اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    همانطور که مهدی جان گفت تست ورودی آمپ حرف اول و آخر هست

پیشنهاد من در مورد پری بیشتر به خاطر این بود که چون واسط هست بعید هست که ولتاژ رو به منبع اصلی انتقال بده
    و خود پری صدمه میبینه. معمولا هم چون اکثر دوستان خودشون میسازن، ارزش کمتری داره تا منبع اصلی

اینم بگم که من تجربه نابود شدن پری نداشتم. بنابر این، اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند :agree:
    پری که کاملا مشخصه خروجی رو به ورودی انتقال نمیده!
    اکثر پری امپ ها از خازن کوپلاژ در خروجی استفاده میکنن بنابراین هیچ وقت اگه امپ دچار مشکل بشه صدمه نمیبینن اصلا کار خازن کوپلاژ همینه یعنی جدا کردن ولتاژ dc طبقات از یکدیگر :agree:
    حتما لازم نیست از پری استفاده بشه اما توصیه اکید میشه که قرار داده بشه چون هم عمل تطبیق امپدانس هم پیش تقویت رو انجام میده که باعث میشه از حداکثر قدرت امپ استفاده بشه
    نوشته اصلی توسط -LEO-
    درود بر یکا یک دوستان خودم
    سینا جان در خوشبینانه ترین حالت ای سی خروجی گوشی شما که توانی بین 3تا7 وات داره میسوزه یا برد گوشیت میسوزه
    در بدبینانه ترین حالت هم دور از جون تو و کلیه ی دوستان گوشی میترکه که باعث..
    در جایی دیگر هم ذکر کردن که جریانی 10 اکپر به گوشی دوستم وارد شد
    این جریان باتری و باد میکنه به دلیل فعل وانفعالات شمیایی درون باتری و تا استانه ی ترکیدن پیش میره و...
    دقیقا مانند باروت دورنه قوطی حلبی عمل میکنه
    اگه خواستی این فرایند رو امتحان کنی یه باتری 1.5 ولت بیار جریان 5 امپر بش وصل کن بعد لحظه ای..
    نکته : حداقل 30 متر از باتری فاصله بگیر
    مواظب خودت باشی
    دوست عزیز خروجی هدفون گوشی و وسایل صوتی در حد میلی وات هست و تقویت کننده بلند گوی گوشی زیر 1 وات قدرت داره نه 3 تا 7 وات :surprised:
    درضمن کی گفته اگه ولتاژی به خروجی هدفون وصل بشه به باتری گوشی وصل میشه؟؟!
    باتری گوشی لیتیوم پلیمره و همه باتری های لیتیومی داخل پک خودشون مدار محافظ اتصال کوتاه و اضافه ولتاژ و جریان دارن پس هیچ طوریشون نمیشه مگه این که ای سی شارژ گوشی یا مدار محافظ اسیب ببینه و باتری صدمه ببینه
    نوشته اصلی توسط -LEO-
    خازن های کوپلاژ عموما در مداراتی که تا به حال دیدم شاید( 500 600 مدار چه ساده چه پیچیده ) واسه ایزوله کردن ورودیشون یا خروجیشون از خازن استفاده میکنن
    که عموما در ورودی از خازن هایی با رنج 100 نانو تا 10 میرو و با ولتاژ متناسب با مدار استفاده میشه مقدار خازن به تطبیق امپدانس ورودی بستگی داره
    خازن های خروجی از رنج 100 میکرئ تا 10 میکرو هم بنده دیدم که هرچه ظرفیت بیشتر باشه در خروجی صدای صاف تری خواهیم داشت
    همونطور که گفتم خازن های کوپلاژ برای جدا کردن ولتاژ طبقات از همدیگه هست تا بایاس طبقات روی هم اثر نزاره اما در مدارات پوش پول با تغذیه تک خازن کوپلاژ خروجی مهمترین وظیفش تامین تغذیه ترانزیستور پایینی در نیم سیکل منفی وقتی ترانزیستور بالایی قطع هست پس علاوه بر کوپلاژ وظیفه دیگه ای هم داره
    اما انتخاب مقادیر خازن های کوپلاژ ورودی و خروجی و بای پاس تجربی و دیمی نیست قواعد و قانون داره که مثلا برای محاسبه خازن ورودی رو جوری انتخاب میکنن که راکتانسش در کمترین فرکانس کاری تقویت کننده یک دهم مقاومت ورودی تقویت کننده باشه تا سیگنال رو با کمترین مقاومت عبور بده برای انتخاب خازن خروجی و بای باس ها هم به همین صورت عمل میشه به تطبیق امپدانس ورودی یا خروجی یا شفاف شدن صدا هیچ ربطی نداره oo: :NO:
    نوشته اصلی توسط -LEO-
    دقیقا سام جان کلامت حق و صحیحه
    دوستان توجه داشته باشید که پری هایی که با ای سی هستند حساس تر و فرایند مچینگ انها نسبت به پری های ترانزیستوری سخت تره
    اما در صورت استفاده از ای سی های خوب بسیار صدایی شفاف دارن
    در پری های ترانزیستوری هم از سعی کنید مدار های خودتون رو با ترانزیستور هایی طراحی کنید که تیپ منفی و فرکانسی نیستند
    تعریف و برداشت شما از صدای شفاف چیه؟؟
    چرا توی پری از ترانزیستور منفی یا فرکانسی استفاده نشه؟ منظورتون از ترانزیستور فرکانسی چیه؟؟
    شما چه طور میتونید در تقویت کننده فقط از ترانزیستور مثبت استفاده کنید؟ توی همین ایسی ها از ترانزیستور های مکمل استفاده شده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
      سینا جان از من به تو نصیحت هیچ وقت صدا از کامپیوتر و گوشیت نگیر
      هرچند کلی ایزوله کنه اما انسانه یه دف یه کاری میکنه گوشی یا کارت صدای پی سی میسوزه
      تو این گرونی بخوا گوشی بخری نمی ارزه واسه یه ثانیه غفلت
      داداش من پری دارم خوبه کار راه بندازه اگه میخوای تا بذارم
      به قول دوستان : نیکی و پرسش؟ بله ممنون میشم اگه مدارشو بذارین . :job:
      تست شده هست دیگه؟ :agree:

