اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    این نشون میده که حداقل صدا تا طبقه قبل قدرت میاد و درایور به احتمال زیاد سالمه البته توی ورودی ولتاژ داشتی که حتما باید اون ترانزیستور کوچیک هارو تست کن در ضمن مگه من نگفته بودم اول چک کن ببین توی ورودی ولتاژ نداشته باشی بعد به مدار چیزی وصل کن؟
    ماسفت و ترانس نداری بزاری روی مدار و با یه دوبل 24کوچیک تست کنی؟
    مولتی مترم که درست نشون نمی داد فقط یه چیزی در حد چند میلی ولت نشون داد منم پلیرو وصل کردم .
    اون ترانزیستور کوچیکا mpsa56 بودن که بعد از واقعه ی عظیم :mrgreen: با bc177 جایگزینشون کردم . خوبه یا عوضشون کنم؟
    ترانسم یه دونه 2*24 1امپر دارم جواب میده؟ الان که مولتی متر ندارم چجوری تست کنم؟

دیدگاه

مولتی متر اشتباه نشون میداده!
      177 خوبه من همون 556 رو گذاشتم
      اره با همون ترانس میشه ولی یه مولتی متر میخوای بدون اون دوباره قطعه میفرستی رو هوا :mrgreen:
      یه مولتی متر خوب بخر که راحت باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        مولتی متر اشتباه نشون میداده!
        177 خوبه من همون 556 رو گذاشتم
        اره با همون ترانس میشه ولی یه مولتی متر میخوای بدون اون دوباره قطعه میفرستی رو هوا :mrgreen:
        یه مولتی متر خوب بخر که راحت باشی
        مارک UNI-T مدل UT60a خوبه؟ :read:

دیدگاه

نمیدونم والا من تو نخ مولتی متر تاحالا نرفتم یکی دارم بهم ارث رسیده!!

دیدگاه

حالا این ولتاژ توی ورودی از کجا میتونه باشه؟ چیو میتونم چک کنم؟ :read: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              نمیدونم والا من تو نخ مولتی متر تاحالا نرفتم یکی دارم بهم ارث رسیده!!
              راستش قدیما هیوکی ژاپن عالی بود الان نمیدونم جدیدیش هست یا نه چون قربونش برم همه چینی شده :cry2:

ولی من یدونه مثل مهدی هدیه یا ارثی دارم عالیه ژاپنی هست KAISE SK-6111
              یک دونه هم جدید گرفتم خداییش خوبه بد نیست VICTOR 88C

این هم عکسش
              http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/1678
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                راستش قدیما هیوکی ژاپن عالی بود الان نمیدونم جدیدیش هست یا نه چون قربونش برم همه چینی شده :cry2:

ولی من یدونه مثل مهدی هدیه یا ارثی دارم عالیه ژاپنی هست KAISE SK-6111
                یک دونه هم جدید گرفتم خداییش خوبه بد نیست VICTOR 88C

این هم عکسش
                http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/1678
                از اطلاعاتت ممنون داداش سام ولی من چشمم این ut60 رو گرفته یه سرچم تو انجمن زدم گفته بودن تایوانیه . کیفیتشم خوبه. :nice: اتو رنجم هست . حالا باید برم بگردم ببینم چی گیرم میاد ولی هر چی بگیرم دیگه از اون چینیا نمی گیرم چون تا حالا 3تاشونو فرستادم اون دنیا ..... فقط خدا کنه این یکی زیر دست من دووم بیاره :twisted:
                اینم لینکش:
                http://roboeq.ir/#/products/detail/م...یبی UT60A/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                  از اطلاعاتت ممنون داداش سام ولی من چشمم این ut60 رو گرفته یه سرچم تو انجمن زدم گفته بودن تایوانیه . کیفیتشم خوبه. :nice: اتو رنجم هست . حالا باید برم بگردم ببینم چی گیرم میاد ولی هر چی بگیرم دیگه از اون چینیا نمی گیرم چون تا حالا 3تاشونو فرستادم اون دنیا ..... فقط خدا کنه این یکی زیر دست من دووم بیاره :twisted:
                  اینم لینکش:
                  http://roboeq.ir/#/products/detail/م...یبی UT60A/
                  داداشی باید خوب باشه دیدمش
                  این فروشگاه roboeq.ir مطمئن هست؟ چون تا حالا ازش خرید نکردم میپرسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

