اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

بله منم خیلی وسواس دارم تو تمیزی مدار. :mrgreen:
    الان میرم وصل میکنم . :nerd:بابت شماتیکی که کشیدید هم خیلی ممنون . :job:
    فقط یه چیزی . من الان گشتم خازن 10نانو 2تا پلی استر 2kv پیدا کردم 2تا سرامیکی معمولی :sad: اشکالی که پیش نمیاد؟ :cry: نمیشه جاش 100نانو گذاشت؟ 4تا mkt نو دارم.

دیدگاه

خواهش میکنم
      10 نانو ها رو هم فعلا نزاری مشکلی نداره اونا برای خنثی کردن نویز کلید زنی دیود هاست بعدا که گرفتی بزارشون (10nf MKT 100v بگیر) 100 نانو هم میتونی بزاری ولی 10 نانو بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        دلیل گذاشتن اون 2 تا 2200 میکرو رو بهنام جان خیلی قشنگ پاسخ داد چون اون 22000 میکرو ها بیرون مدار قرار میگیره و یکم با مدار فاصله داره مدار با بیس های لحظه ای جریان زیادی میکشه که ممکنه اون 22000 میکرو ها کامل نتونن اون لحظه جریان مورد نظر رو تامین کنن برا همین من 2 تا 2200 میکرو هم به مدار اضافه کردم تا خیالمون راحت باشه و کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!
        این که 10 تا 220 میکرو بهتر یدونه 2200 میکرو هست صحیحه چون مقاومت داخلی خازن (ESR) موازی میشه و کم میشه و بهتره اما اصلا ما اینجا نیازی به این کار نداریم و کاملا همین کافیه :agree:
        LEO جان این PCB شبیه PCB من هست فقط مقاومت اجری ها رو ایستاده گذاشته و اون 2 تا خازن 2200 میکرو و 4 تا خازن 100 نانو رو نداره دلیل گذاشتن اون خازن ها رو هم که گفتماین رو متوجه نشدم منظورت دقیقا چیه؟!
        مهدی حاجی یعنی مدار شما بیس های قوی تری نسبت به من میزنه؟ به دلیل وجود خازن ها؟///////
        بعد بهنام یه چیزی گفت
        اگه من 10 تا 220 میکرو بزارم بهتره بجا یه 2200 میکرو؟ راندمان میره بالا تر؟
        مهدی یه زحمت دیگه پی سی بی مدار خودتو میذاری؟
        . ترسو پرخاش میکند .
        و
        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
          مهدی یه زحمت دیگه پی سی بی مدار خودتو میذاری؟
          این pcb اقا مهدیه که منم دارم میسازم.
          http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip

دیدگاه

نه قوی تر نیست کیفیت بهتری داره
            PCB هم که سینا جان گذاشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              این pcb اقا مهدیه که منم دارم میسازم.
              http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip
              قربون دستت
              نوشته اصلی توسط mahdi.7
              نه قوی تر نیست کیفیت بهتری داره
              PCB هم که سینا جان گذاشت
              مهدی جواب اون سوالم رو ندادی ها..
              که اگه 10 تا220 میکرو بزارم ایا بهتره یا نه..
              . ترسو پرخاش میکند .
              و
              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

داداش جوابتو دادم که با دقت پست ها رو بخون:
                این که 10 تا 220 میکرو بهتر یدونه 2200 میکرو هست صحیحه چون مقاومت داخلی خازن (ESR) موازی میشه و کم میشه و بهتره اما اصلا ما اینجا نیازی به این کار نداریم و کاملا همین کافیه
                ربطی به راندمان نداره و لازم نیست اینکارو کنی همون 2200 میکرو ها عالی هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  داداش جوابتو دادم که با دقت پست ها رو بخون:ربطی به راندمان نداره و لازم نیست اینکارو کنی همون 2200 میکرو ها عالی هستن
                  شرمنده بخدا کور هم شدم :eek:
                  مرسی حاجی
                  ولی زد به سرم امتحان کنم
                  . ترسو پرخاش میکند .
                  و
                  قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

سینا جان این هم نحوه تنظیم کردن پتانسیومتر ها از دوست خوبم علم فردا:
                    حتما دو تا پتانسیومترهای مدار، باید مولتی ترن باشن.
                    اول P1 (پتانسیومتر 100 اهم) رو در حالت وسط، بطور دقیق تنظیم کنید. یعنی امپدانس هر کدوم از سرهای کناری نسبت به سر وسط پتانسیومتر یک اندازه باشه.
                    دوم اینکه P2 (پتانسیومتر 2.5 کیلواهم یا 5 کیلواهم) رو روی کمترین مقدار ( اتصال کوتاه ) قرار بدید.

