redface:
                            پایه امیتر هر دو ترانزیستور از یک طرف به کلکتورشون راه میدن آیا اونا سوختن ؟چون من ترانزیستور های دیگه رو این جوری ندیده بودم . از هر دوطرف به هم راه نمیدن.
                            سنکا
                            اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                              پایه امیتر هر دو ترانزیستور از یک طرف به کلکتورشون راه میدن آیا اونا سوختن ؟چون من ترانزیستور های دیگه رو این جوری ندیده بودم . از هر دوطرف به هم راه نمیدن.
                              باید از امیتر به کلکتور راه بده + از بیس به هر دو پایه امیتر و کلکتور.
                              بغیر این نباید راه بده.
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اگه تو وب یه دوری بزنی خیلی از سایت ها در باره تست ترانزیستور توضیح دادن . برای نمونه به اینآدرس یه سری بزن http://ohara.ir/post/1790
                                در مورد ترانزیستور ها هم ، تو امپلی فایر های دارلینگتون علاوه بر رعایت کردن نوع ترانزیستور ها باید دقت کنی هر دو برای یک شرکت سازنده باشند در غیر این صورت این مشکلات بالا به وجود میاد .
                                تو این کار باید اعتماد به نفس داشته باشی :biggrin: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X