اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    این مدار رگولاتور جریان هست .
    در تقویت کننده های تفاضلی در امیتر ترانزیستورها رگولاتور جریان قرار میگیره باعث خطی تر شدن
    ضریب تقویت میشه و امپدانس ورودی بالاتری رو ایجاد میکنه.
    دوست من یعنی R3 شماتیک 1 کار این رگولاتور رو میکنه؟
    امپدانس ورودی تغیر میکنه با رگولاتور؟ میخوام دقیق تر بدونم
    اساس طراحی این رگولاتور ها چیه؟

مرسی بابت پاسخ گویی
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط -LEO-
      دوست من یعنی R3 شماتیک 1 کار این رگولاتور رو میکنه؟
      امپدانس ورودی تغیر میکنه با رگولاتور؟ میخوام دقیق تر بدونم
      اساس طراحی این رگولاتور ها چیه؟
      مرسی بابت پاسخ گویی
      ببین دوست عزیز مقاومت در ولتاژ بالاتر جریان بیشتری عبور میده اما به این مدار ولتاژ بیشتر بدی جریان رو با تغییر مقاومتش ثابت نگهمیداره
      دو ترانزیستوری که در ورودی امیترهاشون به هم متصل هست تشکیل یک مدار تقویت تفاضلی رو دادن که دارای دو ورودی هست یکی از پری آمپلی میاد یکی هم از جروجی مدار بعنوان فیدبک منفی که باعث پاسخ فرکانسی خوب در حد شنوایی میشه.ترانزیستور اول امیتر مشترک بسته شده و سیگنال رو از طریق بیس دریافت میکنه اما ترانزیستور دوم
      بصورت بیس مشتر عمل میکنه و سیگنال رو از طریق امیتر از امیتر ترانزیستور اول میگیره اینجا وجود رگلاتور جریان در امیتر ترانزیستورها با افت ولتاژ خطی که ایجاد میکنه کارکرد مدار
      رو بهبود میبخشه.برای درک بهتر مسئله در مورد تقویت کننده های تفاضلی تحقیق کنید.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

این امپلی فایر ولتاژ برگشتی که نداره ؟ یعنی مثلا وقتی گوشی موبایل بهش وصله یه ولتاژی از امپلی بره تو گوشی ؟ چون من امروز یه dvd پلیر پرتابل و یه فلش رو ,فکر میکنم به خاطر این قضیه, ازدست دادم :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
          این امپلی فایر ولتاژ برگشتی که نداره ؟ یعنی مثلا وقتی گوشی موبایل بهش وصله یه ولتاژی از امپلی بره تو گوشی ؟ چون من امروز یه dvd پلیر پرتابل و یه فلش رو ,فکر میکنم به خاطر این قضیه, ازدست دادم :cry:
          سینا جان با گوشی تست نکن دوستمون -LEO- یک چیزی تعریف کرد که من واقعا دیگه اینکار و نمیکنم :agree:

سعی کن با همان پری آمپلی فایر تست کنی
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

یعنی ممکنه اتفاقی بیفته؟ :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              حتما میافته چون دوستان تجربه داشتن
              برو به این تاپیک دوستان تجربیاتشون رو گفتن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72262.45

دیدگاه

هیچ امپلیفایری نباید ولتاژ توی ورودی خودش داشته باشه اگه امپی ولتاژ داره توی ورودی حتما مشکل داره و باید درستش کنید همیشه برای تست مداراتتون اگه مدار توی ورودی خودش خازن کوپلاژ نداره یا مطمئن بشین که ولتاژی وجود نداره یا یه خازن با ورودی سری کنید وگرنه برای دستگاه هایی که به ورودی وصل میشن خطر ساز میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  هیچ امپلیفایری نباید ولتاژ توی ورودی خودش داشته باشه اگه امپی ولتاژ داره توی ورودی حتما مشکل داره و باید درستش کنید همیشه برای تست مداراتتون اگه مدار توی ورودی خودش خازن کوپلاژ نداره یا مطمئن بشین که ولتاژی وجود نداره یا یه خازن با ورودی سری کنید وگرنه برای دستگاه هایی که به ورودی وصل میشن خطر ساز میشه
                  یعنی الان توی امپ ماسفتیه 240 همون خازن 2.2میکرو mkt کافیه یا باید طبق گفته ی جناب سام سیروس از پری امپلی استفاده بشه ؟

دیدگاه

بله اون خازن کوپلاژه و بعد اون هیچ ولتاژی نباید وجود داشته باشه اگه ولتاژ وجود داشت به احتمال زیاد خازن خراب شده الزاما استفاده از پری واجب نیست امپ رو مستقیم میشه به سورس وصل کرد ولی حتما باید چک بشه وگرنه ممکنه امپ خراب به همون پری هم اسیب برسونه :NO:

