دوباره سلام
ساختمش :wow: کارکرد و خیلی هم خوب کارکرد :applause:
صداش خوبه خیلی از TDA بهتره
حتی با برق45 ولت داغ نمیکرد ... یه بار حواسم نبود بدون هیتسینک روشن بود با برق45 ولت ، بعد یکی دو دقیقه فهمیدم و خاموش کردم با اینکه تو اون مدت کارمیکرد ولی باز هم خیلی داغ نشده بود و قابل تحمل بود .
تو صداهای کم هم صدا بسیار واضح بود . یه جورایی مثل گسسته هست ، هرچی ولتاژ بالاتر میره هم کیفیت و هم قدرت بالا میره تا حدی که با ولتاژ45 ولت خروجی کامپیوتر کاملا نمیتونست اشباعش کنه و یه پری میخواست .
ولی به نسبت اسمش خیلی قدرت داره 15وات واقعی که این باشه پس 100 واقعی چیه ؟؟؟؟ :eek: oo:
حتما شیشه ها کاملا خورد میشه و عملیات تخریب صورت میگیره
و درآخر از همه دوستانی که کمک کردند به خصوص jooly جون که زحمت PCB و سوالات رو هم کشیدند واقعا ممنونم . :applause:
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
اپیکتتوس
من دوباره همون مغازه ای که آسی رو خریدم رفتم ،دیدم چندتا آیسی STK دیگه هم داره : STK4311
STK402-040 و STK402-090 . من هم فرصت رو غنیمت شمردم و با 3500 تومن آیسی STK402-090
رو خریدم . حالا واسه این کسی PCB نداره ؟ چون واسه STK نقشه زیادی وجود نداره و نتونستم پیدا کنم .
از همتون متشکرم . :job: :applause: :wow:
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
اپیکتتوس
من دوباره همون مغازه ای که آسی رو خریدم رفتم ،دیدم چندتا آیسی STK دیگه هم داره : STK4311
STK402-040 و STK402-090 . من هم فرصت رو غنیمت شمردم و با 3500 تومن آیسی STK402-090
رو خریدم . حالا واسه این کسی PCB نداره ؟ چون واسه STK نقشه زیادی وجود نداره و نتونستم پیدا کنم .
از همتون متشکرم . :job: :applause: :wow:
آخه هرچی سرچ میکنم هیچی گیرم نمیاد . فقط شماتیکش هست . PCB نیست. :cry2:
آخه من خیلی بلد نیستم PCB بکشم . هم اینکه الآن وقتشو ندارم . اگه کسی میتونه آقایی کنه و به من کمک کنه. :job:
سنکا
اپیکتتوس
سلام دوستان
خودم یه PCB کشیدم :nerd:حالا ازتون نظر میخوام .به نظرتون درسته یا نه اگه ایراد داره بگید چون میخوام درستش کنم . :applause: اگه یوخده سریع جواب بدید ممنون میشم :agree:
اینم لینک دانلود : http://s4.picofile.com/file/77513105...2_090.zip.html
سنکا
اپیکتتوس
سنکا
اپیکتتوس
من برد رو درست کردم تا پنجشنبه جمعه شاید تکمیلش کردم . :wow:
ازتوجه شماهم بسار خرسند شدم .
بازم ممنون :applause: :nice: :job:
سنکا
اپیکتتوس
معلومه که میگم :agree:
فکر کردید توجه شمارو بی جواب میزارم
بازم میگم ازتوجهتون ممنون :nice: :applause: :job:
سنکا
اپیکتتوس
سلام به همه
بالاخره ساختیم و جواب داد :applause: :wow: صداش عالیه خیلی خوبه فقط انگار زیاد داغ میاره و باید براش یه هیتسینک بزرگ و خوب بزارم بعدا اگه شد ازش چندتا عکس میزارم . البته با کمک وتجربه ی آقای حسن انجینر.
به امید دیدار. :bye
سنکا
اپیکتتوس
سلام به همه
بالاخره ساختیم و جواب داد :applause: :wow: صداش عالیه خیلی خوبه فقط انگار زیاد داغ میاره و باید براش یه هیتسینک بزرگ و خوب بزارم بعدا اگه شد ازش چندتا عکس میزارم . البته با کمک وتجربه ی آقای حسن انجینر.
به امید دیدار. :bye
تبریک می گم عزیزفقط stkبدون هیت سینگ یعنی ...اون دنیا.یادت نره هیت سینگ براش بزاری.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
دوستان یه خبر بد دارم خیلی خیلی بد :surprised: :surprised: :surprised:
STK من به رحمت خدا رفت و با خودش یه خازن و یه مقاومت رو هم برد ... خازنش خیلی بد ترکید دلمو لرزوند ... :-((
لامصب خروجیش اتصال کرد( ) و دوام نیاورد همون لحظه مقاومت 100اهم بخش پریش سوخت بعدش هم که خازن ترکید و... :-?? X_X :angry: :angry: :angry: :angry:
من که نمیبخشمش
آخرین STK 402-090 قم بود نسلش از قم منقرض شد (یعنی منقرضش کردم > :twisted
حالاشاید براش طلب مغفرت کردم .
برای آمرزیده شدن STK ها بلند صلوات.
حالا که اینطور شد شاید کالبد شکافیش کردم ... تا یه خورده اعصابم آروم شه > >
برای آمرزیده شدن STK ها صلوات دوم رو بلندتر بفرست.
سنکا
اپیکتتوس
دیدگاه