این فروشگاه roboeq.ir مطمئن هست؟ چون تا حالا ازش خرید نکردم میپرسم
                    نمیدونم والا چون منم تاحالا ازش خرید نکردم. شرمنده داداشی. :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                      نمیدونم والا چون منم تاحالا ازش خرید نکردم. شرمنده داداشی. :redface:
                      دشمنت شرمنده داداشی

دیدگاه

والا هرچی از این هیوکی بگم کم گفتم من بلاهایی بسرش اوردم که اگه این چینی هارو داشتم مثل TNT توی دستم ترکیده بود! اصلا خراب نمیشه! البته باهاش گردو نشکستم دیگه :mrgreen:
                        مدل های جدیدشو نمیدونم ساخت چینه یا هنوز ژاپنیه ولی یکیشو پرسیدم گفتن 460 هزار تومن :eek:
                        سینا جان یه چیز پدر مادر دار بگیر که یه عمر بهت کار بده مثل این هیوکی یا fluke!!
                        roboeq هم فروشگاه خوبیه ازش بد نشنیدم اما خودم تا حالا خرید نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          والا هرچی از این هیوکی بگم کم گفتم من بلاهایی بسرش اوردم که اگه این چینی هارو داشتم مثل TNT توی دستم ترکیده بود! اصلا خراب نمیشه! البته باهاش گردو نشکستم دیگه :mrgreen:
                          مدل های جدیدشو نمیدونم ساخت چینه یا هنوز ژاپنیه ولی یکیشو پرسیدم گفتن 460 هزار تومن :eek:
                          سینا جان یه چیز پدر مادر دار بگیر که یه عمر بهت کار بده مثل این هیوکی یا fluke!!
                          roboeq هم فروشگاه خوبیه ازش بد نشنیدم اما خودم تا حالا خرید نکردم
                          دیگه اخه باید یه چیزی بگیرم که به بودجه دانش اموزیم بخوره :redface: 460تومن من کل ابزارامو بفروشم 400تومن نمیشه.
                          یه دونه دیگه هم پیدا کردم امریکایی مارک extech مدل ex330 خیلی چیز توپیه ولی قیمتشو نمیدونم.
                          یه دونه ام hioki پیدا کردم مدل 50-3256و70-3256 هفتادش ولتاژ و جریان متناوبش true rms هست که نمیدونم به چه درد میخوره پنجاهش محافظ در برابر اضافه ولتاژ داره که این بیشتر به کار من میاد.
                          حالا اگه این تو بازار باشه و قیمتشم خوب باشه با توجه به تعریفایی که ازش کردین حتما اینو میگیرم . بابت راهنمایی و اطلاعات هم خیلی ممنون.
                          فعلا تا پنجم که بازار واز بشه میخوام pcb استریوشو بزنم .

دیدگاه

من که کاملا گیج شدم . صفحه های قبلی رو خوندم دیدم بعضی دوستامون با آمپلی مشکل دارن. oo:
                            یکی ترانسش مشکل داره.
                            اون یکی زده ماسفتاشو سوزونده. :sad:
                            یکی خازناشو اشتباه خریده. :surprised:

جه خبره !!!!!!!!!!!!
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                            ...
                            از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                            ...
                            به امید پیروزی...........

دیدگاه

من میخوام این آمپلی رو بسازم. :biggrin:
                              اگه دوستان لطف کنن و منو راهنمایی کنن ممنون میشم.
                              لطفا یکی اطلاعات کامل راجب ترانس رو به من بگه تا من اشتباه نکنم. :mrgreen:
                              در مورد ترانزیستور و درایور کدوم بهتره؟
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                              ...
                              از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                              ...
                              به امید پیروزی...........

دیدگاه

nooria جان تا حالا امپ گسسته ساختی؟ تجربه داری؟ اگه برای تجربه اولت میخوای بسازی بهت پیشنهاد میکنم برو سراغ ایسی ها مثل STK یا TDA اونها راحت تر هستن
                                اگه تجربه داری این امپ ترانس دوبل 35 ولت 3 امپر برای مونو احتیاج داره ترانزیستور ها هم همون هایی که توی PCB گذاشتم از همه بهتره و طراحی مدار با اونها انجام شده البته مشابه هم میتونی بزاری ولی همونا توی بازار پیدا میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X