دیدگاه

همانطور که مهدی جان گفت تست ورودی آمپ حرف اول و آخر هست

پیشنهاد من در مورد پری بیشتر به خاطر این بود که چون واسط هست بعید هست که ولتاژ رو به منبع اصلی انتقال بده
                      و خود پری صدمه میبینه. معمولا هم چون اکثر دوستان خودشون میسازن، ارزش کمتری داره تا منبع اصلی

اینم بگم که من تجربه نابود شدن پری نداشتم. بنابر این، اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                        درود بر یکا یک دوستان خودم
                        سینا جان در خوشبینانه ترین حالت ای سی خروجی گوشی شما که توانی بین 3تا7 وات داره میسوزه یا برد گوشیت میسوزه
                        در بدبینانه ترین حالت هم دور از جون تو و کلیه ی دوستان گوشی میترکه که باعث..
                        در جایی دیگر هم ذکر کردن که جریانی 10 اکپر به گوشی دوستم وارد شد
                        این جریان باتری و باد میکنه به دلیل فعل وانفعالات شمیایی درون باتری و تا استانه ی ترکیدن پیش میره و...
                        دقیقا مانند باروت دورنه قوطی حلبی عمل میکنه
                        اگه خواستی این فرایند رو امتحان کنی یه باتری 1.5 ولت بیار جریان 5 امپر بش وصل کن بعد لحظه ای..
                        نکته : حداقل 30 متر از باتری فاصله بگیر
                        مواظب خودت باشی
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                          یعنی الان توی امپ ماسفتیه 240 همون خازن 2.2میکرو mkt کافیه یا باید طبق گفته ی جناب سام سیروس از پری امپلی استفاده بشه ؟
                          خازن های کوپلاژ عموما در مداراتی که تا به حال دیدم شاید( 500 600 مدار چه ساده چه پیچیده ) واسه ایزوله کردن ورودیشون یا خروجیشون از خازن استفاده میکنن
                          که عموما در ورودی از خازن هایی با رنج 100 نانو تا 10 میرو و با ولتاژ متناسب با مدار استفاده میشه مقدار خازن به تطبیق امپدانس ورودی بستگی داره
                          خازن های خروجی از رنج 100 میکرئ تا 10 میکرو هم بنده دیدم که هرچه ظرفیت بیشتر باشه در خروجی صدای صاف تری خواهیم داشت
                          . ترسو پرخاش میکند .
                          و
                          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                            همانطور که مهدی جان گفت تست ورودی آمپ حرف اول و آخر هست

پیشنهاد من در مورد پری بیشتر به خاطر این بود که چون واسط هست بعید هست که ولتاژ رو به منبع اصلی انتقال بده
                            و خود پری صدمه میبینه. معمولا هم چون اکثر دوستان خودشون میسازن، ارزش کمتری داره تا منبع اصلی

اینم بگم که من تجربه نابود شدن پری نداشتم. بنابر این، اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند :agree:
                            دقیقا سام جان کلامت حق و صحیحه
                            دوستان توجه داشته باشید که پری هایی که با ای سی هستند حساس تر و فرایند مچینگ انها نسبت به پری های ترانزیستوری سخت تره
                            اما در صورت استفاده از ای سی های خوب بسیار صدایی شفاف دارن
                            در پری های ترانزیستوری هم از سعی کنید مدار های خودتون رو با ترانزیستور هایی طراحی کنید که تیپ منفی و فرکانسی نیستند
                            . ترسو پرخاش میکند .
                            و
                            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

از پاسخ هاتون خیلی ممنونم . چشم حتما قبل از وصل کردن گوشی ورودی رو چک می کنم و سعی میکنم از یک پری امپلی فایر هم استفاده کنم.
                              از توضیحات خیلی خویتون هم متشکرم.

کسی نقشه ی یه پری خوب رو داره که با امپ 2ماسفتی معروف هم مچ باشه که دارم میرم قطعات امپ رو بگیرم اونم بگیرم؟ :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                از پاسخ هاتون خیلی ممنونم . چشم حتما قبل از وصل کردن گوشی ورودی رو چک می کنم و سعی میکنم از یک پری امپلی فایر هم استفاده کنم.
                                از توضیحات خیلی خویتون هم متشکرم.

کسی نقشه ی یه پری خوب رو داره که با امپ 2ماسفتی معروف هم مچ باشه که دارم میرم قطعات امپ رو بگیرم اونم بگیرم؟ :job:
                                سینا جان از من به تو نصیحت هیچ وقت صدا از کامپیوتر و گوشیت نگیر
                                هرچند کلی ایزوله کنه اما انسانه یه دف یه کاری میکنه گوشی یا کارت صدای پی سی میسوزه
                                تو این گرونی بخوا گوشی بخری نمی ارزه واسه یه ثانیه غفلت
                                داداش من پری دارم خوبه کار راه بندازه اگه میخوای تا بذارم
                                . ترسو پرخاش میکند .
                                و
                                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X