دیدگاه

ها ها ها :icon_razz:

عاغامون حاج مهدی اومدن الان کلی چیز یادمون میده (البته درست ) :nice:

مهدی جان برای مچینگ امپدانس ورودی امپ و خروجی پری با خروجی پری مقاومت موازی یا سری میکنیم با مقادیر مقاومت فیدبک منفی ایسی رو تغیر میدیم ؟
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

تیکه میندازی دیگه
          میشه این کار هارو کرد ولی کلی محاسبات داره و بستگی به نحوه تقویت و ارایش امپ بستگی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            تیکه میندازی دیگه
            میشه این کار هارو کرد ولی کلی محاسبات داره و بستگی به نحوه تقویت و ارایش امپ بستگی داره
            نه حاجی تیکه کجا بود من نوکرتم هستم
            راحت ترین روشش چیه ؟!
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

=))
              ما بیشتر :->
              راحت ترینش همینه که خودت گفتی اما باید مقادیر مقاومت ها محاسبه بشه وگرنه پارامتر های تقویت کننده مثل پاسخ فرکانسی تغییر میکنه ولی همینطوری مقاومت بزار ببین بهترین نتیجه رو با کدوم مقدار میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                =))
                ما بیشتر :->
                راحت ترینش همینه که خودت گفتی اما باید مقادیر مقاومت ها محاسبه بشه وگرنه پارامتر های تقویت کننده مثل پاسخ فرکانسی تغییر میکنه ولی همینطوری مقاومت بزار ببین بهترین نتیجه رو با کدوم مقدار میده

oo:

