استاد منظور سینا جان اینه که یه PCB مونوی دیگه زده برای یه کانال دیگه که با اون یکی میشه استریو
بله منم میخواستم همینو بگم که اقا مهدی عرض کردن.
میگم داداش مهدی شما این امپو که ساختی اخر سر نتیجه داد؟ یا کار نکرد؟ شماتیکش همینیه که منم دارم میسازم دیگه نه؟ :
نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
من اول میخواستم این امپ رو بسازم اما هرکار کردم نتونستم ازش صدا بگیرم و کار نداد 2 تا هم PCB براش چاپ کردم کلی قطعه عوض کردم اما نشد تا این که همین امپی رو که ساختی PCB شو زدم و ساختم و راحت و بدون دردسر راه افتاد اون یکم شماتیکش فرق میکنه توی قسمت تنظیم ولتاژ افستش با این مدار تفاوت داره بقیه قسمت ها دقیقا مثل هم هستند
من اول میخواستم این امپ رو بسازم اما هرکار کردم نتونستم ازش صدا بگیرم و کار نداد 2 تا هم PCB براش چاپ کردم کلی قطعه عوض کردم اما نشد تا این که همین امپی رو که ساختی PCB شو زدم و ساختم و راحت و بدون دردسر راه افتاد اون یکم شماتیکش فرق میکنه توی قسمت تنظیم ولتاژ افستش با این مدار تفاوت داره بقیه قسمت ها دقیقا مثل هم هستند
میشه بی زحمت شماتیک امپ تکیه رو بزارین. ممنون :redface:
شماتیکش دقیقا مثل همونیه که توی اون تاپیک هست من شماتیکشو روی کامپیوترم پیدا نکردم. ببین این شماتیک ماله اون امپه:
ولی این امپ اون قسمت ابی رنگ که ماله تنظیم ولتاژ افست هست رو نداره
اگه پیداش کردم میزارم
میگم داداش مهدی شما این امپو که ساختی اخر سر نتیجه داد؟ یا کار نکرد؟ شماتیکش همینیه که منم دارم میسازم دیگه نه؟ :
نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
مدار خیلی خوبیه سینا
نوشته اصلی توسط mahdi.7
مهدی مشکل تو چی بوده؟ پسر خالم همینو زده جوابم داده :eek:
بابت شماتیک و راهنماییت برا خرید مولتی متر ممنون داداش کیان :job: ولی من دنبال یه اتو رنج میگردم که مبناشم بر اساس عدد 4 باشه مثلا اینطوری : 4uA , 400uA,4mA, 400mA, 4A یه دونه هم hioki پیدا کردم بر اساس 42 هست oo: اگه گیرم بیاد میخوام اونو بگیرم.
فقط یه چیزی ولتاژ توی ورودی این امپلی ها طبیعیه دیگه؟
مهدی مشکل تو چی بوده؟ پسر خالم همینو زده جوابم داده
نمیدونم والا من اصلا اولش قصد داشتم اون رو بسازم حدود 2 هفته هم بهش ور میرفتم اما اصلا درست نشد منم بی اعصاب :mrgreen: زدم نابودش کردم بعد PCB اینو زدم و ساختمش و مثل هلــــو کار میکنه!
دیدگاه