روش اول ( استفاده از ولتمتر ):
                    ولتمترو روی رنج 200mV DC قرار بدید ، پروب مثبت رو به سورس IRFP240 ( همون پایه IRFP240 که به مقاومت اجری 33. اهم وصله ) وصل کنید و پروب منفی ولتمترو به سورس IRFP9240 ( پایه ای که به مقاومت 33. هم وصله ) اتصال بدید. بعد تغذیه ( نهایتا دوبل 45 ولت برای تست ) رو وصل کنید. با تغییر P2 ، سعی کنید مقدار ولتمترو به 16.5mV برسونید.

روش دوم (استفاده از آمپرمتر ):
                    آمپرمترو روی حالت 200mA DC قرار بدید و با ترانزیستور IRFP240 سری کنید. بعد تغذیه ( نهایتا دوبل 45 ولت برای تست ) رو وصل کنید. P2 رو برای دیدن مقدار 50mA رو آمپرمتر تنظیم کنید.

تا اینجا جریان حالت سکون آمپلی رو تنظیم کردیم. فقط تنظیم ولتاژ آفست DC در خروجی باقی مونده.
                    برای اینکار ، ولتمترو روی رنج 200mV DC قرار بدید و دوسرش رو به خروجی وصل کنید. با تغییر آهسته P1 ، سعی کنید ولتاژ DC خروجی رو به کمتر از 50mV برسونید.

نکته : چرخش پتانسیومترهای مولتی ترن رو در هر یک از حالات، به اهستگی انجام بدید.
                    من از روش دوم که با امپر متر هست برای تنظیم جریان سکون استفاده کردم این که جناب علم فردا گفتن با IRFP240 امپر متر رو سری کنید منظورشون این بوده که فیوز خط مثبت رو در بیارین و 2 سر امپر متر رو به پایه های جافیوزی بزنید و با تغییر پتانسیومتر مقدار 50 میلی امپر رو تنطیم کنید
                    نکته: برای تنظیم 50 میلی امپر حدود 10 تا 15 دقیقه مقدار رو با امپر متر بخونین و اگه کمی تغییر کرد دوباره تنظیمش کنید
                    نکته:برای تنظیم مدار حتما ماسفت ها روی هیت سینک با واشر ببنید (چون بدنه ماسفت به درین وصله و بدون واشر بدنه ها بهم وصل میشه و 2 سر تغذیه اتصال کوتاه میشه) چون ماسفت ها گرم میشن و این گرم شدن طبیعیه

دیدگاه

لازم نیست موقع تست با مدار لامپ سری کنم؟ :read:

دیدگاه

این کار خوبه ولی من انجام ندادم چون اگه مشکلی بیاد اون فیوز ها میسوزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                          لازم نیست موقع تست با مدار لامپ سری کنم؟ :read:
                          در کل سینا اگه یه لامپ سری کنی با برق ac عالیه میشه
                          خدا داند چقدر از خطر نجات پیدا کردم با یه لامپ 100 وات
                          کلا رو برق اصلی کارگام واسه جعبه تقسیم از یه لامپ بهره بردم
                          . ترسو پرخاش میکند .
                          و
                          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

من اومدم با 2*50ولت خودش تست کنم یه دفه مولتی ترن5کیلو یه جرقه زد . :cry2:
                            درش اوردم دیدم دیگه 5کیلو نیست مولتی متر چرت و پرت نشون می داد. دیگه هر چی خواستم ma اندازه بگیرم تا مولتی مترو میذاشتم تو مدار صفحه اش محو می شد. :cry:
                            جفت فیوزاشم سوخته. :surprised: :cry:
                            ماسفتاشم اتصال کوتاه شدن. :cry: :cry2:
                            mje340,350 هاشم سوختن. :cry2:
                            :cry: کمک :cry2: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              من اومدم با 2*50ولت خودش تست کنم یه دفه مولتی ترن5کیلو یه جرقه زد . :cry2:
                              درش اوردم دیدم دیگه 5کیلو نیست مولتی متر چرت و پرت نشون می داد. دیگه هر چی خواستم ma اندازه بگیرم تا مولتی مترو میذاشتم تو مدار صفحه اش محو می شد. :cry:
                              جفت فیوزاشم سوخته. :surprised: :cry:
                              ماسفتاشم اتصال کوتاه شدن. :cry: :cry2:
                              mje340,350 هاشم سوختن. :cry2:
                              :cry: کمک :cry2: :cry: :cry:
                              سینا جان مسیر های برد را چک کردی؟
                              و از همه مهمتر قبل از تست هیت سینک رو به ماسفت پیچ کردی؟
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

بله هم چک کردم هم یه هیت سینک سی پی یو با فن براش گذاشتم. :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X