رابطه محاسبه اش من فقط اینو بلدم :
                (R2/R1) + 1

در مورد بقیش خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید . (همه دوستان راهنمایی کنن )
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  دوست عزیز خروجی هدفون گوشی و وسایل صوتی در حد میلی وات هست و تقویت کننده بلند گوی گوشی زیر 1 وات قدرت داره نه 3 تا 7 وات :surprised:
                  درضمن کی گفته اگه ولتاژی به خروجی هدفون وصل بشه به باتری گوشی وصل میشه؟؟!
                  باتری گوشی لیتیوم پلیمره و همه باتری های لیتیومی داخل پک خودشون مدار محافظ اتصال کوتاه و اضافه ولتاژ و جریان دارن پس هیچ طوریشون نمیشه مگه این که ای سی شارژ گوشی یا مدار محافظ اسیب ببینه و باتری صدمه ببینه
                  مهدی جون داداشی ما مغازه تعمیرات تخصص گوشی داریم
                  البته دست خودمون نیس شاگرد توشه
                  گوشی هایی نظیر htc glaxy sony lg و غیره تا جایی که ما ای سی های صداشونو دیدیم یه ماسفت اس ام دی دارن یه ای سی شبه قیری
                  شماره هاشون خاطرم نیس
                  اکثر هم تو کتاب که دیدیم توان خوروجیشونو 2 3 5 وات زده
                  حالا نمیدونم..
                  7 واتم که گفتم گوشی های چینی مثه ان ای سی که خیلی هم زود زود ای سی صدا میسوزونن رو منظورم بود
                  در هدست هم 1 وات 800 میلی وات توان دارن
                  گوشی هایی که باطری خفنی دارن توان صدای جالبی هم دارن
                  اون رفیقمم که گفتم گوشیش ترکید
                  بخدا حقیقته..
                  10 امپر جریان وارد گوشیش شد برد رو سوزوند احتمالان اتصالی کرده به ای سی شارژ که جریان داده به باتری و باتری باد شده
                  ما که دلیلی جز این پیدا نکردیم
                  . ترسو پرخاش میکند .
                  و
                  قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    همونطور که گفتم خازن های کوپلاژ برای جدا کردن ولتاژ طبقات از همدیگه هست تا بایاس طبقات روی هم اثر نزاره اما در مدارات پوش پول با تغذیه تک خازن کوپلاژ خروجی مهمترین وظیفش تامین تغذیه ترانزیستور پایینی در نیم سیکل منفی وقتی ترانزیستور بالایی قطع هست پس علاوه بر کوپلاژ وظیفه دیگه ای هم داره
                    اما انتخاب مقادیر خازن های کوپلاژ ورودی و خروجی و بای پاس تجربی و دیمی نیست قواعد و قانون داره که مثلا برای محاسبه خازن ورودی رو جوری انتخاب میکنن که راکتانسش در کمترین فرکانس کاری تقویت کننده یک دهم مقاومت ورودی تقویت کننده باشه تا سیگنال رو با کمترین مقاومت عبور بده برای انتخاب خازن خروجی و بای باس ها هم به همین صورت عمل میشه به تطبیق امپدانس ورودی یا خروجی یا شفاف شدن صدا هیچ ربطی نداره oo: :NO:تعریف و برداشت شما از صدای شفاف چیه؟؟
                    مهدی جان میدونم عزیز کلی فرول داره که اینم ساده ترینشونه اگه اشتباه نکنم :

X_C=\frac{1}{2\pi fC}

C: ظرفیت خازن،
                    f: فرکانس،
                    Xc: راکتانس خازن

من تجربی گفتم که از n مداری که دیدم معمولا تو این رنج بودن

مهدی عزیز خازن خروجی هرچی میکروش بالا تر باشه صدا شفاف تره عزیز من
                    هم اینو کاملا تجربه کردم هم یه مقاله دارم انشا ا.. پیدا کردم در اختیارتون میذارم
                    . ترسو پرخاش میکند .
                    و
                    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-

مهدی جان میدونم عزیز کلی فرول داره که اینم ساده ترینشونه اگه اشتباه نکنم :

X_C=\frac{1}{2\pi fC}

C: ظرفیت خازن،
                      f: فرکانس،
                      Xc: راکتانس خازن

من تجربی گفتم که از n مداری که دیدم معمولا تو این رنج بودن

مهدی عزیز خازن خروجی هرچی میکروش بالا تر باشه صدا شفاف تره عزیز من
                      هم اینو کاملا تجربه کردم هم یه مقاله دارم انشا ا.. پیدا کردم در اختیارتون میذارم
                      نه همیشه و همه جا ! :eek:
                      زکات علم نشر آن است
                      بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

سلام دوستان من امروز رفتم قطعات این امپو گرفتم :wow:. pcb شم زدم :applause:. اینم چن تا عکس:

دیدگاه

دمت گرم سینا جان

جواب گرفتی بگو :applause:

چه برد تمیز و خوبی ساختی فقط چند تا نقطه کوچولوی مس بالاش مونده بی زحمت برشون دار تو چشم میزنه:mrgreen:

پیروز باشی :job:
                          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                            نه همیشه و همه جا ! :eek:
                            توضیح میدی بهنام؟
                            . ترسو پرخاش میکند .
                            و
                            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              سلام دوستان من امروز رفتم قطعات این امپو گرفتم :wow:. pcb شم زدم :applause:. اینم چن تا عکس:

سینا جان عالی...
                              پی سی بی و با چی زدی؟
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

کیان و دوستان عزیز
                                من یک چیز جالب تو یک وب سایت دیدم :eek:
                                برای روش چاپ PCB با پرینتر لیزر
                                طرف روی کاغذ های گلاسه نازک مجله پرینت میگرفت کارش هم تمیز بود
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X